Minnie Moskowitz 0 Napisano 4 godziny temu Ach, ponoć trzeba dziękować za każdy kolejny dzień, który jest nam dany. I owszem dziękuję, ale drzewom, ptakom, obłokom, strumykom, łąkom, skałom… dziś było pospane do 14, jak nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ach, ponoć trzeba dziękować za każdy kolejny dzień, który jest nam dany. I owszem dziękuję, ale drzewom, ptakom, obłokom, strumykom, łąkom, skałom… dziś było pospane do 14, jak nigdy. Odespałeś nockę po pracy? Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 4 godziny temu No wspaniale dżino pryszczyllo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No wspaniale dżino pryszczyllo Kto to? Tosziro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Odespałeś nockę po pracy? Nie, aktualnie nie pracuje. Jestem na etapie poszukiwania siebie. A praca przyjdzie z czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto to? Tosziro? Gina lolobrygida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kto to? Tosziro? Proszę mnie nie uwłaczać, lady. Poprzednie konto zostało bezpodstawnie uciemiężone, stąd też musiałam założyć drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Proszę mnie nie uwłaczać, lady. Poprzednie konto zostało bezpodstawnie uciemiężone, stąd też musiałam założyć drugie. To ktoś ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 112 Napisano 3 godziny temu Nie pije, nie pali, nie lucha a nazywa się doopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto to? Tosziro? Madziu ale ty jesteś domyślna nie do podrobienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie, aktualnie nie pracuje. Jestem na etapie poszukiwania siebie. A praca przyjdzie z czasem. Fagas cię utrzymuje czy rodzice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Fagas cię utrzymuje czy rodzice? W przeciwieństwie do ciebie potrafię zrobić to sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Proszę mnie nie uwłaczać, lady. Poprzednie konto zostało bezpodstawnie uciemiężone, stąd też musiałam założyć drugie. Zalajkowałeś mój post, więc stąd moja ciekawość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Wielki buu napisał: Fagas cię utrzymuje czy rodzice? A co cię to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co cię to obchodzi? Ja nie wyzywam wszystkich wokół od bezroboli na zasiłku tylko pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: W przeciwieństwie do ciebie potrafię zrobić to sama. Jeśli cie to pytanie striggerowało to stawiam na rodziców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: W przeciwieństwie do ciebie potrafię zrobić to sama. Ten cycu jest irytujący. Lata za mną jak wściekły, mimo, że olewam jego wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ten cycu jest irytujący. Lata za mną jak wściekły, mimo, że olewam jego wpisy Jak wiele osób tutaj. Wyżej defekują, niż zad mają. A dla uściślenia to jestem Gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 3 godziny temu chyba znowu jest pite mijacie sie z menelem tirowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: chyba znowu jest pite mijacie sie z menelem tirowcem Chyba was sparuję, bo coś za często o nim wspominasz. To się nazywa zauroczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jak wiele osób tutaj. Wyżej defekują, niż zad mają. A dla uściślenia to jestem Gina. Czemu dostałaś bana? A Widmo i inne twory nadal sobie piszą 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu dostałaś bana? A Widmo i inne twory nadal sobie piszą 🫢 Nie mam pojęcia, przecież jak widzę ilość chamstwa wylewanego przez innych a sobie dalej gawędzą, to myślę, że jakaś wybiórczość jest w tej kwestii. Szkoda gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie mam pojęcia, przecież jak widzę ilość chamstwa wylewanego przez innych a sobie dalej gawędzą, to myślę, że jakaś wybiórczość jest w tej kwestii. Szkoda gadać. Raczej wydajesz się osobą ciepłą, z pazurem, mającą swoje zdanie. Dziś na mnie wylano tyle gnoju, że do końca roku rolnik miałby co robić (nie obrażając rolników). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu dostałaś bana? A Widmo i inne twory nadal sobie piszą 🫢 schizol ja zglaszal teraz pewnie bedzie mial beke ze on nie ma bana a ona tak cos sie tam wyklocali o angielski w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Raczej wydajesz się osobą ciepłą, z pazurem, mającą swoje zdanie. Dziś na mnie wylano tyle gnoju, że do końca roku rolnik miałby co robić (nie obrażając rolników). Bo taka jestem. Zauwazylam, ze na Ciebie jest istna nagonka, bezpodstawna. A ja nie potrafię przejść obojętnie. A większość nie znając Cię, wydaje osądy i przyklaskuje mowie nienawiści. Jestem na to uczulona i być może dla tego tępiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo taka jestem. Zauwazylam, ze na Ciebie jest istna nagonka, bezpodstawna. A ja nie potrafię przejść obojętnie. A większość nie znając Cię, wydaje osądy i przyklaskuje mowie nienawiści. Jestem na to uczulona i być może dla tego tępiona. przeciez to jedna z najwiekszych hejter tu poczekaj az jej sie klapka przestawi i bedzie cie wyzywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: przeciez to jedna z najwiekszych hejter tu poczekaj az jej sie klapka przestawi i bedzie cie wyzywac Jestem tu prawie 4 lata i nigdy mi sie nie zdarzyło od niej nic chamskiego usłyszeć. Za to od ciebie wielokrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 87 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo taka jestem. Zauwazylam, ze na Ciebie jest istna nagonka, bezpodstawna. A ja nie potrafię przejść obojętnie. A większość nie znając Cię, wydaje osądy i przyklaskuje mowie nienawiści. Jestem na to uczulona i być może dla tego tępiona. Zazdroszczą, że ktoś ma lepiej od nich. A Libed nawet pisać poprawnie nie potrafi i jeszcze typ siedzący 48 godzin na babskim forum osądza innych. Jak to musi wyglądać jak tyle czasu tutaj siedzi i ujada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jestem tu prawie 4 lata i nigdy mi sie nie zdarzyło od niej nic chamskiego usłyszeć. Za to od ciebie wielokrotnie. jestes rzadko ale to kwestia czasu zobaczyc. a co ja ci chamskiego pisze ? ze pijesz ? przeciez 3/4 twoich tematow to jest "wlasnie otworzylam wino" to stwierdzenie faktu a nie chamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczą, że ktoś ma lepiej od nich. A Libed nawet pisać poprawnie nie potrafi i jeszcze typ siedzący 48 godzin na babskim forum osądza innych. Jak to musi wyglądać jak tyle czasu tutaj siedzi i ujada napisala ta ktora jest o 7h dluzej to bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach