KróliczekZły 11 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: jej męża Gapy, który jest gapą. Serce rośnie od takich popisów inteligencji i stylistyki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: A TU TEGO TYPU RZECZY NIE WRZUCANO? PRZECIEŻ TO FORUM NIEWIELE SIĘ RÓŻNI SIĘ OD KOWBO, TAKI SAM ŚCIEK PRZEZ LATA TU BYŁ, COŚ ALA F23 PRZYPOMNĘ BENEK, KERMIT, POETKA I BABKA TEŻ SĄ STAMTĄD Chyba szybciej wymienić, kto nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, TREV0 napisał: A TU TEGO TYPU RZECZY NIE WRZUCANO? PRZECIEŻ TO FORUM NIEWIELE SIĘ RÓŻNI SIĘ OD KOWBO, TAKI SAM ŚCIEK PRZEZ LATA TU BYŁ, COŚ ALA F23 PRZYPOMNĘ BENEK, KERMIT, POETKA I BABKA TEŻ SĄ STAMTĄD No i? Fajna prehistoria zyjesz. I nie pisz kapsem bo to zenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: A która samotna, porzucona rozwódka, ma AŻ taką obsesję na punkcie tej pary? Poświęciłaś dekadę życia, żeby znaleźć tu kogoś, traktując forum jak tindera i pomimo składania ofert facetom na chyba dziesiątki, nie udało ci się, więc przerzuciłaś się na hejt na ludzi, którzy po prostu spotkali się tu przypadkiem. Będziesz to ciągnąć do emerytury Nikt mnie nigdy nie porzucił złodziejko cudzych mężów Mój kochany mąż ma się dobrze i raczej nie będzie tutaj pisał, sądząc po tym co piszesz..🥱 Mówię ci, panuj nad sobą, bo nie każda tutaj jest wrogiem i ci zazdrości męża ciamajdy rozwodnika z 10 letnią córką. Myślę też, że jego cierpliwość też może się kiedys skończyć i zapakuje cię w pociąg i wrócisz bez pracy, bez środków do życia pociągiem do mamy od tarota i taty lekarza. Serdeczności i dużo zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BapkaBoża napisał: To na klej jest? Bo na magnes nie bd się trzymać. Na kaloryfer mam takie cos Nie wiem. Pieprzna dała mi namiary na ich stronkę. Szukam tego pierścionka z diamentem za 45 zł i przeglądam co popadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 2 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, RC Plus napisał: Bo jak mawiają Czesi: pivo je dobré Nie jest po prostu jesteś alkoholikiem jak ja nałogowym palaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 288 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Pokraka napisał: Tylko, że Minne vel Gina w niczym poza antypatiami nie przypomina Brum. Ok. Czyli po prostu wariatka. Kolejna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wiem. Pieprzna dała mi namiary na ich stronkę. Szukam tego pierścionka z diamentem za 45 zł i przeglądam co popadnie Tego co pjoter dal wybrańce xD kocham temu ale nie oglądam bo się wszystko przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nikt mnie nigdy nie porzucił złodziejko cudzych mężów Mój kochany mąż ma się dobrze i raczej nie będzie tutaj pisał, sądząc po tym co piszesz..🥱 Mówię ci, panuj nad sobą, bo nie każda tutaj jest wrogiem i ci zazdrości męża ciamajdy rozwodnika z 10 letnią córką. Myślę też, że jego cierpliwość też może się kiedys skończyć i zapakuje cię w pociąg i wrócisz bez pracy, bez środków do życia pociągiem do mamy od tarota i taty lekarza. Serdeczności i dużo zdrowia A ja myślę, że kiedyś naprawdę serio w to wszystko uwierzysz i zobaczysz halucynację Buni, jak żyje obok ciebie w samotnym domu Rozwód możesz wieszczyć dobrej parze do woli, ale klątwy zazdrosnej wariatki, nie mają wpływu na rzeczywistość "Serdeczności i dużo zdrowia" - SKOPIOWANE na świeżo ze stylu Giny (upośledzona kobieto bez własnego stylu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wiem. Pieprzna dała mi namiary na ich stronkę. Szukam tego pierścionka z diamentem za 45 zł i przeglądam co popadnie Dzisiaj zamawiam cwyter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Zgadza się, nie jest też szczególnie trudno kogoś odgrywać w internecie, lecz nie stawiałabym na taki wybór w przypadku Brum. Powiedziałam, że się nie upieram! Uparcie bedę jednak trzymać się swoich zasad. Ograniczone zaufanie do wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pieprz napisał: Dzisiaj zamawiam cwyter. Widzę, że już podziałała, czyli ja też zaraz stracę konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ok. Czyli po prostu wariatka. Kolejna Niestety przez to wszystko nie da się nigdzie normalnego posta wcisnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Myślę że najbardziej niedopchana jest ta wariatka króliczek, co łazi i pluje jadem na około wstawiając ciągle te fałszywe uśmieszki. Idziesz na randkę? Niestety gdybym cię chciała wyswatać, to się nie da. Bo sami żonaci myśliwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 288 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Baba napisał: Nie twierdzę, że to Brum! Gdybym jednak chciała śmigać na kilku kontach, z pewnością odpaliłabym inny tryb. Ja sam miałem kiedys inny nick, ktory porzuciłem, zeby na nowym poderwać Ewkę. Nawet ona sie nabrała, mimo, ze na tamtym starym rozmawiała ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Tego co pjoter dal wybrańce xD kocham temu ale nie oglądam bo się wszystko przyda Shein ma ten sam towar Elcia mówiła, że oni szybciej dostarczają zamówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Powiedziałam, że się nie upieram! Uparcie bedę jednak trzymać się swoich zasad. Ograniczone zaufanie do wszystkich! Jak najbardziej, zwłaszcza jak pisałam w internecie łatwo jest kreować różne wizerunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Idziesz na randkę? Niestety gdybym cię chciała wyswatać, to się nie da. Bo sami żonaci myśliwi Imprezę, nie randkę, upominam Cię. Jedna randka w tygodniu wystarczy hihi. Na 20 się umówiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 6 godzin temu Cóż za romantyczna historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Shein ma ten sam towar Elcia mówiła, że oni szybciej dostarczają zamówienia. Zostaje przy temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Widzę, że już podziałała, czyli ja też zaraz stracę konto. Uśpione do jutra za spam. Czyli pewnie za zgłaszanie ich hejtów. Czy moderacja społeczna znowu tu działa, że się wycina jedną stronę a hejt drugiej się hołubi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: No i? Fajna prehistoria zyjesz. I nie pisz kapsem bo to zenada. PRZYTOCZYŁEM FAKT JEDYNIE, A ŻE UBODŁO TO JUŻ NIE MÓJ PROBLEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Nowe konto tutaj tak napisał: Nie jest po prostu jesteś alkoholikiem jak ja nałogowym palaczem Stać cię jeszcze na papierosy? Ile to kosztuje? A fe całować się z palaczem (Dlatego nigdy nie spotykałam się z palaczami i nikt u mnie w domu nie pali ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Ja sam miałem kiedys inny nick, ktory porzuciłem, zeby na nowym poderwać Ewkę. Nawet ona sie nabrała, mimo, ze na tamtym starym rozmawiała ze mną I dowiedziałam się dopiero prywatnie i wieki później, niedobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: PRZYTOCZYŁEM FAKT JEDYNIE, A ŻE UBODŁO TO JUŻ NIE MÓJ PROBLEM Nikogo nie obchodzi kto jest z kowbo więc skomcz krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pieprz napisał: Dzisiaj zamawiam cwyter. Ja się jeszcze rozglądam. Bardziej mi tam w oko wpadają "pierdoły" do mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 288 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Niestety przez to wszystko nie da się nigdzie normalnego posta wcisnąć Raczej zostało wariatkowo Nie poroznimy sie juz więcej o politykę i autobusy z murzyńami. Trochę szkoda. Nie to, że chciałbym sprawiać Ci przykrość i poważnie to teraz napisałem. Po prostu nie lubię wariatów, brak mi cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pieprz napisał: Uśpione do jutra za spam. Czyli pewnie za zgłaszanie ich hejtów. Czy moderacja społeczna znowu tu działa, że się wycina jedną stronę a hejt drugiej się hołubi? W tej chwili tak. Wiesz, ile miesięcy zgłaszany jest wimok za teksty o masturbacji rodzica - bez efektu. A w ciągu dwóch dni moderatorka, dosłownie chyba na usługach tych dwóch menopauz, zbanowała mi więcej nicków, niż miałam przez dwa lata. Prowokacje i hejty menopauz całkowicie pomijając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 808 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pieprz napisał: Dzisiaj zamawiam cwyter. w dyńki ? ja dzisiaj stroje dom na halloween Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 6 godzin temu Dobra dziewczyny, wszystkie dobrze jedziecie jedne drugim, naprawdę nie widzę tu biednych zaszczutych sierotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach