WychodzeNaChwile 904 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Człowiek z żelaznych mięśni. Josef Wissarionowicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Sprawdzimy grubo przed 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu Przez kurczaki Leżaka zrobiłam się głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 451 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma Widma i też nie masz do kogo się przykleić? Oj biedna ty Ja piszę o przyklejaniu się do czyjejś narracji, ty o przyklejaniu się do osoby, swoją drogą z doopy. Życzę powodzenia w promowaniu Madzinych odklejek. Takiej ambitnej tu jeszcze nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przez kurczaki Leżaka zrobiłam się głodna Fuj przecież te pałki brzmią ohydnie. Mniej więcej tak apetycznie to brzmi jak pozycja ‚skrawki dla psa’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ktoś tu chyba nazmyślał że operacja w lipcu a dzisiaj już w szczytowej formie Ty miałaś dzisiaj do kogoś pretensje o złą interpretację wypowiedzi o bieżni? Jak nazwiemy twoje zmyślone wrzutki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przez kurczaki Leżaka zrobiłam się głodna Wyszły 32szt w 4kg 88gr jedna palka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Fuj przecież te pałki brzmią ohydnie. Mniej więcej tak apetycznie to brzmi jak pozycja ‚skrawki dla psa’ Ogólnie kurczak z różna jakoś tak do głowy mi przyszedł. Ja mam swojskie mięso, jaja, ser i młody.. Nie kupuje mięsa w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Josef Wissarionowicz? Serduszko moje, co tak późno? Zaraz spać idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 2 godziny temu Palki dobre som ale świeże i chrupionce ze skoro skwierczonco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 2 godziny temu Jeden trol znika i wszystkie wraz z nim tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ty miałaś dzisiaj do kogoś pretensje o złą interpretację wypowiedzi o bieżni? Jak nazwiemy twoje zmyślone wrzutki? Oddaje ciosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Palki dobre som ale świeże i chrupionce ze skoro skwierczonco Pałki są dla dziedzi, starzy jedzo kaszanke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Co tam słychać huh napisał: Wyszły 32szt w 4kg 88gr jedna palka Okropnie oszczędzasz na jedzeniu kosztem zdrowia... A gdzie warzywa, zupa, jakaś sałatka, ziemniaki? Kompot? Deser? Jakiś owoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Życzę wszystkim miłego wieczoru. Och, noc pełna gwiazd… idzie się rozmarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 2 godziny temu Idę spać w ogole bo mnie czeka jutro półmaraton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Idę spać w ogole bo mnie czeka jutro półmaraton Tylko nie uszkodź kolana, bo staniesz się odpadem ewolucyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Tylko nie uszkodź kolana, bo staniesz się odpadem ewolucyjnym. Spoko koło złego licho nie wezmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Idę spać w ogole bo mnie czeka jutro półmaraton Też wstajesz wcześnie, bo musisz jechać na giełdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 904 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Serduszko moje, co tak późno? Zaraz spać idę. Świętowałem Ale na takie słodkie słowa warto było czekać cały dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Też wstajesz wcześnie, bo musisz jechać na giełdę? Tak! Warzywniak mam przecież! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Życzę wszystkim miłego wieczoru. Och, noc pełna gwiazd… idzie się rozmarzyć. Dobrej nocy i do zobaczenia 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dobrej nocy i do zobaczenia 🥱 Hihi. Jeszcze tu posiedzę, nie bój się. Ale tak po prostu chciałam życzyć miłego wieczoru…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 904 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: ja jestem ten 1 procent co kupuje i chodzi czyli do tego sknera będzie chodzić na siłownie jak nie chce żeby się karnet nie zmarnował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Tak! Warzywniak mam przecież! Na szczęście Janusz nie musi na ciebie pracować, tak jak mój Antek No to idziemy spać i erotycznych snów i do przeczytania w październiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu Ale jak se kieliszek wypije to chyba nie alkus co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dla mnie to przeciwieństwo alkusa jak sobie może ktos łyknąć smaczne winko z kielona czy dwa a potem z 3 miesiące nie musi może zapomnieć se o istnieniu alko Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pałki są dla dziedzi, starzy jedzo kaszanke. Nie pisz tak brzydko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 904 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Grzech to seks przedmałżeński i konkubinat ja jestem wierny pierwotnym naukom Kościoła: Adam i Ewa nie mieli ślubu latali na golasa dopiero jak Ewa się skusiła na obcego węża to raj się skończył samo życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 2 godziny temu Miesiąc różańcowy kochane dzieci boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach