caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: garden party Już widzę Trędowatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Każdy ma szansę, ty też ją dostałaś poznając tutaj Libeda. Mysle ze łypanie na cudzego męża jest jednak delikatna przesada i nie kazdy powinien mieć taka ‚szanse’:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Mocne słowa. Odetchnij, siostro. Głęboki wdech i wydech redukuje stres. Nie projektuj na innych swoich własnych niedociągnięć. Byłam dla ciebie miła i dla carycy również. I nie gwiazdorze, ale myślę, że sam fakt że lubię Magdę przytkał do mnie łatkę fałszywej w waszym mniemaniu. Zawsze starałam się być merytoryczna i nie oceniająca. Ale gdy lawina szamba na ciebie spływa to jak reagujesz? No właśnie. Zrozum, że dla mnie jesteś po prostu nudna (nie wiem, jak dla Pieprz). Nie jestem miłośniczką egzaltacji w typie trollowskim. Przyczepiłaś się jak rzep i nie chcesz odpłynąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Mocne słowa. Odetchnij, siostro. Głęboki wdech i wydech redukuje stres. Nie projektuj na innych swoich własnych niedociągnięć. Byłam dla ciebie miła i dla carycy również. I nie gwiazdorze, ale myślę, że sam fakt że lubię Magdę przytkał do mnie łatkę fałszywej w waszym mniemaniu. Zawsze starałam się być merytoryczna i nie oceniająca. Ale gdy lawina szamba na ciebie spływa to jak reagujesz? No właśnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, salix napisał: A przypadkiem to nie ty na forum dyskusyjnym dzielisz ludzi na proszonych i nieproszonych? Trochę odklejona jesteś to nie twoje prywatne garden party tylko miejsce dla wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć. A ciebie nie prosiłam, kolejna swoje mądrości będzie mi tu uskuteczniać hahaha doprawdy? Śmieszne. Idź gwiazdorzyć gdzie indziej lala. Znamy się w ogóle? Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Mysle ze łypanie na cudzego męża jest jednak delikatna przesada i nie kazdy powinien mieć taka ‚szanse’:p Libed jest już twoim mężem? O boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Mocne słowa. Odetchnij, siostro. Głęboki wdech i wydech redukuje stres. Nie projektuj na innych swoich własnych niedociągnięć. Byłam dla ciebie miła i dla carycy również. I nie gwiazdorze, ale myślę, że sam fakt że lubię Magdę przytkał do mnie łatkę fałszywej w waszym mniemaniu. Zawsze starałam się być merytoryczna i nie oceniająca. Ale gdy lawina szamba na ciebie spływa to jak reagujesz? No właśnie. Haha, ty masz nawet słownictwo jak Madzia, pasujecie do siebie psiapsi Kłamstwo za kłamstwem, agresorko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: Ale qwerta spadła na dno. Z wianuszka frajerów który łykał jej pozę biednej pokrzywdzonej jak sie szarpała za kudły z pokahontaz na wiele stron do wpadnięcia do wora widmoka w spódnicy z nielicznymi poplecznikami o dziwnej famie i mieczem najwierniejszym który nazwał ja poyebana:p musi bolec babę z aspiracjami do bycia gwiazda Kafe liczącej lajki ogurow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Haha, ty masz nawet słownictwo jak Madzia, pasujecie do siebie psiapsi Kłamstwo za kłamstwem, agresorko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Zrozum, że dla mnie jesteś po prostu nudna (nie wiem, jak dla Pieprz). Nie jestem miłośniczką egzaltacji w typie trollowskim. Przyczepiłaś się jak rzep i nie chcesz odpłynąć. Dla mnie upośledzona typiara z rozdwojeniem jaźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: wyczytałam to między słowami Ruda się odpaliła. Ona nie zaśnie przez forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Mocne słowa. Odetchnij, siostro. Głęboki wdech i wydech redukuje stres. Nie projektuj na innych swoich własnych niedociągnięć. Byłam dla ciebie miła i dla carycy również. I nie gwiazdorze, ale myślę, że sam fakt że lubię Magdę przytkał do mnie łatkę fałszywej w waszym mniemaniu. Zawsze starałam się być merytoryczna i nie oceniająca. Ale gdy lawina szamba na ciebie spływa to jak reagujesz? No właśnie. całkiem trafna analiza. Jak wytrzeźwiejesz to całkiem mądrze prawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dla mnie upośledzona typiara z rozdwojeniem jaźni. Ona wzbudza we mnie tyle samo emocji, co nocnik, na którym kuweta wzorowała swoje wary. Ale normalnie stęskniony atencji rzep, ciężko zrzucić "z ogona". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: całkiem trafna analiza. Jak wytrzeźwiejesz to całkiem mądrze prawisz A może właśnie jestem pijana? Żart. Zawsze wypowiadam się tu na trzeźwo. A wczorajszy jeden kieliszek wina nie czyni pijaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ruda się odpaliła. Ona nie zaśnie przez forum młode małżeństwo, zamiast sie rznąć dzień i noc zanim im sie bejbiki urodzą, korzystać z życia, to oni debatują czy forum o kupie ma racje na ich temat i ich małżeństwa czy nie. To kiedy oni chcą tym życiem młodego małżeństwa sie nacieszyć ? Na emeryturze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: A może właśnie jestem pijana? Żart. Zawsze wypowiadam się tu na trzeźwo. A wczorajszy jeden kieliszek wina nie czyni pijaną. srejzi też tak zaczynała kariere na uczuciowym, do dzisiaj ma łatkę przypiętą. Tak tylko ostrzegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Ona wzbudza we mnie tyle samo emocji, co nocnik, na którym kuweta wzorowała swoje wary. Ale normalnie stęskniony atencji rzep, ciężko zrzucić "z ogona". Póki co to ty coś nie możesz się ode mnie odkleić, ale skoro już tak bardzo jesteś złakniona atencji…podręczna …hahah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: srejzi też tak zaczynała kariere na uczuciowym, do dzisiaj ma łatkę przypiętą. Tak tylko ostrzegam Chyba tylko przez ciebie zazdrosna wariatko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dla mnie upośledzona typiara z rozdwojeniem jaźni. Garsonka włożona? Obłąkana istoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: srejzi też tak zaczynała kariere na uczuciowym, do dzisiaj ma łatkę przypiętą. Tak tylko ostrzegam Z czego w tej łacie masz pokaźny udział. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: młode małżeństwo, zamiast sie rznąć dzień i noc zanim im sie bejbiki urodzą, korzystać z życia, to oni debatują czy forum o kupie ma racje na ich temat i ich małżeństwa czy nie. To kiedy oni chcą tym życiem młodego małżeństwa sie nacieszyć ? Na emeryturze? Skończ nam odejmować staż związkowy (wcześniej także przedmałżeński), bo jest zdaje się dłuższy niż twój z kałdunem Janusza, tyle że u nas wilgotność dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Póki co to ty coś nie możesz się ode mnie odkleić, ale skoro już tak bardzo jesteś złakniona atencji…podręczna …hahah. Czyli jak nie będę pisać o twojej alkoholowej osobie, to ty nie będziesz każdego postu do salowej rozpoczynała od pytania, gdzie jesteśmy Pieprz i ja? No liczę na to, zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: młode małżeństwo, zamiast sie rznąć dzień i noc zanim im sie bejbiki urodzą, korzystać z życia, to oni debatują czy forum o kupie ma racje na ich temat i ich małżeństwa czy nie. To kiedy oni chcą tym życiem młodego małżeństwa sie nacieszyć ? Na emeryturze? A mnie się wydaje, że oni żyją tylko tym forum, bo Daddy wiedział nawet o Mewie i Anastazji. Gadają tylko o nickach, bo o czym mają gadać? Co gosposia ma zrobić lub ugotować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Garsonka włożona? Obłąkana istoto. Łap. Będzie ci łatwiej. [ ] Weź leki i sio do spania [ ] Zgłoszone [ ] Piłaś nie pisz/ było coś pite? [ ] Tyle w temacie [ ] Czego nie rozumiesz? [ ] Nie łaź za mną [ ] Nie projektuj na mnie swoich kompleksów [ ] Żadna prowokacja nie jest w stanie uratować tego miejsca [ ] Nudzisz się [ ] Gdzie twój dystans? [ ] Twój ból doopy jest nie do zniesienia [ ] Będę wszędzie za tobą chodzić [ ] Po co to robisz? [ ] chyba już nic mnie nie zdziwi w tym miejscu [ ] Skończ z tym żałosnym hejtem [ ] Nadal łazisz i hejtujesz [ ] Zajmij się w końcu swoim życiem [ ] Znów wpadłaś w histerię [ ] Nie znasz mnie [ ] Byłaś, jesteś i będziesz żmiją [ ] Nie cytuj mnie więcej [ ] bo na privie wiatr hula i nuda [ ] Co ci się dzieje? [ ] Popraw te literówki i już się tak nie denerwuj [ ] Oddychaj [ ] Wisisz mi kawę za podkręcenie tematu [ ] Brakuje ci na życie? [ ] Kto zajmuje się twoimi dziećmi kiedy ty zabawiasz żonatych onanów z cycami po pas na dwóch forach? [ ] A gdzie X? [ ] Wyrywasz zużyte gacie z alimentami [ ] Nie każdy ma tak smutne życie jak ty [ ] Nie mierz każdego swoją miarą stara panno [ ] Jesteś wyraźnie pobudzona [ ] Jak można nie uprawiać seksu? [ ] Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą [ ] Od dziś będę regularnie zgłaszać twoje hejterskie wpisy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A mnie się wydaje Tobie wydawało się także, że bzykanie starego faceta matki, to najlepszy pomysł, by się wyrwać spod ściany nieatrakcyjności Także na twoim miejscu uważałabym z tym, co tobie się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Łap. Będzie ci łatwiej. [ ] Weź leki i sio do spania [ ] Zgłoszone [ ] Piłaś nie pisz/ było coś pite? [ ] Tyle w temacie [ ] Czego nie rozumiesz? [ ] Nie łaź za mną [ ] Nie projektuj na mnie swoich kompleksów [ ] Żadna prowokacja nie jest w stanie uratować tego miejsca [ ] Nudzisz się [ ] Gdzie twój dystans? [ ] Twój ból doopy jest nie do zniesienia [ ] Będę wszędzie za tobą chodzić [ ] Po co to robisz? [ ] chyba już nic mnie nie zdziwi w tym miejscu [ ] Skończ z tym żałosnym hejtem [ ] Nadal łazisz i hejtujesz [ ] Zajmij się w końcu swoim życiem [ ] Znów wpadłaś w histerię [ ] Nie znasz mnie [ ] Byłaś, jesteś i będziesz żmiją [ ] Nie cytuj mnie więcej [ ] bo na privie wiatr hula i nuda [ ] Co ci się dzieje? [ ] Popraw te literówki i już się tak nie denerwuj [ ] Oddychaj [ ] Wisisz mi kawę za podkręcenie tematu [ ] Brakuje ci na życie? [ ] Kto zajmuje się twoimi dziećmi kiedy ty zabawiasz żonatych onanów z cycami po pas na dwóch forach? [ ] A gdzie X? [ ] Wyrywasz zużyte gacie z alimentami [ ] Nie każdy ma tak smutne życie jak ty [ ] Nie mierz każdego swoją miarą stara panno [ ] Jesteś wyraźnie pobudzona [ ] Jak można nie uprawiać seksu? [ ] Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą [ ] Od dziś będę regularnie zgłaszać twoje hejterskie wpisy W domu wszyscy zdrowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Do pięt mi nie dorastasz możesz mnie pocałować w mój jędrny tyłek Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 785 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A mnie się wydaje, że oni żyją tylko tym forum, bo Daddy wiedział nawet o Mewie i Anastazji. Gadają tylko o nickach, bo o czym mają gadać? Co gosposia ma zrobić lub ugotować? Godzine temu daddy sie żegnał i nas zostawiał, teraz z krzaków wyskakuje na hasło "zepsute kolano". To jest ten ogień i żar w młodym małżeństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: Czyli jak nie będę pisać o twojej alkoholowej osobie, to ty nie będziesz każdego postu do salowej rozpoczynała od pytania, gdzie jesteśmy Pieprz i ja? No liczę na to, zobaczymy. Szanuj, a będziesz szanowana. Proste bardzo, acz prawdziwe porzekadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1074 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Szanuj, a będziesz szanowana. Proste bardzo, acz prawdziwe porzekadło. Wolałabym deklarację, że się odczepisz i odwrócisz uwagę na rzecz kolejnego kieliszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach