Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
caryca rzeczywistości tak

Ważna informacja dla płci męskiej

Polecane posty

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Daje im 5 lat, aż jeden drugiego będzie miał dosyć i Daddy znowu będzie narzekał na żonę nr 2-  Że leń, jak narzekał na żonę nr 1 (może do trzech razy sztuka 😄) Bo rodzina zmusiła go do ślubu, a biedak był młody i nie chciał ślubu, ale ślub był. 

Moda na sukces 😎Łatwo jest osądzać innych i lać hejt na nich, udając kogoś kim się nie jest i nie widząc belki w swoim oku. 

teraz do już daddy musi zacisnąć zęby, aż córka dorośnie. Nie można tak dziecku zmieniać mamusi co 5 lat 😜

13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Koniec z obłudą. Nie dam siebie obrażać i będę głosiła prawdę. A to nadręczny taki sportowiec?

Ale już wszystko ok? 🤗

• Haha 1

1 minutę temu, selkie napisał:

Kochany, mówimy o osobie tak zdesperowanej i odklejonej, że z braku laku odbiła matce własnego "ojczyma" (a i tak kopnął ją w tyłek, może seks z jej matką jednak był lepszy) 😉 

Mowilem, ze rodzina powinna zabrać ją do psychiatry. 

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

🙂↕️ boze nudzicie. Tv też nudzi. Co się dzieje z tym swiatem

Świat schodzi na psy. 

Wyrzuć telewizor przez balkon 😄

Niesamowite, jak te dwie samotne chłopy w przebraniu kobiet (jedna samotna w pseudo-związku, druga po rozwodzie z ojczymem) nie mogą przełknąć naszego związku 🙂 

7 minut temu, selkie napisał:

Jeszcze mam dwie uwagi - odnośnie alkoholowej Minnie, ewidentnie ma problem z tym, że ani Pieprz, ani ja nie mamy ochoty zwracać na nią uwagi 🙂

Odnośnie botoksiary - przypomniało mi się to niefortunne zdjęcie Janusza na słynnych wakacjach "bogaczki", a raczej zdjęcie jego kałduna 🙂 To tłumaczy zazdrość, chłop wyglądał, jakby sapał, gdy wspina się na qwetę 😎 Nic w sumie dziwnego, że wyschła w pierwszym roku związku 🙂

Dziś sama dwukrotnie mnie obraziłaś, gdzie ja słowa o tobie nie wspomniałam. Traktowałam Cię z sympatią dopóki, dopóty sama nie zaczęłaś na mnie wjeżdżać. Czasami trzeba spojrzeć we własne odbicie, by móc wypowiadać się o innych.  Kurtyna. 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

teraz do już daddy musi zacisnąć zęby, aż córka dorośnie. Nie można tak dziecku zmieniać mamusi co 5 lat 😜

Będzie mamusia nr 3, pozyskana na innym forum. Może z Nerwicy? 😄

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Usypiam dziecko teraz i lecimy spiulkolot

Ja idę nacierać się peelingiem. Będę gładka i pachnąca 🙃

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Będzie mamusia nr 3, pozyskana na innym forum. Może z Nerwicy? 😄

a pierwsza żona też była z forum? ale jaja 😜

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Dziś sama dwukrotnie mnie obraziłaś, gdzie ja słowa o tobie nie wspomniałam. Traktowałam Cię z sympatią dopóki, dopóty sama nie zaczęłaś na mnie wjeżdżać. Czasami trzeba spojrzeć we własne odbicie, by móc wypowiadać się o innych.  Kurtyna. 

Jak można traktować kogoś z sympatią poprzez branie udziału w hejtach i prowokacjach? Ty jesteś tak fałszywa czy upośledzona?

5 minut temu, salix napisał:

A co bez wiernego chórku już tak pewnie nie pyskujesz? Jak nie ma kto klaskac, to argumenty jakos bledną i ciężko wybrnąć z tych opowieści bez pokrycia w rzeczywistości, nie? 😏

Pa jak mnie olewa 😀

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Daje im 5 lat, aż jeden drugiego będzie miał dosyć i Daddy znowu będzie narzekał na żonę nr 2-  Że leń, jak narzekał na żonę nr 1 (może do trzech razy sztuka 😄

i w tym qwercia upatruje swoja szanse? Bo tak to troszku wyglada z boku:p

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Nie, jesteś wyjątkowo fałszywą intrygantką, która pomimo życzliwości od innych, potrafi dwa posty pod rząd podlizywać się Pieprz o słoik kompotu, by następnie wyśmiewać "podręczne". W dodatku nie potrafisz przyznać się do własnego fałszu. Myślę, że odczuwasz brak atencji, chciałaś chyba przygwiazdorzyć, a wyszło, że alkoholizujesz się na bezrobociu i zostałaś przydu.paską najgłupszej i najbardziej dwulicowej tu laski. 

• Like 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Dobre. 

Tak kuweto, słuchaj Madzi dalej, najlepiej dogłębnie i długo 🙂 

Boże, co za żałosny tłuk. 

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Jak można traktować kogoś z sympatią poprzez branie udziału w hejtach i prowokacjach? Ty jesteś tak fałszywa czy upośledzona?

Odezwała sie kolejna siostra miłosierdzia Bożego, która od alkoholiczek mnie wyzywała. Myślisz że nie pamiętam? Podwójny standard to u Ciebie może norma? 

Nie, jesteś wyjątkowo fałszywą intrygantką, która pomimo życzliwości od innych, potrafi dwa posty pod rząd podlizywać się Pieprz o słoik kompotu, by następnie wyśmiewać "podręczne". W dodatku nie potrafisz przyznać się do własnego fałszu. Myślę, że odczuwasz brak atencji, chciałaś chyba przygwiazdorzyć, a wyszło, że alkoholizujesz się na bezrobociu i zostałaś przydu.paską najgłupszej i najbardziej dwulicowej tu laski. 

Co to w ogóle za nudziara sztywna? Ta gina tez taka mdlawa wsciekla bez dystansu nad kieliszkiem brudnego martini wiecznie 😛

Facet, który narzeka na byłe żony, dziewczyny i kochanki sam o sobie wystawia świadectwo. I to nie wygląda za dobrze 😄

Najlepsze jest to, że Madźka tego nie powiedziała tylko qweta sobie dorobiła.

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja idę nacierać się peelingiem. Będę gładka i pachnąca 🙃

To ważne na szlabanie, może któryś "przystojny chłopak" z drużyny zauważy miłą, starszą panią, w typie jego mamy 🙂 No leć, się smaruj 😉 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Odezwała sie kolejna siostra miłosierdzia Bożego, która od alkoholiczek mnie wyzywała. Myślisz że nie pamiętam? Podwójny standard to u Ciebie może norma? 

Ale ja nie udaję, że cię lubię.

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Co to w ogóle za nudziara sztywna? Ta gina tez taka mdlawa wsciekla bez dystansu nad kieliszkiem brudnego martini wiecznie 😛

A czy ja wiem? Łazi za Madzią jak smród wiadomo po czym i hejtuje nieustannie "podręczne". Po czym, jak ją przyłapiesz, to udaje damulkę, która nie wie, o co chodzi. Druga kuweta. 

3 minuty temu, selkie napisał:

Ale qwerta spadła na dno. Z wianuszka frajerów który łykał jej pozę biednej pokrzywdzonej jak sie szarpała za kudły z pokahontaz na wiele stron do wpadnięcia do wora widmoka w spódnicy z nielicznymi poplecznikami o dziwnej famie i mieczem najwierniejszym który nazwał ja poyebana:p musi bolec babę z aspiracjami do bycia gwiazda Kafe 😛 liczącej lajki ogurow 

Edytowano przez aphex_twin

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

A przypadkiem to nie ty na forum dyskusyjnym dzielisz ludzi na proszonych i nieproszonych? Trochę odklejona jesteś to nie twoje prywatne garden party tylko miejsce dla wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć. 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Najlepsze jest to, że Madźka tego nie powiedziała tylko qweta sobie dorobiła.

wyczytałam to między słowami 😜

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Pa jak mnie olewa 😀

Według mnie jej obsesja nie jest zdrowa, ani neutralna 😜 

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Pa jak mnie olewa 😀

Każdy ma szansę, ty też ją dostałaś poznając tutaj Libeda. 

3 minuty temu, selkie napisał:

Mocne słowa. Odetchnij, siostro. Głęboki wdech i wydech redukuje stres. Nie projektuj na innych swoich własnych niedociągnięć. Byłam dla ciebie miła i dla carycy również. I nie gwiazdorze, ale myślę, że sam fakt że lubię Magdę przytkał do mnie łatkę fałszywej w waszym mniemaniu. Zawsze starałam się być merytoryczna i nie oceniająca. Ale gdy lawina szamba na ciebie spływa to jak reagujesz? No właśnie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się