Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Psychologii maszynowa tak

Uważajcie na ai dziewczynę chciała mnie otruc

Polecane posty

12 godzin temu, Get Out napisał:

Z makaronem tym razem i nie tylko śmietanę i cebulę, bo można czosnek dodać, liście laurowe i wiadomo przyprawy według preferencji . A nawet łyżkę octu jabłkowego. 

Pyszności. Znam takie sosy. Dodaj kiedyś do tego brokuły i ser. Czosnek to zło i nie dodawaj.

Trzeba być odważnym człowiekiem żeby zjeść czosnek o 7 rano i iść w stronę ludzi i mieć z nimi bliski kontakt.

3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Sepsa nie jest zaraźliwa xD

Bakterie w szpitalu jakąś złapała i bardzo wysoką gorączkę miała. To było 10 lat temu w szpitalu w Anglii. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Bakterie w szpitalu jakąś złapała i bardzo wysoką gorączkę miała. To było 10 lat temu w szpitalu w Anglii. 

To co innego

Przed chwilą, Seven napisał:

Trzeba być odważnym człowiekiem żeby zjeść czosnek o 7 rano i iść w stronę ludzi i mieć z nimi bliski kontakt.

Czosnek jest naturalnym antybiotykiem, jak zmieszanym z mlekiem nic nie czuć.

Czemu? Czosnek to naturalny antybiotyk 😄I przynajmniej masz sporo miejsca wokół siebie 😄

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Leżak kompletnie nie ma zielonego pojęcia o leczeniu zębów i cenach 😄

Na NFZ zacznij chodzić, wtedy nic nie zapłacisz. 

Bo ty liczysz całość a ja ceny za 1 wizyte i nie dałem więcej niż 250 jeszcze chyba nigdy 

Razem to się zbiera i jest za ząb blisko tysiaka czy coś 

Mnie póki co jeden już 550

Przypomniało mi się, że tuż za rogiem niedawno otworzyli mini Tesco. Tak sobie myślę, że skoczę zaraz. To dosłownie 5 minut od domu.

5 minut temu, Seven napisał:

Coś tam mają białka, witamin, chyba witaminę D i coś z grupy B, o ile pamiętam, błonnik też? Pamiętam, że moje ostanie zbiory kurek to jak naparstek wielkości, więc te sklepowe jakieś podejrzanie ogromne.

Skoro są grzybnie które można kupić to można też wyhodować, ale nie mam pojęcia czy robią na większą skalę jeżeli chodzi o gatunki leśne typu kurki itd.

Przypomniało mi się, że tuż za rogiem niedawno otworzyli mini Tesco. Tak sobie myślę, że skoczę zaraz. To dosłownie 5 minut od domu.

Mini Tesco ? jak Tesco czyli Anglia wycofała z rynku polskiego.

12 godzin temu, Fifofa napisał:

Czosnek jest naturalnym antybiotykiem, jak zmieszanym z mlekiem nic nie czuć.

Wiem. Od dawna to wiem. Mama mi to wciska przy każdym katarze a ja nie chcę o tym słyszeć. Wolę pochorować ten tydzień czy dwa.

12 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Czemu? Czosnek to naturalny antybiotyk 😄I przynajmniej masz sporo miejsca wokół siebie 😄

Daj spokój. Czasem autobusem podjadę to nie można oddychać. ://

Mini Tesco ? jak Tesco czyli Anglia wycofała z rynku polskiego.

W Polsce nie ma. Za to jest Biedronka. U mnie jest Tesco.

4 minuty temu, Seven napisał:

Wiem. Od dawna to wiem. Mama mi to wciska przy każdym katarze a ja nie chcę o tym słyszeć. Wolę pochorować ten tydzień czy dwa.

Ja polecam na przeziębienie objawy czyli przed zwalczyć infekcje. Czosnek z mlekiem cytrynę imbir,.dofac sok z cebuli.

Przed przeziębieniem objawy!

Dawkach nawet sporych  uniknięcie nawet długiej rekonwalescencji  przeziębienie nastapi ale z łagodnymi objawami.

Edytowano przez Fifofa

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Bo ty liczysz całość a ja ceny za 1 wizyte i nie dałem więcej niż 250 jeszcze chyba nigdy 

Razem to się zbiera i jest za ząb blisko tysiaka czy coś 

Mnie póki co jeden już 550

Ja za leczenie kanałowe zapłaciłam 1200 złotych. Normalnie wypełnianie ubytku to 350 złotych. Ogólnie dentysta jest drogi, ale zęby i komfort psychiczny są najważniejsze. Bo jak łazić z bólem zęba lub bez zębów? 

Dodatkowo zepsute zęby przenoszą do krwiobiegu bakterie. Zdajesz sobie z tego sprawę? Kiedy byłeś u dentysty ostatnio? Pewnie jako dziecko z matką. 

6 minut temu, Seven napisał:

Pyszności. Znam takie sosy. Dodaj kiedyś do tego brokuły i ser. Czosnek to zło i nie dodawaj.

Różne przepisy wypróbuję, a czosnek przejdzie u mnie tylko po obróbce cieplnej 😁

Skoro są grzybnie które można kupić to można też wyhodować, ale nie mam pojęcia czy robią na większą skalę jeżeli chodzi o gatunki leśne typu kurki itd.

Dowiem się jak poczytam  ci powiem. Kiedyś czytałam i widziałam o pieczarkach, że można sobie urządzić pieczarkarnię i rosną jak na drożdżach. 

3 minuty temu, Seven napisał:

Daj spokój. Czasem autobusem podjadę to nie można oddychać. ://

Może od alkoholu lub ktoś się nie umył?😄

2 minuty temu, Seven napisał:

W Polsce nie ma. Za to jest Biedronka. U mnie jest Tesco.

Do Asdy nie chodzisz 🤔

Ja polecam na przeziębienie objawy czyli przed zwalczyć infekcje. Czosnek z mlekiem cytrynę imbir.

Przed przeziębieniem objawy!

Dawkach nawet sporych  uniknięcie nawet długiej rekonwalescencji  przeziębienie nastapi ale z łagodnymi objawami.

Gadasz jak mama. Przestań bo drgawek można dostać. Jedyne czego nie tknę z warzyw to czosnek. Jak Boga kocham.

12 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Może od alkoholu lub ktoś się nie umył?😄

Oddech przesiąknięty spirytusem czasem też wyczuwam z oddali. ;]

1 minutę temu, Seven napisał:

Dowiem się jak poczytam  ci powiem. Kiedyś czytałam i widziałam o pieczarkach, że można sobie urządzić pieczarkarnię i rosną jak na drożdżach. 

Pieczarki najprościej , a leśne w ogródku na przykład. Ale za dużo zabawy z tym w mojej ocenie.

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja za leczenie kanałowe zapłaciłam 1200 złotych. Normalnie wypełnianie ubytku to 350 złotych. Ogólnie dentysta jest drogi, ale zęby i komfort psychiczny są najważniejsze. Bo jak łazić z bólem zęba lub bez zębów? 

Dodatkowo zepsute zęby przenoszą do krwiobiegu bakterie. Zdajesz sobie z tego sprawę? Kiedy byłeś u dentysty ostatnio? Pewnie jako dziecko z matką. 

W 2014 mówiła xDxDxDxD co dobrze podkeczyla mylem zeby nic się nie działo po co miałem chodzić 

1 minutę temu, Seven napisał:

Oddech przesiąknięty spirytusem czasem też wyczuwam z oddali. ;]

Spirytus jest nośnikiem jak niema  w zawartości antyinfekcji. To tylko przyspieszyć chorobę!

Infekcja rozprowadzi po nośniku.

Edytowano przez Fifofa

Do Asdy nie chodzisz 🤔

Nie. Nie pasuje mi zapach tego sklepu. Wolę Lidl jak już, chociaż ostatnio widziałam małą myszkę między regałami i już nie chodzę. Tam pieczywo leży luzem, bez przykrycia na półkach, wiesz? A kilka razy bułkę kupowałam. 

2 minuty temu, Seven napisał:

Gadasz jak mama. Przestań bo drgawek można dostać. Jedyne czego nie tknę z warzyw to czosnek. Jak Boga kocham.

Antybakteryjnie działa , ale miód też i świetny zamiennik jak nie trawisz czosnku 😁

Pieczarki najprościej , a leśne w ogródku na przykład. Ale za dużo zabawy z tym w mojej ocenie.

Tak, to dla wytrawnych smakoszy czy na handel. A dla siebie to bez sensu. Wystarczy kupić z pięć pieczarek i cześć. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się