Onaaaa 941 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczą, że ktoś ma lepiej od nich. A Libed nawet pisać poprawnie nie potrafi i jeszcze typ siedzący 48 godzin na babskim forum osądza innych. Jak to musi wyglądać jak tyle czasu tutaj siedzi i ujada Ta zazdrość nas wszystkich że ty masz lepiej jest tragikomiczna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, libed from kafeteria napisał: przeciez to jedna z najwiekszych hejter tu poczekaj az jej sie klapka przestawi i bedzie cie wyzywac Bardziej irytującej persony niż salowa tu nie ma lecz u nich króluje tymczasowa solidarnośc zwiędnietych jajników. A przed chwilą salowa wyzywała Dżine od chlopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: jestes rzadko ale to kwestia czasu zobaczyc. a co ja ci chamskiego pisze ? ze pijesz ? przeciez 3/4 twoich tematow to jest "wlasnie otworzylam wino" to stwierdzenie faktu a nie chamstwo Może z 3, 4 razy taki temat się pojawił na przestrzeni lat, ale ty wyłapujesz co ci wygodne. Zejdź troszkę na ziemię, królem nie jesteś, popracuj nad interpunkcją i dopiero skacz do mnie, podrostku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 941 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Wielki buu napisał: Bardziej irytującej persony niż salowa tu nie ma lecz u nich króluje tymczasowa solidarnośc zwiędnietych jajników. A przed chwilą salowa wyzywała Dżine od chlopów Zamiast solidarności jajników mogą być co najwyżej walki w kisielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Może z 3, 4 razy taki temat się pojawił na przestrzeni lat, ale ty wyłapujesz co ci wygodne. Zejdź troszkę na ziemię, królem nie jesteś, popracuj nad interpunkcją i dopiero skacz do mnie, podrostku. no ale ja pamietam tylko te innych twoich tematow nie pamietam juz ostatnio namiotowy menel cie wyjasnil z angielskim teraz chcesz zeby ktos z polskim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczą, że ktoś ma lepiej od nich. A Libed nawet pisać poprawnie nie potrafi i jeszcze typ siedzący 48 godzin na babskim forum osądza innych. Jak to musi wyglądać jak tyle czasu tutaj siedzi i ujada Raz i ostatni odpisze: 1. Po primo pisze się 24 godziny na dobę, jeśli chcemy napisać że ktoś siedzi non stop. Po secundo zazdrościmy ci: -bogatego męża a tak naprawdę samotności -Bycia hotką ( cokolwiek to znaczy) blisko 50-,letnią -Pracy salowej/stróża nocnego -Przezycia biedy i beznadziei PRL-u a potem transformacji ( to aż bije z twoich postów) -Uganiania się za każdym facetem na forum, dobijania każdemu facetowi na priw ( potem piszesz że to ty odrzuciłam) -ogólnej 'niekumatości' i irytowania wszystkiech wokol Edytowano 2 godziny temu przez Wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: no ale ja pamietam tylko te innych twoich tematow nie pamietam juz ostatnio namiotowy menel cie wyjasnil z angielskim teraz chcesz zeby ktos z polskim ? Ja mogę zaraz ciebie wyjaśnić, ale może to być dla ciebie zbyt bolesne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Wielki buu napisał: Raz i ostatni odpisze: 1. Po primo pisze się 24 godziny na dobę, jeśli chcemy napisać że ktoś siedzi non stop. Po secundo zazdrościmy ci: -bogatego męża a tak naprawdę samotności -Bycia hotką ( cokolwiek to znaczy) blisko 50-,letnią -Pracy salowej/stróża nocnego -Przezycia biedy i beznadziei PRL-u a potem transformacji ( to aż bije z twoich postów) -Uganiania się za każdym facetem na forum, dobijania każdemu facetowi na priw ( potem piszesz że to ty odrzuciłam) -ogólnej 'niekumatości' i irytowania wszystkiech wokol I oczywiście obiektywnej psiapsi dziny której też każdy zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja mogę zaraz ciebie wyjaśnić, ale może to być dla ciebie zbyt bolesne. Ale co to da, jak tego nie zrozumie. Jak odpisze to z bykami, niczym przedszkolak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale co to da, jak tego nie zrozumie. Jak odpisze to z bykami, niczym przedszkolak To bardziej oczywiste, niż to, że po dniu nastanie noc. Strasznie nadęte tu towarzystwo, przekonane o swojej wyższości w każdym aspekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja mogę zaraz ciebie wyjaśnić, ale może to być dla ciebie zbyt bolesne. no to wyjasniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To bardziej oczywiste, niż to, że po dniu nastanie noc. Strasznie nadęte tu towarzystwo, przekonane o swojej wyższości w każdym aspekcie. o sobie piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To bardziej oczywiste, niż to, że po dniu nastanie noc. Strasznie nadęte tu towarzystwo, przekonane o swojej wyższości w każdym aspekcie. Przecież to pisać nie potrafi i każdego wyśmiewa. Jak to coś może wyglądać i kiedy kogoś poznać, jak 48 godzin siedzi na kobiecym forum pisząc o tirowcach? No ludzie NAWET Krezji, którą tutaj poznał napisała kiedyś, że ma go dosyć i mam nadzieję, że w końcu pozna normalnego faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: o sobie piszesz ? Przeintelektualizowane bananowe dziecko ktore mądrości czerpie z własnej terapii książek psychologicznych oraz starych filmów które w jej mniemaniu są rozrywka dla wyższych sfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Upadek z wysokiego konia i wylądowanie e kafeteryjnych końskich klocach musiał być doprawdy bolesny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Przeintelektualizowane bananowe dziecko ktore mądrości czerpie z własnej terapii książek psychologicznych oraz starych filmów które w jej mniemaniu są rozrywka dla wyższych sfer. widze ze wy sie znacie jak byla na kowbojkach to nie moze byc normalna normalny by tam nie wytrzymal dluzej niz kwadrans no i to znajoma menele byczego to tym bardziej cos musi byc nie teges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: widze ze wy sie znacie jak byla na kowbojkach to nie moze byc normalna normalny by tam nie wytrzymal dluzej niz kwadrans no i to znajoma menele byczego to tym bardziej cos musi byc nie teges Nie nie znamy się bynajmniej. Jak to madzia zwykla mówić beczki soli Nie spożylysmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie nie znamy się bynajmniej. Jak to madzia zwykla mówić beczki soli Nie spożylysmy. musicie sie znac obje jestescie z kowbojek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: musicie sie znac obje jestescie z kowbojek To ze kogoś widzę codziennie nie znaczy że go znam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: To ze kogoś widzę codziennie nie znaczy że go znam tak wg mnie znaczy ze go znasz sa rozne stopnie znajomosci jak rozpoznajesz gebe to juz znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Przeintelektualizowane bananowe dziecko ktore mądrości czerpie z własnej terapii książek psychologicznych oraz starych filmów które w jej mniemaniu są rozrywka dla wyższych sfer. Widzę histerię masz jakąś na moim punkcie. A być może to projekcja? I Think so. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, libed from kafeteria napisał: no to wyjasniaj Czereśniak, foliarz, półgłówek, incel, gawędziarz, maruda, upierdliwiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 48 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Czereśniak, foliarz, półgłówek, incel, gawędziarz, maruda, upierdliwiec. foliarz ? co ty znowu pleciesz mylisz mnie z kims innym incel tez nie incele mnie nienawidza. co do reszty to sie zgadza ale na pewno nie foliarz Edytowano 48 minut temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 43 minuty temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: foliarz ? co ty znowu pleciesz mylisz mnie z kims innym incel tez nie incele mnie nienawidza. co do reszty to sie zgadza ale na pewno nie foliarz A jednak. Uderz w stół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A jednak. Uderz w stół. no czyli masz jakies omamy nawet sie do bledu nie umiesz przyznac jakby tego foliarza nie bylo to jeszcze by mozna powiedziec ze to subiektwyne ale na pewno nikt nie ma mnie za foliarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no czyli masz jakies omamy nawet sie do bledu nie umiesz przyznac jakby tego foliarza nie bylo to jeszcze by mozna powiedziec ze to subiektwyne ale na pewno nikt nie ma mnie za foliarza A że ja cię mam za niego, to się nie liczy. Ok, kwestia wyparcia. Do krytyki pierwszy ale żeby coś na ciebie powiedzieć, to obraza tryptyku normalnie. Przede wszystkim zapoznaj się z pojęciem foliarza, jeżeli jest ci ono tak bardzo obce, deer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 28 minut temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: A że ja cię mam za niego, to się nie liczy. Ok, kwestia wyparcia. Do krytyki pierwszy ale żeby coś na ciebie powiedzieć, to obraza tryptyku normalnie. Przede wszystkim zapoznaj się z pojęciem foliarza, jeżeli jest ci ono tak bardzo obce, deer. ale ja wiem co to znaczy bo jestem jednym z najwiekszych antyfoliarzy w tym miejscu pelnym szurów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 272 Napisano 27 minut temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: jakby nikt nie ma mnie za foliarza Bardziej wujek foliarz pasuje , bo bełkoczesz przekonany o jedynej słusznej racji bez żadnych dowodów jak o zjawiskach paranormalnych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 16 minut temu Szczerze mówiąc to, foliarz, stypiara, stulejarz, mamucha, to wszystkie słowa zaczerpnięte ze słownika kafe, od różniej maści wariatów Słowa, których wcześniej nie znałam i dopiero tutaj się dowiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 0 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szczerze mówiąc to, foliarz, stypiara, stulejarz, mamucha, to wszystkie słowa zaczerpnięte ze słownika kafe, od różniej maści wariatów Słowa, których wcześniej nie znałam i dopiero tutaj się dowiedziałam No akurat ja nic z tej listy Co to wgl jest foliarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach