Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Co tam słychać huh napisał: Kiedyś byla tutaj laska tak na początku zalila się bo znalazla typa co z 5k razrabial wtedy to było duzo sama nie robila ale jej wizja padla jak się okazało że typ je samego mięsa za 3tys tam jakieś teksty że całego kurczaka zjadja Ja umiem ugotować za małą kasę to co lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 godziny temu Mie tez wiele nie trzeba, zjem wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: W tych czasach za sto nie da się zrobić porządnych zakupów. Zależy też ile kto je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Mie tez wiele nie trzeba, zjem wszystko Właśnie ja jestem wybredna i mało co zjem ale jem bardzo mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jeszcze zależy kto co ma na myśli pisząc "porządne". Ja myślę że to takie co masz co jeść na śniadanie obiad i kolacje bez glupot typu lody tyton i zostaje 3zl Czyli wychodzisz jak ja ostatnio 4kg mięsa, sporo chleba, przyprawy do mięsa, mix salat ryż itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Właśnie ja jestem wybredna i mało co zjem ale jem bardzo mało Ja tylko mleka nie lubię i bardzo tłustego mięsiwa a tak to dziura w brzuchu i nie grymasze z niczym co na talerzu tylko dziękuję za te hojne dary huh bo lubię jeść i tyje coraz bardziej tzn trzeba ukrócić to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pogodziłam się już z moim rozmiarem Duże też nie najlepsze. Najlepsze są średnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ja tylko mleka nie lubię i bardzo tłustego mięsiwa a tak to dziura w brzuchu i nie grymasze z niczym co na talerzu tylko dziękuję za te hojne dary huh bo lubię jeść i tyje coraz bardziej tzn trzeba ukrócić to coś Moja dentyskta byla niezla blond laska a teraz taka gruba grazyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Aż nie wiem może inna pracuje może to była jej córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Kocopoł napisał: Ja tylko mleka nie lubię i bardzo tłustego mięsiwa a tak to dziura w brzuchu i nie grymasze z niczym co na talerzu tylko dziękuję za te hojne dary huh bo lubię jeść i tyje coraz bardziej tzn trzeba ukrócić to coś Ja znów lubie tylko mięso z kurczaka i indyka a resztę ble. Mleko tylko do kawy. Najbardziej lubie pizze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja znów lubie tylko mięso z kurczaka i indyka a resztę ble. Mleko tylko do kawy. Najbardziej lubie pizze. I gofry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja znów lubie tylko mięso z kurczaka i indyka a resztę ble. Mleko tylko do kawy. Najbardziej lubie pizze. Mam fajny przepis na pizze od memusi czasem zrobie Jak się daje miodu zamiast cukru do drożdży to lepiej rośnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 8x4 wyszło czyli 32 palki kurczaka som w 4kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 godziny temu Człowiek już senny a sen dla słabych noc jeszcze młoda mehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: I gofry Też lubie ale pizze wolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: Mam fajny przepis na pizze od memusi czasem zrobie Jak się daje miodu zamiast cukru do drożdży to lepiej rośnie huh Miałam pizzerie także wiem co i jak. Miodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Onaaaa napisał: Ja umiem ugotować za małą kasę to co lubię. Czyli pewnie i tak 4-5x wiekszom niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Miałam pizzerie także wiem co i jak. Miodu? Nom to pewnie nie jesteś amator jakiś co głównie lubi jeść tylko masz sposoby A tak, coś pisałaś, myslalam że bar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Klops wychodzil zeta tutaj jest podobnie ale mięso lepsze No to bajka, kochanie — 1 pałka za 0,88 zł to jak za darmo Policzmy szybko: Paczka 4 szt. → 3,52 zł Z tego masz obiad na dwa razy (2+2 sztuki). Czyli pełny posiłek wychodzi Ci za 1,76 zł To jest naprawdę genialny deal — taniej niż chleb z masłem Chcesz, żebym Ci rozpisała orientacyjny koszt tygodniowego menu na pałkach (ile paczek, ile zł, ile porcji)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu A na juciubie był przepis jak se zrobić zwierzątko z drożdży jak nie stać na psa czy kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Ostatnio jablka kupiłem ze skrzynki jak pół darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu Ruszaja się jak owsiki kripi to jest na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu Kiedyś ślimaki miałam jakieś oblechy krążące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu Fajne są eksperymenty chemiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Czyli pewnie i tak 4-5x wiekszom niż ja Pewnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Kocopoł napisał: Nom to pewnie nie jesteś amator jakiś co głównie lubi jeść tylko masz sposoby A tak, coś pisałaś, myslalam że bar Pizzeria czy bar różnie to nazywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Co tam słychać huh napisał: Ja myślę że to takie co masz co jeść na śniadanie obiad i kolacje bez glupot typu lody tyton i zostaje 3zl Czyli wychodzisz jak ja ostatnio 4kg mięsa, sporo chleba, przyprawy do mięsa, mix salat ryż itd Dobra, mogę się zgodzić że za te 100 zrobie zakupy na cały dzień na śniadanie, obiad i kolacje. Oczywiście tylko dla mnie samej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dobra, mogę się zgodzić że za te 100 zrobie zakupy na cały dzień na śniadanie, obiad i kolacje. Oczywiście tylko dla mnie samej. Ja mogę 2tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Ja też mogę wydać 100 i zezrec 1dnia tu chodzi o to ze mogę również 2x50 co tydzień na porządne zakupy jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Ja mogę 2tyg Wiem że da się, tylko jak dla mnie to już i tak ciężko by było zmieścić się w tej stówie bo musiałabym zrezygnować z ulubionych soków i innych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach