Gina_ 11 Napisano 8 godzin temu Stop it, you boor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 8 godzin temu Było pite? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Było pite? Woda z cytryną + kolagen. Zdrówko to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Gina_ napisał: Stop it, you boor. gosh. I'm so appalled... by your attitude Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, aphex_twin napisał: Było pite? Jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 6 godzin temu fk u fking b1tch B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, P0123 napisał: fk u fking b1tch B) Umiesz tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 6 godzin temu An error occurred. Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser.asd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 5 godzin temu umiem tak, wczoraj wieczorem sie nudzilem i nagralem to na padzie treningowym jak sobie stukam do rytmu XD http://monsieur.bsdforall.org/pub/fun1.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 34 minuty temu Haha fajne te filmiki fifofa xD teraz zobaczylem xD No musialbym za zestawem usiasc i zobaczyc czy potrafie, ale jesli nie to po paru godzinach maximum bym sie nauczyl xD. Az takiego trudnego nic nie gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 28 minut temu Wiec w sumie nie umiem, ale jakbym przysiadl to bym sie nauczyl Z drugiego filmiku jak hi hatem gra lewa noga, to kiedys tez tak robilem, ale to jak bylem nastolatkiem. A jedna noga dwie stopki to nie gralem na czyms takim Ja od dawna nie mam zestawu, trenuje tylko rece zazwyczaj, wiec kwestia treningu, ale jakbym przysiadl to bym sie nauczyl xD Masz cos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 23 minuty temu Ja niezle gram, jak chodze tam do klubu pograc, ale to tylko niezle. Za duzo czasu zmarnowalem na gry online czy jakies fora internetowe, ale nie jest zle. Kiedys gralem na bebnach, bo to lubilem, ewentualnie sie kogos poznalo i w zespole gralem. Ale w rekach czuje braki, ale od roku czasu moze trenuje regularnie znowu, bo gry mi sie znudzily, a teraz lubie potrenowac jak mi smutno, bo daje mi to duzo frajdy, ale palce chyba lepsze mialem za nastolatka, bo pamietam, ale nie jest zle. Mysle, ze jak bede trenowal codziennie, to za kilka lat moge byc na luzie jak ten z filmikow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach