Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Życie mnie nauczyło pewnych rzeczy i długo by opowiadać. Jakiś nick o nazwie ostatnia piosenka, siedzi mi od rana na profilu. Może nowy moderator? Pewnie wlepi mi bana, ale jeżeli nawet, to pożegnam się z forum i nie będę zakładać nowego konta. Proszę sobie poszukać kogoś innego do wyzwisk, srania, latania za nim i niech zamkną to miejsce. Nke, żeby bezpośrednim do Ciebie to było ale tutaj wykorzystam to miejsce. Yyy tak właściwie to o czym mowa teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Tak, dlatego mnie rozumiesz i nie wykpiłaś tego, że wszędzie wożę ze sobą ręczniczki. ;] Raz zapomnieliśmy, dosłownie raz! Tego samego dnia szukaliśmy sklepu z ręcznikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Brzydzę się i już. Tak jak hotelowych ręczników A wiesz, że w hotelach ręcznikami i pościelą czyszczą łazienkę, szklanki i toaletę. A później ty się w to wycierasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Zapomniałaś o książkach z biblioteki Ludzie gdy przewracają kartki to ślinią palec i kartkę przekładają. A ty chodzisz do biblio i robisz to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Grubasek 21i18 napisał: No 36 lat W sensie że za stary na pisanie tutaj? Tutaj średnia wieku piszących jest wyższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grubasek 21i18 napisał: Yyy tak właściwie to o czym mowa teraz? O dopie Marynie jaką śmiercią zginie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A wiesz, że w hotelach ręcznikami i pościelą czyszczą łazienkę, szklanki i toaletę. A później ty się w to wycierasz Nie czytasz uważnie. Ja i Seven bierzemy na.kazdy wyjazd swoje ręczniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 3 godziny temu Co wy takie przewrażliwione xD straszni są tacy ludzie którzy się boją zarazków wszedzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 3 godziny temu Ale lody robić to pierwsze jak magda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W sensie że za stary na pisanie tutaj? Tutaj średnia wieku piszących jest wyższa. Ja już nie wiem co wy sobie w wyobraźni dodajecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Ludzie gdy przewracają kartki to ślinią palec i kartkę przekładają. A ty chodzisz do biblio i robisz to samo? Tak. Ślinię paluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie czytasz uważnie. Ja i Seven bierzemy na.kazdy wyjazd swoje ręczniki. Ja też zabieram 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 21 Napisano 3 godziny temu Tajemniczy dragon czyli grubasek hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W sensie że za stary na pisanie tutaj? Tutaj średnia wieku piszących jest wyższa. No to mi nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Ale lody robić to pierwsze jak magda xD Widać, że nie robiłaś i nie wiesz co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Raz zapomnieliśmy, dosłownie raz! Tego samego dnia szukaliśmy sklepu z ręcznikami To samo mam, nawet tych hotelowych nie kładę na podłogę przy prysznicu. Wiadomo, że do ręczników wożę zawsze japonki by nagą stopą nie dotykać posadzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widać, że nie robiłaś i nie wiesz co dobre Może odwrotnie xD w każdym razie to siedlisko zarazy dlatego się dziwię ze hapiesz dzidę a ręczniki do hotelu zabierasz gdzie są zmieniane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Gadałam z mamą i uświadomiłam sobie, że tego lata raz tylko w krótkim rękawie byłam na zewnątrz, wyobraź sobie. Po pierwsze dlatego, że temperatura w miarę okej i wilgotność sprzyjająca, a dwa - nie lubię się opalać. Mnie akurat słońce mocno złapało, bo przy domu ciągle bez koszulki i w krótkich naszkach, ale bardziej chodziło o tą vit. że słońca. Jak nie lubisz czegoś to nie trzeba się zmuszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Widać, że nie robiłaś i nie wiesz co dobre Myślę i myślę, ale muszę się zapytać o co chodzi z tymi lodami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grubasek 21i18 napisał: Myślę i myślę, ale muszę się zapytać o co chodzi z tymi lodami? Już o nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wielki buu napisał: Tajemniczy dragon czyli grubasek hmmm Ja to już dawno się pogubiłem ale przyznam że nawet sympatyczna atmosfera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Tak. Ślinię paluchy To obiad z głowy. Tam tyle żyjątek... ; ] Bakterie otaczają nas z każdej strony, nawet gdy odkurzysz w domu to za minutę masz mnóstwo kurzu wszędzie. Gdyby nie zarazki to człowiek by nie przeżył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Co wy takie przewrażliwione xD straszni są tacy ludzie którzy się boją zarazków wszedzie Nie wszędzie i nie chodzi o zarazki. W jeziorze, morzu, zalewie są żyjątka. Jak mnie coś smyrnie, to się boję i brzydzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grubasek 21i18 napisał: Myślę i myślę, ale muszę się zapytać o co chodzi z tymi lodami? Nic skomplikowanego. Tak to o czym pomyślałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Może odwrotnie xD w każdym razie to siedlisko zarazy dlatego się dziwię ze hapiesz dzidę a ręczniki do hotelu zabierasz gdzie są zmieniane Jak porządna dzida wielkiego chłopa, to aż się prosi, żeby złapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: Mnie akurat słońce mocno złapało, bo przy domu ciągle bez koszulki i w krótkich naszkach, ale bardziej chodziło o tą vit. że słońca. Jak nie lubisz czegoś to nie trzeba się zmuszać. Jak co roku opalasz się na mahoń. :] Tobie pasuje. U mnie tylko dłonie, trochę nos i kawałek stóp. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już o nic Ooookk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: To samo mam, nawet tych hotelowych nie kładę na podłogę przy prysznicu. Wiadomo, że do ręczników wożę zawsze japonki by nagą stopą nie dotykać posadzki. W hotelach mają kapcie jednorazowe w folii. Takich się nie brzydzę i nawet do domu zabieram Swoje też biorę. Nie w każdym mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak porządna dzida wielkiego chłopa, to aż się prosi, żeby złapać Trzymaj fason i nie podpuszczaj się, potem będą gadać. A jej o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Jak co roku opalasz się na mahoń. :] Tobie pasuje. U mnie tylko dłonie, trochę nos i kawałek stóp. Ja przeważnie ramiona i nogi tylko opalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach