draże korsarze 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś żałosna i co zbierasz to…tym jesteś. Nie kim a TYM. Rzeczą, m kmni isz? To jest to przysłowie perskie? Jakies dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, draże korsarze napisał: To jest to przysłowie perskie? Jakies dziwne S z m a t a Edytowano 6 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: S z m a t a Rano zanim zaczniesz pic to napisz jeszcze raz to przysłowie bo chyba tam jakies słowa zjadłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 godzin temu Priscilko napilas sie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 6 godzin temu Jesteś zerem a ode mnie odwal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 666nihil666 napisał: Priscilko napilas sie ? Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś zerem a ode mnie odwal się. No chyba było pite masz watpliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, tadek batyr napisał: dobra posmiane czas wrocic do serialu Jakiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 666nihil666 napisał: Priscilko napilas sie ? ILE ONA MA? WNIOSKUJĘ, ŻE TO OK 25 LETNI BANANOWY KID Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: No chyba było pite masz watpliwosci Oj tam kazdy musi pić by żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś zerem a ode mnie odwal się. priv napisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje Czego oczekujesz od kandydata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 godzin temu ja zaraz konika bede walic, fajnie jakby mi jakas kafeterianka cycki wrzucila na privka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, 666nihil666 napisał: czemu Bo po dużych czarnych ma tak rozepchaną że niedasz rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Czego oczekujesz od kandydata? Żeby inaczej wyglądał i nie miał córki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Czego oczekujesz od kandydata? Ze będzie tak nudny jak ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 godzin temu jestem zmeczony juz, jeszcze zwale sobie i ide lulu, fajnie jakby mi jakas kafeterianka radosc sprawila wysylajac skromnego nudla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 666nihil666 napisał: priv napisalem ODP. BYCZUCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: ODP. BYCZUCH na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Żeby inaczej wyglądał i nie miał córki. Nie czytam całego temtu. Polemizował z nią zależy czego oczekuje, Piękna to chyba nie jest? ,.atrakcyjnego zależy ile ma lat może szukać jak stogu siana igły. Atrakcyjnie charakterem czy wygląd razem po prostu są zajęci jak ktòrys zwolni nie jedna chapnie odrazu, nawet chłop nie musi się starać Jak jakiegoś z brakami znajdzie szukają szukają. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 6 godzin temu Byczy Dariusz zakochany we mnie ale to nie kowbojki i nie rok 2015. Żałosna imitacjo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie czytam całego temtu. Polemizował z nią zależy czego oczekuje, Piękna to chyba nie jest? ,.atrakcyjnego zależy ile ma lat może szukać jak stogu siana igły. Atrakcyjnie charakterem czy wygląd razem po prostu są zajęci jak ktòrys zwolni nie jedna chapnie odrazu, nawet chłop nie musi się starać Jak jakiegoś z brakami znajdzie szukają szukają. Poszła na randkę ale sie dowiedziała że ma córkę 11 letnią wiec odpada. No i z wyglądu jej sie nie podobał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 666nihil666 napisał: na co? ILE ONA MA LAT? CHOĆ TAK MNIEJ WIĘCEJ, BYŁEŚ X LAT Z NIĄ NA FORUM TO PEWNIE WIESZ BO ZNALAZŁEM CIEKAWĄ RZECZ, ALE MUSŻE MIEĆ POTWIERDZNIE, ŻE TO ONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: Ze będzie tak nudny jak ona Zależy najaką osobę się trafi tak samo jak ty..Jedna będzie nudna, nawet ta nudna jak trafi nie będzie nudna taki kaprys losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
666nihil666 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: ILE ONA MA LAT? CHOĆ TAK MNIEJ WIĘCEJ, BYŁEŚ X LAT Z NIĄ NA FORUM TO PEWNIE WIESZ BO ZNALAZŁEM CIEKAWĄ RZECZ, ALE MUSŻE MIEĆ POTWIERDZNIE, ŻE TO ONA 30 ma teraz a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 12 Napisano 6 godzin temu Minne and Moskovitz moze fajny film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 124 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Poszła na randkę ale sie dowiedziała że ma córkę 11 letnią wiec odpada. No i z wyglądu jej sie nie podobał. Z wyglądu ja rozumiem jak nie ma tego Nie chcesz przyblizyc to nie przybliżysz .Nie wyobrażam nie podobała wiem są chłopy co by maszkaradę przeleciały. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 12 Napisano 6 godzin temu fajne typy nie rosna na drzewach a lepszy tatuncio niz patol wiesniak niedomyty stalkerski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1012 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Z wyglądu ja rozumiem jak nie ma tego chcesz przyblizyc to nie przybliżyć .Nie wyobrażam nie podobała wiem są chłopy co by maskaradę przeleciały. No wiadomo musi sie podobać tylko zdjęcie zazwyczaj widzi sie wcześniej i przed randką wiedziała jak on wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: ILE ONA MA LAT? CHOĆ TAK MNIEJ WIĘCEJ, BYŁEŚ X LAT Z NIĄ NA FORUM TO PEWNIE WIESZ BO ZNALAZŁEM CIEKAWĄ RZECZ, ALE MUSŻE MIEĆ POTWIERDZNIE, ŻE TO ONA Ma HIV od Simona mola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 666nihil666 napisał: 30 ma teraz a co SERIO? MYSŁAŁEM, ŻE MNIEJ, COŚ BYM WRZUCIŁ, ALE SIĘ Z TYM WSTRZYMAM NA RAZIE ZA NIĄ TEŻ LEŻAK LATAŁ NA KOWBO? BO, ŻE ZA JAKĄŚ KAMCZI TO WIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach