caryca rzeczywistości tak 120 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą Baza została zaktualizowana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 194 Napisano 3 godziny temu Mi też ktoś dziś zablokował już 50 razy zablokowana skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda.. Zaraz będę płakać Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz. Śmieję się. Wszystko ma swój limit, Magda. Wiele osób było miłych, dobrych i już ich nie ma. Będą kolejni bo ziemia się kręci w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz. Śmieję się. Wszystko ma swój limit, Magda. Wiele osób było miłych, dobrych i już ich nie ma. Będą kolejni bo ziemia się kręci w kółko. Ale tutaj nie ma już fajnych ludzi, bo ruda większość hejtuje. Libed też niszczy tematy z Moonem. Nie chce się pisać 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 120 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda.. Zaraz będę płakać Masz konto na Nerwicy to możesz do Żaby napisać, też się zarejestrowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 120 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale tutaj nie ma już fajnych ludzi, bo ruda większość hejtuje. Libed też niszczy tematy z Moonem. Nie chce się pisać 🫣 Tobie zawsze się chce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą Żabę mamy na nerwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ale tutaj nie ma już fajnych ludzi, bo ruda większość hejtuje. Libed też niszczy tematy z Moonem. Nie chce się pisać 🫣 Patrzysz nie w tę stronę, w którą trzeba. Ciekawe co robi Szynszyla. Czasem o niej myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 120 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Żabę mamy na nerwicy Transfer z pierwszych stron gazet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Transfer z pierwszych stron gazet. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: O czym teraz piszesz ze sie nie da? Wylaczony komunikator da sie włączyć ponownie na telefonie przechodzac w tryb komputerowy. To już nie istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Patrzysz nie w tę stronę, w którą trzeba. Ciekawe co robi Szynszyla. Czasem o niej myślę. Ja też.. Codziennie. Mało tego, że ładna to jeszcze inteligentna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Masz konto na Nerwicy to możesz do Żaby napisać, też się zarejestrowała. Nie kojarzę, żeby Żaba w ogóle z nią rozmawiała, więc zdaje się, że po prostu lista "tęsknot" na potrzeby chwili się wydłużyła i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ja też.. Codziennie. Mało tego, że ładna to jeszcze inteligentna. Może kiedyś wróci i opowie gdzie była i co u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja też.. Codziennie. Mało tego, że ładna to jeszcze inteligentna. Codziennie myślisz o nicku z netu? Nawet jak na ciebie, to jest jednak za duży krindż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu Miała czym oddychać. ;] Pewnie że widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Baza została zaktualizowana Nimfa na nerwicy by sie odnalazla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Może kiedyś wróci i opowie gdzie była i co u niej. Może gdzieś nad morzem ją złapie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Miała czym oddychać. ;] Pewnie że widziałam. Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: Codziennie myślisz o nicku z netu? Nawet jak na ciebie, to jest jednak za duży krindż. Ty codziennie myslisz o salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Może gdzieś nad morzem ją złapie Fakt. Ona tam żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: Ty codziennie myslisz o salowej Czego nie rozumiesz w zdaniu "nie cytuj mnie", dewiancie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, aphex_twin napisał: Żabę mamy na nerwicy Ja na weekend tam wruce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, die_toten_hosen napisał: Kto? Szynszyla miała piękne piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Szynszyla miała piękne piersi. Ile lat ma szynszyla ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: Ty codziennie myslisz o salowej Okropna hejtera. Mógłbyś zająć się nią? Ja nie reaguje na jej wpisy, a ruda cały dzień siedząc na bezrobociu mnie hejtuje. Bierz ją, bo chyba mąż też ma jej dosyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Masz te fotke jeszcze ? Gole byly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, die_toten_hosen napisał: Ile lat ma szynszyla ?? Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Fakt. Ona tam żyje. Będę nad morze, to wszystko może się zdarzyć Gdy głowa pełna marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: Ile lat ma szynszyla ?? Młoda jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach