Minnie Moskowitz 13 Napisano 21 godzin temu Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 21 godzin temu Była tak piosenkarka Gina. T 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 21 godzin temu 23 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Szepczą cicho o rozstaniu Jesienne róże mówią nam o pożegnaniu Mieczysław Fogg Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Mieczysław Fogg Dobranoc Powiem, że 1 raz słyszę tą piosenkę, ale trzeba przyznać, że miała ładne nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 21 godzin temu why do birds singing so gay? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Powiem, że 1 raz słyszę tą piosenkę, ale trzeba przyznać, że miała ładne nogi. Cała ładna. Trochę włosy za pierzaste. Taka moda też była. Na afro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Cała ładna. Trochę włosy za pierzaste. Taka moda też była. Na afro Lubię tą estetykę, jednak bardziej do mnie przemawiają stylizacje z lat 60/70. Włosy proste, mocny akcent oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Lubię tą estetykę, jednak bardziej do mnie przemawiają stylizacje z lat 60/70. Włosy proste, mocny akcent oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu pamietasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 20 godzin temu Pamiętam. Smutne, że popełniła sam0bojstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Pamiętam. Smutne, że popełniła sam0bojstwo. ojej, nie wiedzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: ojej, nie wiedzialem To już wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: To już wiesz. smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: To już wiesz. jak zapamietalas moje imie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, die_toten_hosen napisał: jak zapamietalas moje imie ? Normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 20 godzin temu Cindy Lauper - Time after time … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Normalnie Kochasz mnie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 19 godzin temu 36 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Cindy Lauper - Time after time … kocham to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, mr_Kumpir napisał: kocham to Niezwykle poruszająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 50 Napisano 6 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 119 Napisano 6 godzin temu 14 godzin temu, die_toten_hosen napisał: Kochasz mnie jeszcze? Kocha bardzo 48 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: XD Jak pisałaś kochała byczego to i pokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 13 godzin temu, mr_Kumpir napisał: kocham to Możesz zerknąć na ten obiektyw wg mnie spoko... już kiedyś zwróciłam na niego uwagę jak patrzyłam na obiektywy do astrofotografii. Jest z mocowaniem takim jak i Ciebie Nikon F co jakiś czas zerkam na obiektywy u tego sprzedającego... Edytowano 6 godzin temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 6 godzin temu https://allegro.pl/oferta/obiektyw-irix-nikon-f-firefly-15mm-f-2-4-szeroki-jasny-17911393218 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 5 godzin temu Lepszy jest chyba blackstone bo metalowy, no i jeszcze jedno... na apsc zamiast 15 mm będzie 22,5 mm a to już robi różnicę ale na pełnej klatce będzie tyle ile jest... więc jak kiedyś będziesz miał to obiektyw moim zdaniem ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 119 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, zielowania napisał: Lepszy jest chyba blackstone bo metalowy, no i jeszcze jedno... na apsc zamiast 15 mm będzie 22,5 mm a to już robi różnicę ale na pełnej klatce będzie tyle ile jest... więc jak kiedyś będziesz miał to obiektyw moim zdaniem ok. Kiedyś pokazywałem ten kanał ale starsze obiektywy z adapterem też można kupić taniej jak się trafi i taki obiektyw za 2 tysie nowy jest nic Ogòlnie polecam przejrzeć ten kanał jest tam o obiektywach podaje zdjecia i przykłady. Nie jestem fotografem ale sposòb tłumaczenia co do czego tego kanału godna uwagi Fotograf nie jeden aparat naprawił wie co z czym, po szkole. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, zielowania napisał: Możesz zerknąć na ten obiektyw wg mnie spoko... już kiedyś zwróciłam na niego uwagę jak patrzyłam na obiektywy do astrofotografii. Jest z mocowaniem takim jak i Ciebie Nikon F co jakiś czas zerkam na obiektywy u tego sprzedającego... dziękuję za polecajkę jednak nie lubię manualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 5 godzin temu A co tutaj takie pustki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 5 godzin temu Dzięki, oglądałam nawet ostatnio... na początku jak kupiłam pierwsza lustrzankę no kilka lat temu to zaczęłam od przeglądania starych manualnych obiektywów... i nadal polecam. Nawet kupiłam dwa tego początkowo trochę żałowałam jak to ja : ), nie było za dużo informacji na jego temat, ale teraz już nie żałuję. https://allegro.pl/oferta/isco-gottingen-tele-westanar-135mm-1-3-5-m42-swietny-stan-16574395324 Mam też vivitara 55mm z odwzorowaniem skali 1:1 do makro z mocowaniem Pentaxa ale mam przejściówkę, adapter i na pełną klatkę też będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach