Pizdoliz 0 Napisano 8 godzin temu Ile cïpek jest na świecie? Nie można podać dokładnej liczby "cïpek" na świecie, ponieważ termin ten jest potoczny i nie odnosi się do konkretnej, dającej się policzyć grupy ludności ani obiektów, a jego znaczenie może być obraźliwe lub nieprecyzyjne . Zamiast tego można mówić o liczbie kobiet na świecie lub o liczbie osób z danymi cechami anatomicznymi, choć taka analiza byłaby trudna i niepraktyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 115 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ...oliz napisał: Ile cïpek jest na świecie? Nie można podać dokładnej liczby "cïpek" na świecie, ponieważ termin ten jest potoczny i nie odnosi się do konkretnej, dającej się policzyć grupy ludności ani obiektów, a jego znaczenie może być obraźliwe lub nieprecyzyjne . Zamiast tego można mówić o liczbie kobiet na świecie lub o liczbie osób z danymi cechami anatomicznymi, choć taka analiza byłaby trudna i niepraktyczna. Źle zadajesz pytanie. Pytanie jest ile jest na świecie ludzi a ile orientacyjnie kobiet i dane dostępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 35 Napisano 6 godzin temu Też w sumie nie wiem o co pytasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, zielowania napisał: Też w sumie nie wiem o co pytasz... O nic. Robi szum i guwnoburzy szuka zwiendlak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 103 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: O nic. Robi szum i guwnoburzy szuka zwiendlak Czemu wszędzie widzisz zwiędlaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 35 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: O nic. Robi szum i guwnoburzy szuka zwiendlak Możliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 6 godzin temu Ma autyzm temu musisz mu podchwytliwe pytania zadawać i coś tam się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 35 Napisano 6 godzin temu A jeśli pytasz o coś czat to musisz się wyrażać bardzo precyzyjnie by zrozumiał o co pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 115 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu wszędzie widzisz zwiędlaki? Ona lubi knagi pytongi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Ma autyzm temu musisz mu podchwytliwe pytania zadawać i coś tam się dowiesz. Autyzm jest jakaś obelga mam wrażenie. Śmieszni jesteście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu wszędzie widzisz zwiędlaki? Widzę tam gdzie są. Ty zas wszedzie widzisz niezaspokojonych ludzi. Energia niewyzytego chlopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Autyzm jest jakaś obelga mam wrażenie. Śmieszni jesteście. Ja to odbieram pod kątem bytu odrealnionego u którego ciężko o umiejętności społeczne i ogólne ogarnięcie życiowe. No lepiej pisze bo bardziej czytelnie od lipedo , ale po co to komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ja to odbieram pod kątem bytu odrealnionego u którego ciężko o umiejętności społeczne i ogólne ogarnięcie życiowe. No lepiej pisze bo bardziej czytelnie od lipedo , ale po co to komu Żeby sprowokować do odpowiedzi na podstawie których wysuwa swoje wnioski. Mógłby chociaż zmienić tematykę bo ile można pytać o to samo w różnych konfiguracjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Widzę tam gdzie są. Ty zas wszedzie widzisz niezaspokojonych ludzi. Energia niewyzytego chlopa. Nie przypuszczałem że to napiszę , ale to już ty taki walec jesteś bardziej kobieca niż to to co tak lata i ujada bez ładu i składu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Żeby sprowokować do odpowiedzi na podstawie których wysuwa swoje wnioski. Mógłby chociaż zmienić tematykę bo ile można pytać o to samo w różnych konfiguracjach? Żeby zmienić taktykę to trzeba mieć chociaż odrobinę wyobraźni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie przypuszczałem że to napiszę , ale to już ty taki walec jesteś bardziej kobieca niż to to co tak lata i ujada bez ładu i składu . Daleko mi do walca z tego co tu widziałam chyba najdalej. Zara sie zleco i będą płakać ze pisze ze zwyrolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Żeby zmienić taktykę to trzeba mieć chociaż odrobinę wyobraźni . Naprawdę myślisz że to jest osobnik bez wyobraźni? Już prędzej magda i makaron to postacie bez wyobraźni i polotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Daleko mi do walca z tego co tu widziałam chyba najdalej. Zara sie zleco i będą płakać ze pisze ze zwyrolem. A tam i tak w uju ich masz nie oszukujmy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: A tam i tak w uju ich masz nie oszukujmy się No mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Naprawdę myślisz że to jest osobnik bez wyobraźni? Już prędzej magda i makaron to postacie bez wyobraźni i polotu. Znaczy autor to kobieta w mojej ocenie , bo żaden samiec aż tak by sobie nie ujmował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Znaczy autor to kobieta w mojej ocenie , bo żaden samiec aż tak by sobie nie ujmował. Niektórzy ludzie są uzależnieni od samobiczowania bo czerpią z tego emocje. To jak narkotyk dla nich. Ale to akurat trol. Ten osobnik w realu nie istnieje. To jego chore alter ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: No mam. Bo są męczący z tym zawracaniem duрy komuś i nudni , bo przewidywalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Niektórzy ludzie są uzależnieni od samobiczowania bo czerpią z tego emocje. To jak narkotyk dla nich. Ale to akurat trol. Ten osobnik w realu nie istnieje. To jego chore alter ego. Na pewno się karmi pod warunkiem jeżeli ktoś na serio jej odpowiada . Ale podtrzymuje , że to może być znudzona psycholog na emeryturce . Alter ego też może być w tym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R136a1 0 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Get Out napisał: Na pewno się karmi pod warunkiem jeżeli ktoś na serio jej odpowiada . Ale podtrzymuje , że to może być znudzona psycholog na emeryturce . Alter ego też może być w tym . Ja natomiast podtrzymuje, że jesteś kochankiem proboszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 5 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, R136a1 napisał: Ja natomiast podtrzymuje, że jesteś kochankiem proboszcza w jakiej fazie tulpy przebywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, R136a1 napisał: Ja natomiast podtrzymuje, że jesteś kochankiem proboszcza Haha pojеbało cię doszczętnie z tą projekcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Haha pojеbało cię doszczętnie z tą projekcją. Widmo myslisz ze jak pogadamy czasem to zaczna kwiczec ze sie roochamy i podryw i sex zaraz beda z tego i dziedzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 5 Napisano 5 godzin temu Zero zaufania do jakiejkolwiek baby ze nie popusci srracza jak nie chce tylko ja zaswedzi w ogole ja pjerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: Widmo myslisz ze jak pogadamy czasem to zaczna kwiczec ze sie roochamy i podryw i sex zaraz beda z tego i dziedzi??? Jak nie będziesz mnie obrażać i normalnie prowadzić że mną dyskusja , to tak będą Cię obrażać i nic Ci na to nie poradzę, bo co ja mogę . A sex to się uprawia a nie pierdzieli o nim w kółko jak niektórzy mają w zwyczaju . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: Zero zaufania do jakiejkolwiek baby ze nie popusci srracza jak nie chce tylko ja zaswedzi w ogole ja pjerdole Najlepiej jak za charakter ktoś Cię lubi , a nie za to co możesz mieć w ofercie erotycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach