P0123 26 Napisano 1 godzinę temu haha no podobny do lezaka, ale on faktycznie mial te bryki bo wrzucal foty z garazu ferrari a obok mercedes i z apartamentu tez chyba mial bogatego starego czy cos w ten desen i ze nie moze dziewczyny znalezc, bo on chce dziewice miec i chooy. a kase mial i w ogole, a problem to ja tez mam problem koorwa, a nie mam pieniedzy, to mam trudniej znalezc dziewice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, włosynarękach napisał: zazdroscisz mu fajnej doopy płodnej bo masz dretwa wredna babe dostepna co nawet nie zeshmacisz bo to jest szklane i dumne z siebie huh Płodna jest, to fakt. Tylko on jeszcze tego nie doświadczył na własnej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Malowany z ojcem uczył się walić konia w butelkę gdy już go odwiedził na przepustce xD na ciebie baby sråja mimo twojej męskości. I to cie boli. Oprócz iskry wiadomo. Ona lubi być szmacona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 179 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Agent wianki wyplatał, ale chyba odszedł zanim tu trafiłeś Czego on nie robił to chyba by było krócej wymienić. Pamiętam jak pisał ze codziennie myje wlosy, a miał wtedy dłuższe ode mnie. ;pp Tęsknie za nim. 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 750 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Czego on nie robił to chyba by było krócej wymienić. Pamiętam jak pisał ze codziennie myje wlosy, a miał wtedy dłuższe ode mnie. ;pp Tęsknie za nim. 🥺 i dekoracje świąteczne. No, brakuje go tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Baby tu wola pedałów i to bolesne dla męskości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu codziennie myc wlosy to chyba akurat normalne co ja tez codziennie myje glowe, mimo ze nie mam dlugich niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 750 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Normalnemu facetowi męskość nie zanika jak przygotuje jedzenie dla swojej dziewczyny Ja bym kwestionowała jego męskość gdyby sie spytał jak gwoździa wbić w ściane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Malowany z ojcem uczył się walić konia w butelkę gdy już go odwiedził na przepustce xD na ciebie baby sråja mimo twojej męskości. I to cie boli. Oprócz iskry wiadomo. Ona lubi być szmacona Takie przyegrywy jak ty? Proszę cie. Przecież kafe to twoja jedyna atrakcja w tym szarym smutnym życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu tzn ja w sumie mialem przyjaciol geejow i zdecydowanie wole geejow niz hetero facetow, badzmy szczerzy niezle sie usmialem z geejami w tym zyciu, do lez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu to tak samo jak moja, tzn ja mam wiele atrakcji a mimo gnije na kafe dzien i noc ;/ rano jak sie budze pierwsze co to na kafe wchodze ;/ spac ide jak wylaczam kafe ;/ masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 889 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ja bym kwestionowała jego męskość gdyby sie spytał jak gwoździa wbić w ściane. albo jak by nie wiedział do czego służy bulbulator a teraz jak jest na śląsku to chyba mu już teść powiedział skąd wziąć wihajster od holajzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 426 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Płodna jest, to fakt. Tylko on jeszcze tego nie doświadczył na własnej skórze. Niepotrzebnie przeżywasz sprawy łóżkowe obcych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Takie przyegrywy jak ty? Proszę cie. Przecież kafe to twoja jedyna atrakcja w tym szarym smutnym życiu. Nom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 179 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, P0123 napisał: codziennie myc wlosy to chyba akurat normalne co ja tez codziennie myje glowe, mimo ze nie mam dlugich niestety Tak tylko ze jak on opowiadał cały proces tego jak wygląda ze wszystkimi odzywkami i suszeniem to jednak czasochłonne żeby robić tak codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nom. Ty jesteś tak samo kobieca, jak on męskim Więc w pewnym sensie cię rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu widocznie mial duzo czasu xDD a czemu juz go nie ma, pewnie poznal chlopaka i odszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty jesteś tak samo kobieca, jak on męskim Więc w pewnym sensie cię rozumiem. Ja ciebie też rozumiem smierdzielu. Znam z autopsji takie pomruki z odbytu za którymi stoi guwno. Dlatego mnie bawisz a nie smucisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Niepotrzebnie przeżywasz sprawy łóżkowe obcych ludzi. Nie przeżywam. Mam alergię na facetów w spodnicach. Tym bardziej jak się z tym obnoszą publicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu smierdzielu XDD ja to nie wiem co bedzie jak mi mama umrze i babcie, nie bede mial kasy na saunowanie i branie prysznica i tez bede smierdzial przeciez jak ulewy sa to sie w lesnej rzece nie wykapie a kase na mydelka skad wezme?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu To idź do alergologa zamiast walczyć z alergenami. Proste. Oczywiście mam na myśli psychiatrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Malowany napisał: Już kończę. Wychowałeś się wśród kobiet i nic na to nie poradzisz, że przesiakles ich energia i brakowało ci męskiego wzorca. Jak koledzy chcieli z tobą w piłkę pograć, to pewnie wolales z mamą ciasteczka wypiekać. Teraz tylko kobiety cie bronią, ponieważ traktują cie jak jedna z nich. nwm skąd te rewelacje xD nic takiego nie pisałem ale na pewno wiecie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Żyjemy chwilą tak. Póki co nie śmierdzisz. Dopsz. Czas na pytania sie skończył. Odjeżdżam na interwencje. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu ja juz bylem u psychiatry i nic mi nie pomoze jedyne smierc moze mnie wyzwolic z ciezaru praawictwa po 30 i przegrywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu dzięki za darmowo psychoanalizę ale nawet za darmo nei mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 26 Napisano 1 godzinę temu to dobranoc ja uciekam na kafeteryjny spoczynek, bo juz pozno dobrej nocy Babka xD *ucieka do kafeteryjnego lozka samotnie smacznie spac* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc dobrodzieju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Ja ciebie też rozumiem smierdzielu. Znam z autopsji takie pomruki z odbytu za którymi stoi guwno. Dlatego mnie bawisz a nie smucisz. Wczoraj nudziłem. Dziś bawię. Ja rozumiem, że twoje życie do jedna wielka porażka i nuda, ale weź mnie nie cytuj, bo nie mam zamiaru dostarczac ci rozrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wczoraj nudziłem. Dziś bawię. Ja rozumiem, że twoje życie do jedna wielka porażka i nuda, ale weź mnie nie cytuj, bo nie mam zamiaru dostarczac ci rozrywki. Wal się smjerdzaca fujaro. Paszoł won oblechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 95 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malowany napisał: Nie przeżywam. Mam alergię na facetów w spodnicach. Tym bardziej jak się z tym obnoszą publicznie. rozmawiałeś o tym ze swoim psychiatro ? bo reagujesz jakbym ci krzywdę zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach