WychodzeNaChwile 908 Napisano 30 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś chamówą w najczystszej postaci w takim razie. Czy ty lubisz chamów? Bo jeśli tak to ja znam paru panów I weź ty się zastanów Co dokładnie powiesz w następnym zdaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 30 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przystoi tak damie? Please. Jestem gorąco zniesmaczona. Och, wiesz co. Pjedrol się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jesteś chamówą w najczystszej postaci w takim razie. Bezuzasadniony hejt to się nazywa. Buziak i dobro nocy lalka Nie reaguj. Wróci Widmo, to Śliwka się nim zajmie. Ale Widmo ma chyba jeszcze blokadę konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano 29 minut temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: właśnie z wiekiem jej kapitał na rynku matrymonialnym maleje i musi zniżyć poprzeczke, a nie zawyżyć. Taki geniusz nauk wszelakich powinien znać takie podstawy nie wiem jak komus musi zmalec kapital ze idzie na radnke z chlopem ktory go odpycha ma dzieci tylko pot o zeby sobie golnac juz ci napisalem ze tamta miala prace i nie chodzila z odpadami na radnki zeby wino postawili. z tym lekarzem bylo wszystko ok intelektualnie poza tym ze byl gruby ona pisala duzo o sobie i to nie byla jakas patologia poza moim zdnaiem patologicznymi pogladami identycznymi jak poka. jesli ma jakis inny nick to jest poka czyli twoim najwiekszym wrogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 29 minut temu 8 minut temu, tadek batyr napisał: zalozylas tematy opowiadasz caly dzien o sobie to komentuje wiec o co ten krzyk ? czy ja ci kazalem sie zwierzac z tego co robisz i ze idziesz na randke z brzydalem nazrec sie i napic ? bylo nie pisac zamiast teraz wolac o pomoc w tym temacie juz z 3 osobom zarzucilas picie a przeciez to ty zakladasz tematy z cyklu "otwieram wino " "jaki piekny sobotni dzionek" w poniedzialkowy ranek Hahaha macie dzisiaj flow wszyscy chyba było pite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: skoro juz sie przyznalas ze tam bylas to mozesz jej wyjasnic ze ja poszedlem do otulonej bo mi sie maciek znudzil i to nie ja biegalem za nim po miescie i odwiedzalem jego rodzicow bo ta wariatka mi juz setny raz pisze ze przesladowalem pijaka i on przeze mnie gdzies zaginal pomijam ze on sie tu regularnie loguje A tam ktoś w ogóle biegał za nim po mieście? Zaliczył kilka kompromów i bylo wesoło, później Odurzona przejęła robienie show z Mirkiem, Rondel tracił atencję i wenę do balkonowych apeli, odkrył bańkę Twittera i że nagle wszyscy mogą być dookoła ziobrystami i zniknał. Oto cała historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 28 minut temu Ale trzeba przyznać ze 3 głupie nudne bladzie dobrały sie. Te ekspertki ze ślubu od 1 wejrzenia lepiej tych par nie dobierają jak te tepaczki sie dobrały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Czy ty lubisz chamów? Bo jeśli tak to ja znam paru panów I weź ty się zastanów Co dokładnie powiesz w następnym zdaniu! Wszystko w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie reaguj. Wróci Widmo, to Śliwka się nim zajmie. Ale Widmo ma chyba jeszcze blokadę konta Ja właśnie widzę że tu najgorszy sort społeczny chyba został. Wydaje im się że mount Everest zdobywają a tymczasem są nizinami na poziomie rowu mariańskiego…. To jest smutne, Madzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 27 minut temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, wiesz co. Pjedrol się. A ty tam też nie wysychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 27 minut temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: nie wiem jak komus musi zmalec kapital ze idzie na radnke z chlopem ktory go odpycha ma dzieci tylko pot o zeby sobie golnac juz ci napisalem ze tamta miala prace i nie chodzila z odpadami na radnki zeby wino postawili. z tym lekarzem bylo wszystko ok intelektualnie poza tym ze byl gruby ona pisala duzo o sobie i to nie byla jakas patologia poza moim zdnaiem patologicznymi pogladami identycznymi jak poka. jesli ma jakis inny nick to jest poka czyli twoim najwiekszym wrogiem jezu ale bełkot, nie dam rady tego odszyfrować o tej porze, szczególnie końcówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano 27 minut temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Hahahaha kolejna zorientowana co za bladź no juz kolejna powtarza ze wyhejjtowalem biednego macka a ja tam sie glownie smialem z tego co on pisal to byl taki lezak nawalil sie i pokazywal co je albo jak spiewa dla pewnej kafeterianki serenady ja w sumie tam nawet go nie znalem on byl team zaby argeny i inne ja ich nawet nie znalem. tylko kubusia kojarzylem i jak juz to on go hejtowal. moon zreszta tez tam byl i widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 908 Napisano 26 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko w porządku? to zależy czy lubisz Vito Bambino to jego piosenka 'Etna' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ja właśnie widzę że tu najgorszy sort społeczny chyba został. Wydaje im się że mount Everest zdobywają a tymczasem są nizinami na poziomie rowu mariańskiego…. To jest smutne, Madzia. Mewa stwierdził, że tu tylko Pieprz (Caryca) I ruda Selkie zostaną. Pieprz, bo jest brzydka i ma brzydkie wnętrze, a Ruda wie, że jest chora ale nie chce się leczyć, bo lekarze mieliby pełne ręce roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 10 Napisano 26 minut temu 6 minut temu, tadek batyr napisał: przeciez raptem kilka dni temu ona naprawde byla tak nawalona ze wydawalo jej sie w poniedzialek ze mamy piatek Pomyśl tylko, może to było specjalnie, tak dla jaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1007 Napisano 25 minut temu 16 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: gdyby tylko dało się tego jakoś dowiedzieć przed randką... a tak to niepotrzebnie czas zmarnowałaś Może on stawiał to o takie szczegóły jak dzieci nie pytała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 419 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: jezu ale bełkot, nie dam rady tego odszyfrować o tej porze, szczególnie końcówki. zalozę sie że tadek batyr to libed, znany mitoman z forum kafeteria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zalozę sie że tadek batyr to libed, znany mitoman z forum kafeteria. bingo, wyrałeś Leksiu przywilej spędzenia z nim reszty tego pięknego wieczoru przekazuje pałeczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to zależy czy lubisz Vito Bambino to jego piosenka 'Etna' Nie znam. Aktualnie zaczęłam oglądać "Tatuażysta z Auschwitz" i trochę się wzruszyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 12 Napisano 24 minuty temu Po co randka jak wiadomo że będzie do bani. To już lepiej kumpeli się pochwalić makijażem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 23 minuty temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zalozę sie że tadek batyr to libed, znany mitoman z forum kafeteria. Przed Tobą nikt się nie ukryje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A tam ktoś w ogóle biegał za nim po mieście? Zaliczył kilka kompromów i bylo wesoło, później Odurzona przejęła robienie show z Mirkiem, Rondel tracił atencję i wenę do balkonowych apeli, odkrył bańkę Twittera i że nagle wszyscy mogą być dookoła ziobrystami i zniknał. Oto cała historia. ta jakas olka kto wie czy to nie jakas tutejsza dama ja sadzilem ze to kubusie go wkrecaja a jak widac tam byly naprtawde chętne na niego panie no dokladnie otulona zaczela kabaert i wszyscy poszli do niej jak juz to by mozna napisac ze przesladowalem biedna otulona a nie macka bo czesciej ja podpuszczalem niz macka ale jakos ona sama nigdy mi reklamacji nie skladala ze sie "nad nia znecam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 10 Napisano 23 minuty temu 2 minuty temu, tadek batyr napisał: no juz kolejna powtarza ze wyhejjtowalem biednego macka a ja tam sie glownie smialem z tego co on pisal to byl taki lezak nawalil sie i pokazywal co je albo jak spiewa dla pewnej kafeterianki serenady ja w sumie tam nawet go nie znalem on byl team zaby argeny i inne ja ich nawet nie znalem. tylko kubusia kojarzylem i jak juz to on go hejtowal. moon zreszta tez tam byl i widmok Taki był ten Maciek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 23 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mewa stwierdził, że tu tylko Pieprz (Caryca) I ruda Selkie zostaną. Pieprz, bo jest brzydka i ma brzydkie wnętrze, a Ruda wie, że jest chora ale nie chce się leczyć, bo lekarze mieliby pełne ręce roboty Czyli wszyscy na bacutil powinni zostać wysłani…. Przynajmniej te wymienione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 7 Napisano 22 minuty temu 32 minuty temu, Banito Pussolini napisał: Klasycznie, będzie chlane aż do urwania filmu? Czemu ona mowi ‚szmiry’ o ludziach? Dwujęzyczność nie pykla czy jest poudarowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano 22 minuty temu magda powtarza po widmoku a jak widmok o niej cos pisze i ktos powtarza to oburzona a zrodlo to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 186 Napisano 22 minuty temu 18 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No bo trochę przeraża mnie, jak dwie, na pierwszy rzut oka nieułomne osoby tańczą w rytm harmonii fałszującej od lat, i to jeszcze takiej tylko z dwoma zaprogramowanymi melodyjkami. I wmawiają reszcie, ze słuchamy Szopena. Ooo, widzę że trochę kultury tu wnosisz po pierwszych przesłuchaniach konkursowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 21 minut temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Czemu ona mowi ‚szmiry’ o ludziach? Dwujęzyczność nie pykla czy jest poudarowa? Do obory won powiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1007 Napisano 21 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie reaguj. Wróci Widmo, to Śliwka się nim zajmie. Ale Widmo ma chyba jeszcze blokadę konta A co tęsknisz za nim widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 419 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: bingo, wyrałeś Leksiu przywilej spędzenia z nim reszty tego pięknego wieczoru przekazuje pałeczke nie mogę zasnąć i wpadlem na 5 min. ale nie chwytem tej pałeczki, zapewne bedą chetni bardziej zmotywowani.. nie mam cierpliwosci do tych jego historii w ktorych wszystkie fakty muszą sie ukladac po jego mysli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach