die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Bez przesady. Czyli stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 177 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zrób nowe konto i tylko dla wiadomości z Krejzi. Nikt nie będzie wiedział. Tak kiedyś Stokrotka doradzała innym. Nie doradzałam, tylko ujawniłam tajne konto do nudesów Konto jest, priv aktywny, nudesów brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Będę nad morze, to wszystko może się zdarzyć Gdy głowa pełna marzeń Teraz to tam zawierucha nad tym naszym morzem, co nie? Byłam w listopadzie raz i tak wiało, że nie dało się iść brzegiem morza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Szynszyla miała piękne piersi. Wszystko ma ładne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Będę nad morze, to wszystko może się zdarzyć Gdy głowa pełna marzeń Teraz to tam zamieć nad tym naszym morzem, co nie? Byłam w listopadzie raz i tak wiało, że nie dało się iść brzegiem morza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Okropna hejtera. Mógłbyś zająć się nią? Ja nie reaguje na jej wpisy, a ruda cały dzień siedząc na bezrobociu mnie hejtuje. Bierz ją, bo chyba mąż też ma jej dosyć Póki co to Bunia się z tobą rozwiódł Nie deleguj mnie tutejszej zwyrolskiej patologii, to tobie jest wszystko jedno, byle ktoś na ciebie uwagę zwrócił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie doradzałam, tylko ujawniłam tajne konto do nudesów Konto jest, priv aktywny, nudesów brak Ja ci mogę wysłać swoje nudesy, bo nie mam się czego wstydzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, die_toten_hosen napisał: Czyli stara Wyższa liga. Piękna, młoda, bogata i niezwykle uzdolniona. Muzycznie i tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Teraz to tam zamieć nad tym naszym morzem, co nie? Byłam w listopadzie raz i tak wiało, że nie dało się iść brzegiem morza. Moje koleżanki z pracy jeżdżą nad morze w lutym. A ja chce w styczniu jechać do Egiptu, bo wtedy da się tam wytrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu A czemu nie lubicie tej salowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Nie doradzałam, tylko ujawniłam tajne konto do nudesów Konto jest, priv aktywny, nudesów brak To chwila, zaraz sobie selfik zrobię a ty prędko podaj namiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 177 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja ci mogę wysłać swoje nudesy, bo nie mam się czego wstydzić Baby nie są w kręgu moich zainteresowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 895 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Teraz to tam zamieć nad tym naszym morzem, co nie? Byłam w listopadzie raz i tak wiało, że nie dało się iść brzegiem morza. dzisiaj piękne słoneczko 30C w słońcu (w cieniu to może 16) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Wyższa liga. Piękna, młoda, bogata i niezwykle uzdolniona. Muzycznie i tak dalej. I samochód potrafi naprawić Mam nadzieje, ze jest zdrowa i szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, aphex_twin napisał: Żabę mamy na nerwicy Ja na weekend wracam na nerwice zeby popisac z moja ukochana, ona tez mnie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Baby nie są w kręgu moich zainteresowań. Przecież żartuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Moje koleżanki z pracy jeżdżą nad morze w lutym. A ja chce w styczniu jechać do Egiptu, bo wtedy da się tam wytrzymać. Pewnie na libacje bardziej niż na opalanie, to rozumiem? Nie cierpię upałów. Góry jak już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja ci mogę wysłać swoje nudesy, bo nie mam się czego wstydzić A mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Baby nie są w kręgu moich zainteresowań. Łapy precz! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 177 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: To chwila, zaraz sobie selfik zrobię a ty prędko podaj namiary. Baby mnie nie kręcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Ja ich nie upublicznie, ale moge opisy robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dzisiaj piękne słoneczko 30C w słońcu (w cieniu to może 16) U mnie rano było +8 stopni. Widziałam chłopaka w czapce i kurtce puchowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: I samochód potrafi naprawić Mam nadzieje, ze jest zdrowa i szczęśliwa. No! Złota rączka. Pamiętam jej opowieści. :] Kiedyś o łóżku opowiadała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Baby mnie nie kręcą A młodsi faceci? Nie gadaj, że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: dzisiaj piękne słoneczko 30C w słońcu (w cieniu to może 16) O to ciepło. Świeci ci słońce w twarz? Czekaj, sprawdzę ile u mnie. Albo zgadnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 177 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież żartuję A ja, nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Baby mnie nie kręcą Mnie kręci interesujący człowiek niezależnie od płci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 895 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Seven napisał: Ciekawe co robi Szynszyla. Czasem o niej myślę. Spokojnie - żyje, radzi sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, selkie napisał: Póki co to Bunia się z tobą rozwiódł Nie deleguj mnie tutejszej zwyrolskiej patologii, to tobie jest wszystko jedno, byle ktoś na ciebie uwagę zwrócił. Selki ty mnie do lezaka poruwnalas jak pijany bylem, alko robi z czlowieka zwierze teraz jestem trzezwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 895 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: O to ciepło. Świeci ci słońce w twarz? Czekaj, sprawdzę ile u mnie. Albo zgadnij. 36,6 - 37 - zależnie gdzie się mierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach