Get Out 273 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Źle gadam? Rozmawiałeś z zainteresowaną? Pewnie nie raz , ale trzeba się domyślać co miała na myśli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Już się staruchy z ero podniecily. Brzoskwinka się odezwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A jednak. To mistrz wagi ciężkiej! Tylko kuleje na lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Grubasek 21i18 napisał: Tak rozmawiałem, ale tu strach przed ciążą z jej strony Czyli należy rozmawiać więcej, dogłębniej i częściej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Drugiej kobiecie? Jej samej? ; p No najlepiej i ja tak robię puszczam dwie żeby wybadały grunt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Dobrze się masz? W jakim sensie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Brzoskwinka się odezwała Nie ma dowodów to nie istnieje. Tak mowi libed i ja żądam dowodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: Pewnie nie raz , ale trzeba się domyślać co miała na myśli . Niektórzy wolą sobie dopowiedzieć niż zapytać i kombinować na swoją modłę. Ogrzewasz w chacie? Odpalasz kominek już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Brzoskwinka się odezwała I jeszcze soczysta w dodatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Czyli należy rozmawiać więcej, dogłębniej i częściej. Na serio to zwykle problem polega na tym , że nie mówią sobie wszystkiego z różnych powodów i później zastanawianki są . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, JestemTuDzisiaj napisał: To mistrz wagi ciężkiej! Tylko kuleje na lewo. Skąd tyle info jak ledwo nick założył? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: W jakim sensie? Czy zdrowie dopisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Zaraz ci wszystko kobiety rozpiszą. Ty tylko przyswajaj i się ucz. Nie dyskutuj za bardzo, nie mów że się nie zgadzasz. Kobiety wiedzą lepiej czy masz 18 czy 21 centymetrów w majtkach. Lepiej niech zacznie notować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: No najlepiej i ja tak robię puszczam dwie żeby wybadały grunt. Trzeba mieć swoich osobistych szpiegów. Chociaż ja to wolę sama namacalnie wyczaić co w trawie piszczy. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie ma dowodów to nie istnieje. Tak mowi libed i ja żądam dowodu On zrobi taką rozpiskę, że 300 odcinków Klanu ci umknie przez czytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Lepiej niech zacznie notować Już uciekł bo emocje wzięły górę. Poleciał do wanny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Seven napisał: Nie byłaś szalona i spontaniczna? Mnie się zdarzyło specjalnie zostawić gatki coby facet miał radość, i żeby o mnie nieustannie myślał. Jestem cały czas, dlatego mój chłop za mną nie nadąża Ale niczego u nikogo nie zostawiłam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Niektórzy wolą sobie dopowiedzieć niż zapytać i kombinować na swoją modłę. Ogrzewasz w chacie? Odpalasz kominek już? Jeszcze nie, bo wolę chłód i jaki kominek w tym nowym dopiero mają mi robić , ale to jak będą mobilni. Tak dopowiadanie sobie to częsty mechanizm naturalny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: On zrobi taką rozpiskę, że 300 odcinków Klanu ci umknie przez czytanie Ech nie ma o czym dyskutowac. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 92 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Już uciekł bo emocje wzięły górę. Poleciał do wanny. Raczej do narzeczonej Bo wróciła z pracy. Widzę to w szklanej kuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Czy zdrowie dopisuje. Dzisiaj już tak. Dwa dni byłam nijaka, ale to dobrze. Znak, że żyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: Na serio to zwykle problem polega na tym , że nie mówią sobie wszystkiego z różnych powodów i później zastanawianki są . Przeważnie. Niedomówienia rodzą domysły. A domysły kręcą swoją historię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lepiej niech zacznie notować No tutaj masz rację gdzie ja się udzielać chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasek 21i18 3 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Skąd tyle info jak ledwo nick założył? xd Sam nie wiem z kąd to wszystko, ale spoko bawcie się wyobraźnią później zajrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Trzeba mieć swoich osobistych szpiegów. Chociaż ja to wolę sama namacalnie wyczaić co w trawie piszczy. ;] Z Twoich umiejętności też bym skorzystał w razie czego , bo masz "nos" jeżeli chodzi o intencje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Ech nie ma o czym dyskutowac. Bajojajo Tak jest codziennie. Czas było przywyknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Dzisiaj już tak. Dwa dni byłam nijaka, ale to dobrze. Znak, że żyję Przeziębienie? Przesilenie letnio jesienne, tak? Też mnie lekko połamało. Ale też już lepiej. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Skąd tyle info jak ledwo nick założył? xd Sam się pochwalił, jajkiem ciążącym na lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Przeważnie. Niedomówienia rodzą domysły. A domysły kręcą swoją historię. Zawsze czarne scenariusze wtedy wchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 11 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Get Out napisał: Jeszcze nie, bo wolę chłód i jaki kominek w tym nowym dopiero mają mi robić , ale to jak będą mobilni. Tak dopowiadanie sobie to częsty mechanizm naturalny . Na święta będzie gotowy? Lubię i ja chłód, a nawet czuć zimne stopy. Powiem ci, że w nocy już śpię pod grubą kołdrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach