250GodzinTak 116 Napisano 27 minut temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ten kult Szynszyli się już robi niesmaczny. Nie musisz czytać. Masz nastroik i nerwice, więc płyń stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 177 Napisano 20 minut temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie musisz czytać. Masz nastroik i nerwice, więc płyń stąd. Masz słownictwo jak obszczymurek. Nie przystoi kobiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 115 Napisano 2 minuty temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Jak to odblokować? Tyle razy dawano instrukcje i za cholerę nie dam rady. 4 godziny temu, Margherite napisał: ....gdy obwiescilam Kreyzi, że jestem kim jestem zablokowano mi komunikator. Do roboty lenie, a nie blokować ! I tak się porozumiem z Krejzi Odblokowywać co dziennie jakiś troll blokuje bezsensu Lepiej zaluzcie siebie nowe konto, logujcie się anonimowo i nie piszcie na forum pod specjalnym nowym kontem na forum, tylko na pw. Niezablokuja nie będą widzieć co to za konto. Oni blokują tylko co piszą na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach