xDxDxDxD 188 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: a teraz zapytaj te modra wyszukiwarke jakie sa rodzaje dramatu i czym sie rozni tragedia od komedii to sama zobaczysz ze masz sprzecznosc moze pozniej zapytaj ai o te sprzecznosc Tragedia – opowiada o poważnych sprawach, bohater ponosi klęskę, a zakończenie jest tragiczne. Komedia – pokazuje codzienne życie i ludzkie wady w zabawny sposób, a zakończenie zwykle jest szczęśliwe. Tragedia = powaga i katastrofa. Komedia = humor i szczęśliwe zakończenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 927 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Tragedia – opowiada o poważnych sprawach, bohater ponosi klęskę, a zakończenie jest tragiczne. Komedia – pokazuje codzienne życie i ludzkie wady w zabawny sposób, a zakończenie zwykle jest szczęśliwe. Tragedia = powaga i katastrofa. Komedia = humor i szczęśliwe zakończenie. Poddał się i już spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 107 Napisano 2 godziny temu Tragedia jest odwzorowaniem komizmu. Zobaczcie konikòw przykład aktora komediowego Robin Williams a się powiesił. Na scenie rozbawiał miliony widzòw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 106 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do Twojego domku? Magda nie kozacz Zmykaj do swojego. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 927 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tragedia jest odwzorowaniem komizmu. Zobaczcie konikòw przykład aktora komediowego Robin Williams a się powiesił. Na scenie rozbawiał miliony widzòw. Benny hill byl bardzo smutnym i samotnym człowiekiem. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Benny hill byl bardzo smutnym i samotnym człowiekiem. Nie śledziłem ale zostawił miliony a żył biednie. Umarł śmiercią naturalną chyba trzeba by sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 188 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Poddał się i już spi Wkurza mnie jak sam nie ma racji ale się upiera przy swoim sypiąc jeszcze tekstami o czyimś np niskim iq, a często jest też tak że się źle zrozumiemy i ja o zupie a on o dupie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 927 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie śledziłem ale zostawił miliony a żył biednie. Umarł śmiercią naturalną chyba trzeba by sprawdzić. Tak naturalną ale kiedyś był artykul o nim że mial depresję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 927 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wkurza mnie jak sam nie ma racji ale się upiera przy swoim sypiąc jeszcze tekstami o czyimś np niskim iq, a często jest też tak że się źle zrozumiemy i ja o zupie a on o dupie. Mnie już dawno przestało to wkurzać i śmieszy nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 107 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ta kok naturalną ale kiedyś był artykul o nim że mial depresję. Nie wiem czy rodzinę miał ale było głośno o tych milionach, grał tych skeczach można napisac spał.na kasie ani zlotòwkim nie skorzystał z milionòw Ciekawe jak te miliony gdzie poszly po śmierci , tego nie wiem Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 188 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie już dawno przestało to wkurzać i śmieszy nawet Może wkurza to jednak zbyt przesadne stwierdzenie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 927 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wiem czy rodzinę miał ale było głośno o tych milionach, grał tych skeczach można napisac spał.na kasie ani zlotòwkim nie skorzystał z milionòw Ciekawe jak te miliony gdzie poszly po śmierci , tego nie wiem Tak samo jas fasola było o jego depresji i że kiedy grał Jasia fasolę to nie mógł sibie poradzić psychicznie ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 107 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Tak samo jas fasola było o jego depresji i że kiedy grał Jasia fasolę to nie mógł sibie poradzić psychicznie ze sobą. Kill Bill Quentin Tarantino i aktor nie tylko z tego filmu David Carradine skończył z sobą Zrobil sobie sepuku. Znany z filmu Żigolak co go uczył chyba ostatni jego film Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 107 Napisano 1 godzinę temu Czytam i piszą David Carradine zmarł 3 lub 4 czerwca 2009 roku w wieku 72 lat w hotelu w Bangkoku, gdzie został znaleziony martwy w szafie w swoim pokoju. Jego ciało było nagie, a wokół szyi i genitaliów miało zawiązane sznury, co doprowadziło policję do hipotezy o przypadkowym uduszeniu lub śmierci w wyniku autoteroetycznej asfiksji. Informowali skończył że sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach