Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Psychologii maszynowa tak

Uważajcie na ai dziewczynę chciała mnie otruc

Polecane posty

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ta pewnie wyskoczysz z porodem xD pisze ze swojej dùpy punktu siedzenia 

Najgorsze jak sraka boli gdy się zbliza później głowa zęba bym dał nr 3 chyba że promieniuje z bólem głowy ale zazwyczaj to brałem paracetamol + plukanie solom z wodą i jednak kichy bardziej skreca jak sřaka się zbliza

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

No coś. Do którego zęba chyba.

plomby wszędzie a odbudowę jedynki

4 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Najgorsze jak sraka boli gdy się zbliza później głowa zęba bym dał nr 3 chyba że promieniuje z bólem głowy ale zazwyczaj to brałem paracetamol + plukanie solom z wodą i jednak kichy bardziej skreca jak sřaka się zbliza

Jak masz  dziurę w zębie i cię boli nerw z zapalwnoem masz dostęp do nerwu zęba przez dziurę, Możesz ten nerw wypalić czysty spirytus i wata do zęba.

Tylko istnieje ryzyko od stanu zapalnego może bardziej napuchnać przez zapalenie .Jak pisałem spirytus.99 procent jest nosnikiem. Jak masz zapalenie ozębnej to jeszcze bardziej się rozniesie infekcja gronkowiec 

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Bol sråki mialam jakby ktoś pręta mi wsadził w dùpe. Boli ale do wytrzymania. Jak cie zab napjerdala to cały łeb masz wyłączony bo tyle nerwów tam biegnie. Bole wzrostowe jeszcze są straszne ale może to z racji wieku pamiętam jako masakre. Zab był najgorszy dla mnie a mialam bóle wszystkiego i wysoki próg.

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A byłeś kiedyś w Mazowieckim Centrum Stomatologii, czy jakoś tak, na Wisłostradzie? Jeśli jesteś z Warszawy i miałeś kiedy potrzebę ruszyć na ostry dyżur to pewnie odwiedziłeś ten lokal. Niezła rzeźnia.

Tam nie byłam. Za to byłam na lindleya.

11 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ta pewnie wyskoczysz z porodem xD pisze ze swojej dùpy punktu siedzenia 

Atak kolki nerkowej. 

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Podobno

I skręt kiszek. Koszmar i widzisz śmierć. Tyle kiedyś słyszałam. 

9 minut temu, Seven napisał:

Zapamiętaj, wyryj w podświadomości na zawsze. ;] Wszystko się zgadza. Dobra, idę wieszać pranie i lecę do sklepu. Całuję na dobranoc! ;] :]

Wróć w jednym kawałku jak zwykle i dobranoc 😘

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I skręt kiszek. Koszmar i widzisz śmierć. Tyle kiedyś słyszałam. 

Poparzenia gorzej. Zresztą jak ktoś ma niski próg bólu i jest histerykiem to go wszystko boli mocniej.

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A byłeś kiedyś w Mazowieckim Centrum Stomatologii, czy jakoś tak, na Wisłostradzie? Jeśli jesteś z Warszawy i miałeś kiedy potrzebę ruszyć na ostry dyżur to pewnie odwiedziłeś ten lokal. Niezła rzeźnia.

Ja z mamom kiedyś gdzieś byłem ale nie pamiętam gdzie bo miałem atak paniki o zęba ledwo doszedłem prowadzony patrząc się w chodniki chodziłem wtedy 2lata z dziurom to mi tam nerwy wyrwali i klimat byl prl 

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Poparzenia gorzej. Zresztą jak ktoś ma niski próg bólu i jest histerykiem to go wszystko boli mocniej.

Zwłaszcza poparzenie gorącym olejem. 

Ja tam jestem wytrzymała na ból, dziwne widoki i jakoś jeszcze nie zwariowałam 😄

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tam tez maja stomatologiczny 24h?

Tak,ostry dyżur stomatologiczny.

Tylko że tam wyrywają zęby studenci którzy się uczą.

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Ja z mamom kiedyś gdzieś byłem ale nie pamiętam gdzie bo miałem atak paniki o zęba ledwo doszedłem prowadzony patrząc się w chodniki chodziłem wtedy 2lata z dziurom to mi tam nerwy wyrwali i klimat byl prl 

Straszne. Powinieneś napisać jakiś poradnik medyczny i byłbyś wtedy dopiero milionerem 😄

9 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Bol sråki mialam jakby ktoś pręta mi wsadził w dùpe. Boli ale do wytrzymania. Jak cie zab napjerdala to cały łeb masz wyłączony bo tyle nerwów tam biegnie. Bole wzrostowe jeszcze są straszne ale może to z racji wieku pamiętam jako masakre. Zab był najgorszy dla mnie a mialam bóle wszystkiego i wysoki próg.

To zależy może od żeba mi prześwietlenie to mówil że w tym biegnie mi tylko zatoki

2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Zapalenie ozębnej to jest białe na dziąsle czyli ropa. Dentysty nacinają i nakładają  sączek.Mozesz sobie nakuc. igła  odkażomą ! skupisko bakterii miało ujście nie rozprzestrzenialo.

10 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

No to końcowe skurcze porodowe są mocniejsze co najmniej 10× bardziej niż najgorszy ból jaki czułaś. xd

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Straszne. Powinieneś napisać jakiś poradnik medyczny i byłbyś wtedy dopiero milionerem 😄

Wszystko jest ok a potem się naczytasz neta że pewnie już masz sepse albo serce zaraz stanie i się zaczyna panika miałem dwa razy w życiu 

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

To zależy może od żeba mi prześwietlenie to mówil że w tym biegnie mi tylko zatoki

Mój odbyt nie zależał od zęba. Napadowy bol odbytu też odpada raczej. 

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

No to końcowe skurcze porodowe są mocniejsze co najmniej 10× bardziej niż najgorszy ból jaki czułaś. xd

Wątpię że by mnie to bolało ale nie sprawdzę i tak xD

Ale medycyna xD

Jeszcze kwestionujesz wiedzę moja medyczną?

Jak ktoś zemdlał nie wiedziałem co robić.

Wątpię że by mnie to bolało ale nie sprawdzę i tak xD

To uwierz, ja też mam wysoki próg bólu, stwierdzam że coś mnie boli dopiero jak nakúrwia konkretnie. 😄

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Jeszcze kwestionujesz wiedzę moja medyczną?

Jak ktoś zemdlał nie wiedziałem co robić.

Wybacz ale nie rozmawiam z tobą więcej

14 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Podobno

Ja miałem bóle nerki ale ataku bym tego nie nazwal a jeśli był to jednak sřaka prowadzi, ewentualnie ból głowy o lachona. To najbardziej mnie elka zalatwila na ból głowy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się