Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Daje im 5 lat, aż jeden drugiego będzie miał dosyć i Daddy znowu będzie narzekał na żonę nr 2- Że leń, jak narzekał na żonę nr 1 (może do trzech razy sztuka ) Bo rodzina zmusiła go do ślubu, a biedak był młody i nie chciał ślubu, ale ślub był. Moda na sukces Łatwo jest osądzać innych i lać hejt na nich, udając kogoś kim się nie jest i nie widząc belki w swoim oku. teraz do już daddy musi zacisnąć zęby, aż córka dorośnie. Nie można tak dziecku zmieniać mamusi co 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 3 godziny temu boze nudzicie. Tv też nudzi. Co się dzieje z tym swiatem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 3 godziny temu Co to za emotikon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Koniec z obłudą. Nie dam siebie obrażać i będę głosiła prawdę. A to nadręczny taki sportowiec? Ale już wszystko ok? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 268 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Kochany, mówimy o osobie tak zdesperowanej i odklejonej, że z braku laku odbiła matce własnego "ojczyma" (a i tak kopnął ją w tyłek, może seks z jej matką jednak był lepszy) Mowilem, ze rodzina powinna zabrać ją do psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: boze nudzicie. Tv też nudzi. Co się dzieje z tym swiatem Świat schodzi na psy. Wyrzuć telewizor przez balkon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu Niesamowite, jak te dwie samotne chłopy w przebraniu kobiet (jedna samotna w pseudo-związku, druga po rozwodzie z ojczymem) nie mogą przełknąć naszego związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, selkie napisał: Jeszcze mam dwie uwagi - odnośnie alkoholowej Minnie, ewidentnie ma problem z tym, że ani Pieprz, ani ja nie mamy ochoty zwracać na nią uwagi Odnośnie botoksiary - przypomniało mi się to niefortunne zdjęcie Janusza na słynnych wakacjach "bogaczki", a raczej zdjęcie jego kałduna To tłumaczy zazdrość, chłop wyglądał, jakby sapał, gdy wspina się na qwetę Nic w sumie dziwnego, że wyschła w pierwszym roku związku Dziś sama dwukrotnie mnie obraziłaś, gdzie ja słowa o tobie nie wspomniałam. Traktowałam Cię z sympatią dopóki, dopóty sama nie zaczęłaś na mnie wjeżdżać. Czasami trzeba spojrzeć we własne odbicie, by móc wypowiadać się o innych. Kurtyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: teraz do już daddy musi zacisnąć zęby, aż córka dorośnie. Nie można tak dziecku zmieniać mamusi co 5 lat Będzie mamusia nr 3, pozyskana na innym forum. Może z Nerwicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Świat schodzi na psy. Wyrzuć telewizor przez balkon Usypiam dziecko teraz i lecimy spiulkolot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Usypiam dziecko teraz i lecimy spiulkolot Ja idę nacierać się peelingiem. Będę gładka i pachnąca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Będzie mamusia nr 3, pozyskana na innym forum. Może z Nerwicy? a pierwsza żona też była z forum? ale jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziś sama dwukrotnie mnie obraziłaś, gdzie ja słowa o tobie nie wspomniałam. Traktowałam Cię z sympatią dopóki, dopóty sama nie zaczęłaś na mnie wjeżdżać. Czasami trzeba spojrzeć we własne odbicie, by móc wypowiadać się o innych. Kurtyna. Jak można traktować kogoś z sympatią poprzez branie udziału w hejtach i prowokacjach? Ty jesteś tak fałszywa czy upośledzona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 52 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, salix napisał: A co bez wiernego chórku już tak pewnie nie pyskujesz? Jak nie ma kto klaskac, to argumenty jakos bledną i ciężko wybrnąć z tych opowieści bez pokrycia w rzeczywistości, nie? Pa jak mnie olewa 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Daje im 5 lat, aż jeden drugiego będzie miał dosyć i Daddy znowu będzie narzekał na żonę nr 2- Że leń, jak narzekał na żonę nr 1 (może do trzech razy sztuka ) i w tym qwercia upatruje swoja szanse? Bo tak to troszku wyglada z boku:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Dziś sama dwukrotnie mnie obraziłaś, gdzie ja słowa o tobie nie wspomniałam. Traktowałam Cię z sympatią dopóki, dopóty sama nie zaczęłaś na mnie wjeżdżać. Czasami trzeba spojrzeć we własne odbicie, by móc wypowiadać się o innych. Kurtyna. Nie, jesteś wyjątkowo fałszywą intrygantką, która pomimo życzliwości od innych, potrafi dwa posty pod rząd podlizywać się Pieprz o słoik kompotu, by następnie wyśmiewać "podręczne". W dodatku nie potrafisz przyznać się do własnego fałszu. Myślę, że odczuwasz brak atencji, chciałaś chyba przygwiazdorzyć, a wyszło, że alkoholizujesz się na bezrobociu i zostałaś przydu.paską najgłupszej i najbardziej dwulicowej tu laski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 268 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a pierwsza żona też była z forum? ale jaja Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a pierwsza żona też była z forum? ale jaja Tak kuweto, słuchaj Madzi dalej, najlepiej dogłębnie i długo Boże, co za żałosny tłuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Jak można traktować kogoś z sympatią poprzez branie udziału w hejtach i prowokacjach? Ty jesteś tak fałszywa czy upośledzona? Odezwała sie kolejna siostra miłosierdzia Bożego, która od alkoholiczek mnie wyzywała. Myślisz że nie pamiętam? Podwójny standard to u Ciebie może norma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Nie, jesteś wyjątkowo fałszywą intrygantką, która pomimo życzliwości od innych, potrafi dwa posty pod rząd podlizywać się Pieprz o słoik kompotu, by następnie wyśmiewać "podręczne". W dodatku nie potrafisz przyznać się do własnego fałszu. Myślę, że odczuwasz brak atencji, chciałaś chyba przygwiazdorzyć, a wyszło, że alkoholizujesz się na bezrobociu i zostałaś przydu.paską najgłupszej i najbardziej dwulicowej tu laski. Co to w ogóle za nudziara sztywna? Ta gina tez taka mdlawa wsciekla bez dystansu nad kieliszkiem brudnego martini wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a pierwsza żona też była z forum? ale jaja Facet, który narzeka na byłe żony, dziewczyny i kochanki sam o sobie wystawia świadectwo. I to nie wygląda za dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Tak kuweto, słuchaj Madzi dalej, najlepiej dogłębnie i długo Boże, co za żałosny tłuk. Najlepsze jest to, że Madźka tego nie powiedziała tylko qweta sobie dorobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja idę nacierać się peelingiem. Będę gładka i pachnąca To ważne na szlabanie, może któryś "przystojny chłopak" z drużyny zauważy miłą, starszą panią, w typie jego mamy No leć, się smaruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Odezwała sie kolejna siostra miłosierdzia Bożego, która od alkoholiczek mnie wyzywała. Myślisz że nie pamiętam? Podwójny standard to u Ciebie może norma? Ale ja nie udaję, że cię lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Co to w ogóle za nudziara sztywna? Ta gina tez taka mdlawa wsciekla bez dystansu nad kieliszkiem brudnego martini wiecznie A czy ja wiem? Łazi za Madzią jak smród wiadomo po czym i hejtuje nieustannie "podręczne". Po czym, jak ją przyłapiesz, to udaje damulkę, która nie wie, o co chodzi. Druga kuweta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 52 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, selkie napisał: Tak kuweto, słuchaj Madzi dalej, najlepiej dogłębnie i długo Boże, co za żałosny tłuk. Ale qwerta spadła na dno. Z wianuszka frajerów który łykał jej pozę biednej pokrzywdzonej jak sie szarpała za kudły z pokahontaz na wiele stron do wpadnięcia do wora widmoka w spódnicy z nielicznymi poplecznikami o dziwnej famie i mieczem najwierniejszym który nazwał ja poyebana:p musi bolec babę z aspiracjami do bycia gwiazda Kafe liczącej lajki ogurow Edytowano 3 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 326 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziś sama dwukrotnie mnie obraziłaś, gdzie ja słowa o tobie nie wspomniałam. Traktowałam Cię z sympatią dopóki, dopóty sama nie zaczęłaś na mnie wjeżdżać. Czasami trzeba spojrzeć we własne odbicie, by móc wypowiadać się o innych. Kurtyna. A przypadkiem to nie ty na forum dyskusyjnym dzielisz ludzi na proszonych i nieproszonych? Trochę odklejona jesteś to nie twoje prywatne garden party tylko miejsce dla wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Najlepsze jest to, że Madźka tego nie powiedziała tylko qweta sobie dorobiła. wyczytałam to między słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Pa jak mnie olewa i w tym qwercia upatruje swoja szanse? Bo tak to troszku wyglada z boku:p Według mnie jej obsesja nie jest zdrowa, ani neutralna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: Pa jak mnie olewa i w tym qwercia upatruje swoja szanse? Bo tak to troszku wyglada z boku:p Każdy ma szansę, ty też ją dostałaś poznając tutaj Libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: Nie, jesteś wyjątkowo fałszywą intrygantką, która pomimo życzliwości od innych, potrafi dwa posty pod rząd podlizywać się Pieprz o słoik kompotu, by następnie wyśmiewać "podręczne". W dodatku nie potrafisz przyznać się do własnego fałszu. Myślę, że odczuwasz brak atencji, chciałaś chyba przygwiazdorzyć, a wyszło, że alkoholizujesz się na bezrobociu i zostałaś przydu.paską najgłupszej i najbardziej dwulicowej tu laski. Mocne słowa. Odetchnij, siostro. Głęboki wdech i wydech redukuje stres. Nie projektuj na innych swoich własnych niedociągnięć. Byłam dla ciebie miła i dla carycy również. I nie gwiazdorze, ale myślę, że sam fakt że lubię Magdę przytkał do mnie łatkę fałszywej w waszym mniemaniu. Zawsze starałam się być merytoryczna i nie oceniająca. Ale gdy lawina szamba na ciebie spływa to jak reagujesz? No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach