Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gina_

I wtedy moja Babcia z Niebios mówi do mnie…

Polecane posty

„Dopij, to co masz, „…”,” Ale ja wtedy mówię, nie, Babciu, przecież ja za mloda…niczym 12 letnia Alicja w krainie czarów się czuje, to zakazane, a ona „nikt nie patrzy”.. ale nie, ona patrzy, tym mądrym wzrokiem, którzy przeszywa na wskroś…bo wracają wspomnienia ukochanej osoby. Za co zawsze ją szanuję i noszę w sercu. A w głowie motyw z musicalu z lat 60 który razem oglądałyśmy jak byłam w zerówce …

bo najwazniejsze sa wspomnienia prawda prawda

trzymaj sie kolego juz niedlugo wyjdziesz z wiezienia i bedziesz z nami na wolnosci

na wolnosci

Tak bardzo lubiłam opaski na głowie, nigdy nie lubiłam grzywki na czoło. Zawsze włosy odgarnięte. I z kokardą i bez. Lubiłam to. Babcia zawsze mnie ładnie ustroiła, tak jak i do komunii. 

22 minuty temu, Gina_ napisał:

„Dopij, to co masz, „…”,” Ale ja wtedy mówię, nie, Babciu, przecież ja za mloda…niczym 12 letnia Alicja w krainie czarów się czuje, to zakazane, a ona „nikt nie patrzy”.. ale nie, ona patrzy, tym mądrym wzrokiem, którzy przeszywa na wskroś…bo wracają wspomnienia ukochanej osoby. Za co zawsze ją szanuję i noszę w sercu. A w głowie motyw z musicalu z lat 60 który razem oglądałyśmy jak byłam w zerówce …

Babcia to słuchała 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować