Spaghetti .... 117 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Muza ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 2 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 2 godziny temu Oczy mnie pieką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 2 godziny temu Mam te same objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Mam te same objawy Mi jeszcze łzawią do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi jeszcze łzawią do tego Więc Alter Ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Więc Alter Ego Jak to sie stało że nigdy nie słyszałam tej piosenki jak Markowska tak lubie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 1 godzinę temu Ta chyba lubie najbardziej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Jak to sie stało że nigdy nie słyszałam tej piosenki jak Markowska tak lubie? Nie wiem, widocznie błądziłaś w innych melodiach podobnie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ta chyba lubie najbardziej. Znam, ta też spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Znam, ta też spoko. Tak fajna. A tą Paweł lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Tak fajna. A tą Paweł lubisz? Spoko. Tak Magda, a Ty tą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoko. Tak Magda, a Ty tą ? Lubie bardzo. Nie wiem dlaczego ale ta piosenka kolarzy mi sie z tą: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Lubie bardzo. Nie wiem dlaczego ale ta piosenka kolarzy mi sie z tą: Ja też. A mi z tą, więc lecimy Magi z tym tematem: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja też. A mi z tą, więc lecimy Magi z tym tematem: Bardzo fajna. A ta ma klimat: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 50 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Bardzo fajna. A ta ma klimat: Spoko klimat. Można też pomilczeć: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 45 minut temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Spoko klimat. Można też pomilczeć: Byłam w lato na koncercie Oskara. A mój ulubiony to był kiedyś Piasek i jakoś nigdy nie miałam okazji pójść a to moja ulubiona piosenka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 35 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Byłam w lato na koncercie Oskara. A mój ulubiony to był kiedyś Piasek i jakoś nigdy nie miałam okazji pójść a to moja ulubiona piosenka: Akurat na jego konciercie nie byłem, ale ma talent. Piasek klasyczny i imie deszczu brzmi świetnie, więc zacząłem od tego dawno temu: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 28 minut temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Akurat na jego konciercie nie byłem, ale ma talent. Piasek klasyczny i imie deszczu brzmi świetnie, więc zacząłem od tego dawno temu: Tańczyłeś na dyskotece przy tej piosence? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 21 minut temu Tą lubie bardzo osiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 17 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Tańczyłeś na dyskotece przy tej piosence? W podstawówce i właśnie miałem wstawić tą co Ty niżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 13 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tą lubie bardzo osiłku Więc powtórka smerfetko Edytowano 13 minut temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 12 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: W podstawówce i właśnie miałem wstawić tą co Ty niżej I Tańczyłeś przytulańca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I Tańczyłeś przytulańca? Nie raz i dawa, aż motyle w brzuchu latały A Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie raz i dawa, aż motyle w brzuchu latały A Ty ? Tak ja też. Był taki Krzyś i zawsze z nim a dyskoteki były co miesiąc i wtedy to byla prawdziwa miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 950 Napisano 5 minut temu A na koniec dyskoteki: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 117 Napisano 3 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak ja też. Był taki Krzyś i zawsze z nim a dyskoteki były co miesiąc i wtedy to byla prawdziwa miłość. Więc z Krzysiem się przytulałaś, ale w kimś innym się zakochałaś takie życie Edytowano 2 minuty temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach