Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Mnie twoje spostrzeżenia nie interesują. Srsly. W sobie milejdi. Jak dojrzejesz to zrozumiesz o czym pisze. Zreszta skoncz bełkotać bo sama sråsz wysoko a zasięgu brak. Nom. To tyle. Myślę, że jesteś zakompleksioną istotą, a Twoje wielkie dogorywa wobec mnie są traktowane niczym about-blank. Nie ja wdaje się w konwersacje z istnymi odpadami kafeterii (nieważne czy biodegradowalnymi, czy też nie) ale cóż…pałeczka po czyjej stronie, jeune fille? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu Rafaelowi nadalowi tez sie wlosy przerzedzaja, a ma pelno milionow i mozecie mu buty czyscic A niedawno ogladalem olimpiade, to jakis zakolak rekordy bil w skoku o tyczce i 1 miejsce xD To tylko wlosy, baba jak zakochana, to i w zakolach sie zakocha. Wyjeebane mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 106 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Gina_ napisał: Myślę, że jesteś zakompleksioną istotą, a Twoje wielkie dogorywa wobec mnie są traktowane niczym about-blank. Nie ja wdaje się w konwersacje z istnymi odpadami kafeterii (nieważne czy biodegradowalnymi, czy też nie) ale cóż…pałeczka po czyjej stronie, jeune fille? Gina wyluzuj dziwny jest ten świat gdzie ludek ludkowi wrogiem, ale ludzi dobrej woli jest więcej. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu Jak na razie jedynym odpadem jestes ty, gina. Wyzej srasz niz doope masz, do tego smierdzi od ciebie fajkami, fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Myślę, że jesteś zakompleksioną istotą, a Twoje wielkie dogorywa wobec mnie są traktowane niczym about-blank. Nie ja wdaje się w konwersacje z istnymi odpadami kafeterii (nieważne czy biodegradowalnymi, czy też nie) ale cóż…pałeczka po czyjej stronie, jeune fille? Powtarzam nie interesują mnie twoje spostrzeżenia na mój temat. Nie chcesz to się nie wdawaj. Twoja wola. A moja wola jest inna i chùi ci do tego. Twój wajb nastoletniej egotycznej filozofki wewnetrznie rozhisteryzowanej i egzaltowanej mnie już nie kręci gdyż każdy wiek ma swoje prawa. Toteż przeżywaj z laski swej uniesienia z babciom z niebios z dala od mojo osobo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Powtarzam nie interesują mnie twoje spostrzeżenia na mój temat. Nie chcesz to się nie wdawaj. Twoja wola. A moja wola jest inna i chùi ci do tego. Twój wajb nastoletniej egotycznej filozofki wewnetrznie rozhisteryzowanej i egzaltowanej mnie już nie kręci gdyż każdy wiek ma swoje prawa. Toteż przeżywaj z laski swej uniesienia z babciom z niebios z dala od mojo osobo. Wielce opasła umysłowo się odezwała. Och, aż muszę ten tłuszczyk intelektu, który na mnie spływa strząsać z siebie, bo jak obok ciebie stoję to jeszcze boję się, że przytyję. Zejdź sieroto na ziemię i zrozum, że nie jesteś tu gwiazdą. Ani ludzi fantazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gina_ napisał: Wielce opasła umysłowo się odezwała. Och, aż muszę ten tłuszczyk intelektu, który na mnie spływa strząsać z siebie, bo jak obok ciebie stoję to jeszcze boję się, że przytyję. Zejdź sieroto na ziemię i zrozum, że nie jesteś tu gwiazdą. Ani ludzi fantazja. No zeszłam ale przyszłaś ty i zatarasowalas mi drogę swoimi pierdami. A wystarczy pójść dalej i nie zwracać uwagi na coś czym sie brzydzimy. Dorośniesz zrozumiesz. Ulżylo? To dobrze. Wywołujesz mój dobrotliwy usmiech. Nic więcej. A i tak wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu No i jak to jest powiedz. Być wielko persono tuzo intelektu górującym nad każdym ludzkim robakiem a siedziec na kafeterii o 3 w nocy i im o tym robactwie przypominać. Czyż to nie tragikomiczne xD dla mnie bynajmjej bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Haha dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 11 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No zeszłam ale przyszłaś ty i zatarasowalas mi drogę swoimi pierdami. A wystarczy pójść dalej i nie zwracać uwagi na coś czym sie brzydzimy. Dorośniesz zrozumiesz. Ulżylo? To dobrze. Wywołujesz mój dobrotliwy usmiech. Nic więcej. A i tak wiele. Zawsze można kogoś uświadamiać. A poza tym nigdy nie nadpisałam, że mam się za kogos wyżej. Lubie rozmowę na poziomie, uważam że każdy jest do tego zdolny, nawet na błędy ortograficzne przymykam oko, jeżeli ktoś jest po prostu człowiekiem. A nie bydlęciem (w nasiasie, gdyż kocham każde zwierzę). Nie wiem czy masz za sobą praktyki pedagogiczne. Ale to nieważne. Ale jeżeli ktoś wskazuje swoim zachowaniem poziom ujemny, to jak mam reagować, koleżanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 5 minut temu 3 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: ty robiłeś kiedykolwiek przelew? w którym momencie po zrobieniu przelewu wraca do ciebie imię i nazwisko odbiorcy? jak widzę żal d... ścisnął o 50zł Nie. To nie ja chciałem od byłej żeby oddała 40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach