ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu Tak że (poprawnie, Boni? ;)) powtórzę tylko, że Elcia ma ładne zdjęcie w profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu Madzia "ignoruje", ale moderację do pomocy wezwała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 7 godzin temu Produkuj się nadaremno. Taką masz widownię. Wybaczam ci, pisz sobie co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Produkuj się nadaremno. Taką masz widownię. Wybaczam ci, pisz sobie co chcesz. A za chwilę będziesz twierdzić, że to za tobą ktoś "lata" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nadmienię tylko, że w moich nudnych, monologicznych tematach jak to ktoś nazwał nie oczekuję tłumów. Czasami napisze coś pod wpływem impulsu, coś do czego nawet nie ma jak się odnieść. Forma pamiętnika wirtualnego. Jeżeli dla ciebie jedynym wyznacznikiem jest ilość odpowiedzi to gratuluję, ja w to nie celuję. A wypowiadam się, gdyż widziałam, że wypowiadałaś się o mnie parokrotnie teraz, ale wątki znikły. Jestem mimo wszystko dobrym obserwatorem. A twoje szpileczki chowam sobie do puzderka. Edytowano 7 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nadmienię tylko, że w moich nudnych, monologicznych tematach jak to ktoś nazwał nie oczekuję tłumów. Czasami napisze coś pod wpływem impulsu, coś do czego nawet nie ma jak się odnieść. Forma pamiętnika wirtualnego. Jeżeli dla ciebie jedynym wyznacznikiem jest ilość odpowiedzi to gratuluję, ja w to nie celuję. A wypowiadam się, gdyż widziałam, że wypowiadałaś się o mnie parokrotnie teraz, ale wątki znikły. Jestem mimo wszystko dobrym obserwatorem. A twoje szpileczki chowam sobie do puzderka. Pamiętam dwukrotną interakcję z tobą. Nie widzę przeszkód koegzystencji obok siebie na forum. To ty chodzisz i komentujesz mój spór z Madzią, oceniając go na swoją modłę, do czego oczywiście masz prawo, a potem twierdzisz, że za tobą jest "latane". Bądź spójna i tyle Edytowano 7 godzin temu przez ZłyKróliczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 200 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Tak że (poprawnie, Boni? ;)) powtórzę tylko, że Elcia ma ładne zdjęcie w profilu Hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Hmm? Droga z księżycem Pretekst do tematu, bo dwa wątki poleciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Pamiętam dwukrotną interakcję z tobą. Nie widzę przeszkód koegzystencji obok siebie na forum. To ty chodzisz i komentujesz mój spór z Madzią, oceniając go na swoją modłę, do czego oczywiście masz prawo, a potem twierdzisz, że za tobą jest "latane". Bądź spójna i tyle Jeżeli odbierasz to jako latanie, to trochę mylnie. Po prostu nie lubię nagonki na kogoś, tak? Bezpodstawnej. Madzi może nie znam tak bardzo dobrze jak niektórzy, ale przez te kilka lat zawsze zamieniałyśmy tematach życzliwych parę słówek, i zauważyłam, że pewne rzeczy które jej robicie są po prostu niesmaczne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 200 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał: Droga z księżycem Pretekst do tematu, bo dwa wątki poleciały A zdjecie w tle, no fajne jest. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jeżeli odbierasz to jako latanie, to trochę mylnie. Po prostu nie lubię nagonki na kogoś, tak? Bezpodstawnej. Madzi może nie znam tak bardzo dobrze jak niektórzy, ale przez te kilka lat zawsze zamieniałyśmy tematach życzliwych parę słówek, i zauważyłam, że pewne rzeczy które jej robicie są po prostu niesmaczne. Madzia nie doświadcza nagonki, jest aktywną hejterką. W wasze relacje nie wnikam, nie interesuje mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A zdjecie w tle, no fajne jest. ;)) Romantycznie, nieco mrocznie i nostalgicznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał: Madzia nie doświadcza nagonki, jest aktywną hejterką. W wasze relacje nie wnikam, nie interesuje mnie to. Ty masz swoje spostrzeżenia, ja swoje. Do konsensusu nie dojdziemy. Po prostu akceptujmy się i tyle. Na twój temat nie mam zamiaru się więcej wypowiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ty masz swoje spostrzeżenia, ja swoje. Do konsensusu nie dojdziemy. Po prostu akceptujmy się i tyle. Na twój temat nie mam zamiaru się więcej wypowiadać Doszłyśmy do porozumienia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 6 godzin temu 43 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty masz swoje spostrzeżenia, ja swoje. Do konsensusu nie dojdziemy. Po prostu akceptujmy się i tyle. Na twój temat nie mam zamiaru się więcej wypowiadać Teraz ciebie dręczy największa hejtera? Współczuję, bo właśnie będziesz miała ją na ogonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty masz swoje spostrzeżenia, ja swoje. Do konsensusu nie dojdziemy. Po prostu akceptujmy się i tyle. Na twój temat nie mam zamiaru się więcej wypowiadać Teraz jest moda, że małżeństwa poznane tutaj, piszą ze sobą na tematach, żyjąc forum. A jak ja napiszę co myślę, to jestem odbierana jako hejtera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Teraz ciebie dręczy największa hejtera? Współczuję, bo właśnie będziesz miała ją na ogonie. Miałyśmy małą scysję, ale temat zażegnany. Postanowiłam nie wtrącać się w wasz konflikt, a widzę, że jest coś grubszego na rzeczy. Edytowano 6 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Miałyśmy małą scysję, ale temat zażegnany. Postanowiłam nie wtrącać się w wasz konflikt, a widzę, że jest coś grubszego na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Miałyśmy małą scysję, ale temat zażegnany. Postanowiłam nie wtrącać się w wasz konflikt, a widzę, że jest coś grubszego na rzeczy. Do ignora daj wariatkę i po problemie. Niedługo sama tutaj ze swoim gachem zostanie i będą gadać o wiązaniu linami, lajkując swoje posty smutnymi buźkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do ignora daj wariatkę i po problemie. Niedługo sama tutaj ze swoim gachem zostanie i będą gadać o wiązaniu linami, lajkując swoje posty smutnymi buźkami A teraz spójrz, kto hejtuje na tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 123 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Produkuj się nadaremno. Taką masz widownię. Wybaczam ci, pisz sobie co chcesz. Widownia wróciła do swoich obowiązków, tylko ruda nie może jeszcze dojść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 536 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Widownia wróciła do swoich obowiązków, tylko ruda nie może jeszcze dojść Ty jak zawsze zostałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 262 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do ignora daj wariatkę i po problemie. Niedługo sama tutaj ze swoim gachem zostanie i będą gadać o wiązaniu linami, lajkując swoje posty smutnymi buźkami To sie nazywa kinbaku. Badz przynajmniej profesjonalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 200 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Hugh Hefner napisał: To sie nazywa kinbaku. Badz przynajmniej profesjonalna To jakaś kategoria bondage? Edytowano 5 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, ZłyKróliczek napisał: A teraz spójrz, kto hejtuje na tym temacie Obiecałam być bezstronna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 262 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To jakaś kategoria bondingu? Japońska sztuka wiązania pochodzące od sztuki hojojutsu. Kiedys śledziłem kilku mistrzów typu Wildties czy Akira Naka. Polecam tez zdjęcia Arakiego. Japończycy to mistrzowie erotyki Madzia czytała chyba o czym pisałem na ero, stąd te uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 115 Napisano 5 godzin temu Doszlibyście do porozumienia jakbyście wzięły się za pracę. Tak tu siedzicie i wymyślacie mudrosci z doopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Doszlibyście do porozumienia jakbyście wzięły się za pracę. Tak tu siedzicie i wymyślacie mudrosci z doopy. Więc co tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 115 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Więc co tu robisz? Ja już po pracy wy bezrobotne bez prawa do zasiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja już po pracy wy bezrobotne bez prawa do zasiłku No tak. Pismo zniesie wszystko. Wallstreet pewnie i te sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach