Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Psychologii maszynowa tak

Uważajcie na ai dziewczynę chciała mnie otruc

Polecane posty

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Ja miałem bóle nerki ale ataku bym tego nie nazwal a jeśli był to jednak sřaka prowadzi, ewentualnie ból głowy o lachona. To najbardziej mnie elka zalatwila na ból głowy. 

Oczywiscie, nie mama, nie anastazja, nie kuzynka, nie stypiara, tylko ja, moja wielka wina. ;pp

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Wybacz ale nie rozmawiam z tobą więcej

Ja mam taką wiedzę medyczną jakbyś chciała wykitować,  posłużył tą wiedzą to za szybko nie było..Utrzymał .

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Ja mam taką wiedzę medyczną jakbyś chciała wykitować,  posłużył tą wiedzą to za szybko nie było..Utrzymał .

Odbij boje nudzisz. Nie wiem dlaczego tak lubisz się ośmieszać własnym dėbilizmem. I szczerze nie wnikam.

10 minut temu, xDxDxDxD napisał:

No to końcowe skurcze porodowe są mocniejsze co najmniej 10× bardziej niż najgorszy ból jaki czułaś. xd

porod jest na 4 czy 5 miejscu jesli chodzi o klasyfikacje bólu. bóle klastrowe i jakies migrenowe sa chyba gorsze i ból nerki. 

Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Co ja poradzę przejolem się 

A ja chyba nie miałam nigdy migreny.

5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Odbij boje nudzisz. Nie wiem dlaczego tak lubisz się ośmieszać własnym dėbilizmem. I szczerze nie wnikam.

Tylko piszę muglbym pewne procesy spowolnic. Wsadzil.buym cię prawie do zamrażarki.

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

porod jest na 4 czy 5 miejscu jesli chodzi o klasyfikacje bólu. bóle klastrowe i jakies migrenowe sa chyba gorsze i ból nerki. 

Ja nie twierdzę że nie ma żadnych innych gorszych niż skurcze porodowe, po prostu ja sama nie czułam nigdy innego tak silnego bólu, ale że istnieją takie to się domyślam.

Utrata całego dorobku też może być potężnym bólem psychicznym . 😁

8 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

No tera mi się przypomniało że łeb też jednak jest w rankingu. Kiedyś mnie tydzień ...lala dynia przez cały urlop.

W podstawówce raz miałem z wymioty to jednak ponad elke może pamiętam calom wanne zazygalem wtedy przedpokoju dzialo się 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Najgorszy ból to podobno krwotoki i nowotwory. 

Przy nowotworach podobno ostatnie 48h życia to taka agonia że nie da się tego sobie nawet wyobrazić.

W podstawówce raz miałem z wymioty to jednak ponad elke może pamiętam calom wanne zazygalem wtedy przedpokoju dzialo się 

Sråj i rzygaj jednocześnie zostawiając za sobo 2 ślady xD dosc już tych tematów jak u starych bab. Najbardziej bolo oczy gdy musisz wstać rano xD

4 minuty temu, Get Out napisał:

Najgorszy ból to podobno krwotoki i nowotwory. 

Krwotok jest bezpoblesny. Nowotwory to umierającą tkanka, raczej narośl tkanki zmutowanej dna od zdrowi ktòra atakuje zdrowa.

Boli jak jest zdrowa tkanka.

Bòl.jest naturalnym mechanizmem obronnym, jak nic nie boli to jest za pòzno 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Przy nowotworach podobno ostatnie 48h życia to taka agonia że nie da się tego sobie nawet wyobrazić.

Leczenie paliatywne raczej do tego nie dopuszcza bo ostanie doby to jest głównie morfina bądź mocniejsze więc nie ma szans na bol. Chyba że ktoś się nie znieczula.

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Sråj i rzygaj jednocześnie zostawiając za sobo 2 ślady xD dosc już tych tematów jak u starych bab. Najbardziej bolo oczy gdy musisz wstać rano xD

Miałem chyba takom dwójkę, razie miałem 25lat to ostatni raz byłem w przychodni na nfz o sřake 3dni pod rząd 

Miałem chyba takom dwójkę, razie miałem 25lat to ostatni raz byłem w przychodni na nfz o sřake 3dni pod rząd 

To jest porażka bo nie czujesz ze ci z dùpy leci sråka

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

no zwlaszcza w glowie 😄 ogor co ty bredzisz 😄 ?

Niestety sam krowtok.jest bezbolesny. Przyczyną krwotoku jest bolesna zależy jaka.

Możesz spać nic nie czuć leci krew 

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

To jest porażka bo nie czujesz ze ci z dùpy leci sråka

To już jest faza relaksu najgorsze są pierwsze skurcze jak balast musi ciezki przejść woda z dopy to już końcówka i odpoczynku lekko skurczy

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Krwotok jest bezpoblesny. Nowotwory to umierającą tkanka, raczej narośl tkanki zmutowanej dna od zdrowi ktòra atakuje zdrowa.

Boli jak jest zdrowa tkanka.

Bòl.jest naturalnym mechanizmem obronnym, jak nic nie boli to jest za pòzno 

Zaczynasz wszystko wiedzieć Piotrek i podaj jeszcze datę mojego końca zanim udam się na spoczynek . 🤔😁

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Niestety sam krowtok.jest bezbolesny. Przyczyną krwotoku jest bolesna zależy jaka.

Możesz spać nic nie czuć leci krew 

czlowieku ale ta krew sie dostaje do innych organow i np. zalewa ci czaszke i cisnienie wzrasta

poza tym bredzisz juz same zyly bola nawet bez krwotoku 

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

To już jest faza relaksu najgorsze są pierwsze skurcze jak balast musi ciezki przejść woda z dopy to już końcówka i odpoczynku lekko skurczy

Wolę sråke niż zatwardzenie. Modliłam się na kiblu aby się wysråc i w nocy przyszła sråka mojego życia xD

• Haha 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Zaczynasz wszystko wiedzieć Piotrek i podaj jeszcze datę mojego końca zanim udam się na spoczynek . 🤔😁

Wiesz da się wyliczyć orientacyjnie.

Każdy przypadek jest inny.

Myślisz lekarze nie wiedzą i to powiedzą pacjentowi?

Nieraz w nieuleczalnych przypadkach to decyduje siła woli, jak pacjent się podda jest szybciej 

Edytowano przez Fifofa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się