Margherite 2 Napisano 5 godzin temu ....gdy obwiescilam Kreyzi, że jestem kim jestem zablokowano mi komunikator. Do roboty lenie, a nie blokować ! I tak się porozumiem z Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 4 godziny temu Odpisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 4 godziny temu Blokerzy z zablokowana skrzynka tez da sie gadac wiec wiecie nie marnujcie energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Blokerzy z zablokowana skrzynka tez da sie gadac wiec wiecie nie marnujcie energii Jak to odblokować? Tyle razy dawano instrukcje i za cholerę nie dam rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 4 godziny temu 56 minut temu, Margherite napisał: ....gdy obwiescilam Kreyzi, że jestem kim jestem zablokowano mi komunikator. Do roboty lenie, a nie blokować ! I tak się porozumiem z Krejzi Każdemu blokują, nie przeżywaj i nie rób z siebie gwiazdy Bo blokują wszystkim jak leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak to odblokować? Tyle razy dawano instrukcje i za cholerę nie dam rady. Ja już nie odblokowuje bo mi sie nie chce , jest link do czyszczenia, ale ja po prostu pisze a odp czytam na mailu. Pisać do kogos można z zablokowana:) tylko cały czas otwierasz jakby nowy wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, aphex_twin napisał: Odpisałam Tak. Odczytałam. Tu Ci odpiszę. Nie zrobiłabym tak, z telefonu mi możliwe że sie omcknął palec. Rzadko na telefonie jestem tutaj. Wole z laptopa pisać. Edytowano 4 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Tak. Odczytałam. Tu CI odpiszę. Nie zrobiłabym tak, z telefonu mi możliwe że sie omcknął palec. Rzadko na telefonie jestem tutaj. Wole z laptopa pisać. To dobrze jesli to był przypadek bo aż ciężko było w to uwierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 4 godziny temu Raczej poszkodowana się czuję bez komunikatora, nie "gwiazda" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: To dobrze jesli to był przypadek bo aż ciężko było w to uwierzyc Nawet nie wiem kiedy by to było. Ok, zostawmy to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Margherite napisał: Raczej poszkodowana się czuję bez komunikatora, nie "gwiazda" A ja chce go wyłączyć, bo różne bzdury przychodzą. Poza tym są inne możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, aphex_twin napisał: Ja już nie odblokowuje bo mi sie nie chce , jest link do czyszczenia, ale ja po prostu pisze a odp czytam na mailu. Pisać do kogos można z zablokowana:) tylko cały czas otwierasz jakby nowy wątek Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ja chce go wyłączyć, bo różne bzdury przychodzą. Poza tym są inne możliwości Wejdziesz na komunikator, przejdziesz na skrzynkę i na samym dole pisze " Wyłącz komunikator" Na telefonie potem już nie włączysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Margherite napisał: Wejdziesz na komunikator, przejdziesz na skrzynkę i na samym dole pisze " Wyłącz komunikator" Na telefonie potem już nie włączysz Zablokowanego nie da się wyłączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Zablokowanego nie da się wyłączyć. Nie. A właściwie po co, jak to nieaktywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 120 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Zablokowanego nie da się wyłączyć. Chyba że ktoś skopiuje link jak do czyszczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Margherite napisał: Nie. A właściwie po co, jak to nieaktywne. Aktywne dopóki nie zablokują i można rozmawiać. Po zablokowaniu nie wyłączysz skrzynki. O to mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 3 godziny temu Chwila po czyszczeniu i zaś zablokowane. Bez sensu. Już nowe konto lepiej zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 319 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Margherite napisał: Wejdziesz na komunikator, przejdziesz na skrzynkę i na samym dole pisze " Wyłącz komunikator" Na telefonie potem już nie włączysz Włączysz na telefonie, wystarczy przejść na wersję na komputer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Chyba że ktoś skopiuje link jak do czyszczenia. Mowa o wyłączeniu komunikatora bez linków i innych sposobów. Bo, że można obejść system to wiadomo, że tak jak mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Aktywne dopóki nie zablokują i można rozmawiać. Po zablokowaniu nie wyłączysz skrzynki. O to mi chodzi. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Chwila po czyszczeniu i zaś zablokowane. Bez sensu. Już nowe konto lepiej zrobić. Zrób nowe konto i tylko dla wiadomości z Krejzi. Nikt nie będzie wiedział. Tak kiedyś Stokrotka doradzała innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Margherite napisał: Chwila po czyszczeniu i zaś zablokowane. Bez sensu. Już nowe konto lepiej zrobić. Jeżeli chcesz mieć z kimś regularny kontakt to podajesz @ w pierwszej wiadomości na komunikatorze i się nie bawisz w zakładanie konta co pięć minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Włączysz na telefonie, wystarczy przejść na wersję na komputer. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Seven napisał: Zablokowanego nie da się wyłączyć. Chodziło mi o odblokowania i wyłączenie. Ty chyba kiedyś to tłumaczyłaś i Leżak. Ale Leżak się zakochał i go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Chodziło mi o odblokowania i wyłączenie. Ty chyba kiedyś to tłumaczyłaś i Leżak. Ale Leżak się zakochał i go nie ma A. Nie, to mnie tłumaczyli jak to wykonać. Niestety nic mi nie wychodziło i wzięłam i od razu skrzynkę wyłączyłam. W kim się zakochał, w życiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 319 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Margherite napisał: Nie. O czym teraz piszesz ze sie nie da? Wylaczony komunikator da sie włączyć ponownie na telefonie przechodzac w tryb komputerowy. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 15 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą Fajne dziewczyny. Zrobiły swoje i poszły z wiatrem. Tyle dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Fajne dziewczyny. Zrobiły swoje i poszły z wiatrem. Tyle dobrego. Szkoda.. Zaraz będę płakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach