KróliczekZły 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz napisał: Jest w wersji [ ] Tęsknię za Szynszylą, Nimfą oraz Żabą. Bardzo dobrze, sumiennie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 2 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Stać cię jeszcze na papierosy? Ile to kosztuje? A fe całować się z palaczem (Dlatego nigdy nie spotykałam się z palaczami i nikt u mnie w domu nie pali ) Nie wiem musiałbym sprawdzić wyciąg ale minimum 2x 27,20 tydzień plus gilzy co 1,5mca 45-50zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Nieprawda. Nie na dłuższą metę. Zależy kto co rozumie jako dłuższą metę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 2 Napisano 8 godzin temu Ostatnio jeszcze kupuje paczke co jakiś czas żeby móc zapalic na zewnątrz i nie kręcić to 20zl dodatkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Well, zaraz żołądek mi do kręgosłupa przyrośnie, nic nie jadłam dziś…ale może taka głodówka bywa zdrowa czasem…(?) Ty jeszcze nie nayebana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Oj, wody to akurat dziś bardzo dużo wypiłam, z cytrynka. Najlepszy antyoksydant. Po prostu wczoraj po powrocie do domu dostałam napadu głodu i się objadłam pierogami o zdecydowanie za późnej porze, dlatego dziś postuję. Kiedyś często chodziłyśmy z dziewczynami z pracy na kręgle, ale po śmierci ich mężów, naszych ojców, wszystko się jakoś zmieniło, roboty przybyło, smutków i mniej się chodzi lub nie chodzi.. A dzisiaj to taki mały wypad w góry z wariatami płci męskiej, plus ich żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pieprz napisał: Nie pierwszy raz. Pojazgoczą i się znudzą. No cóż, ja straciłam wiarę, że jeszcze będzie dało się uprawiać beztroskie pitu pitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nowe konto tutaj tak napisał: Ostatnio jeszcze kupuje paczke co jakiś czas żeby móc zapalic na zewnątrz i nie kręcić to 20zl dodatkowo Porażka. Płacić za coś, co niszczy zdrowie, zęby, wszystko w domu śmierdzi, ubrania śmierdzą, oddech śmierdzi.. Koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Aha, myślę, że wszystkie one znaja adres forum i gdyby chciały Gdyby chciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, KróliczekZły napisał: W tej chwili tak. Wiesz, ile miesięcy zgłaszany jest wimok za teksty o masturbacji rodzica - bez efektu. A w ciągu dwóch dni moderatorka, dosłownie chyba na usługach tych dwóch menopauz, zbanowała mi więcej nicków, niż miałam przez dwa lata. Prowokacje i hejty menopauz całkowicie pomijając. Lol, przecież ostatnio Ty najwięcej tu się plujesz do prawie każdego i zaczepiasz, razem z tamtą paryżanką, więc przynajmniej nie udawaj teraz poszkodowanej i nie płacz. Edytowano 8 godzin temu przez big bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kiedyś często chodziłyśmy z dziewczynami z pracy na kręgle, ale po śmierci ich mężów, naszych ojców, wszystko się jakoś zmieniło, roboty przybyło, smutków i mniej się chodzi lub nie chodzi.. A dzisiaj to taki mały wypad w góry z wariatami płci męskiej, plus ich żony Kolegów dobrze mieć! Czasem mam wrażenie że chłopy lepsze do przyjaźni aniżeli baby. Choć to nie reguła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 808 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: No cóż, ja straciłam wiarę, że jeszcze będzie dało się uprawiać beztroskie pitu pitu. bez Miecza nie ma pitu pitu On z Brum na tym urlopie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Żałosna kreaturo, możesz się usunąć w cień. Mogę https://zapodaj.net/plik-1uSCfGUbBD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Gdyby chciały Dokładnie, więc po co tęsknić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowe konto tutaj tak 2 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Porażka. Płacić za coś, co niszczy zdrowie, zęby, wszystko w domu śmierdzi, ubrania śmierdzą, oddech śmierdzi.. Koszmar U mnie za kilka dni kontrola sanitarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, big bu napisał: Lol, przecież ostatnio Ty najwięcej tu się plujesz do prawie każdego i zaczepiasz, razem z tamtą paryżanką, więc przynajmniej nie udawaj teraz poszkodowanej i nie płacz. Jeśli to ty bicu, to na punkcie tej Paryżanki masz totalną obsesję i jest to typowa "love-hejt" incela, którą prezentujesz tu regularnie wobec różnych kobiet (Poka, Klaudia, Bagno, Krejzi). Mnie doczepiasz przypadkiem, więc odpłyń, bo zdradzę forum twoją małą tajemnicę (jaki naprawdę masz status "rodzinny" ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 808 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, big bu napisał: Lol, przecież ostatnio Ty najwięcej tu się plujesz do prawie każdego i zaczepiasz, razem z tamtą paryżanką, więc przynajmniej nie udawaj teraz poszkodowanej i nie płacz. mentalność ofiary, z domu rodzinnego sie to wynosi, zawsze pokszkodowana nawet jak najwiecej hejtuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: mentalność ofiary, z domu rodzinnego sie to wynosi, zawsze pokszkodowana nawet jak najwiecej hejtuje Tak jak nimfa. Sama lala sråke jak rasowa patola ale tylko u kogoś widziała. No ale ona ma papier na swoje zaburzenie chociaż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1600 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: bez Miecza nie ma pitu pitu On z Brum na tym urlopie? Nie, Brum już wróciła z urlopu, robi sobie przerwę od forum, zresztą nie pierwszy raz. Ma zwyczaj korzystać z forum falami na zmianę wcale lub bardzo intensywnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 8 godzin temu Kto ci miał te przekąski przygotować? Tak nayebana byłaś, że sama do siebie pisałaś. Kto tu jest żałosny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Mogę O cholera, co to? Była tak nawalona, że w jednym poście Ci jechała, a w następnym pisała do Ciebie "Skarbie"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 583 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: O cholera, co to? Była tak nawalona, że w jednym poście Ci jechała, a w następnym pisała do Ciebie "Skarbie"? O 3 w nocy Nie wiem do kogo było skarbie, bo każdego wyzywała, a później napisałaś takie coś. Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 3 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Jeśli to ty bicu, to na punkcie tej Paryżanki masz totalną obsesję i jest to typowa "love-hejt" incela, którą prezentujesz tu regularnie wobec różnych kobiet (Poka, Klaudia, Bagno, Krejzi). Mnie doczepiasz przypadkiem, więc odpłyń, bo zdradzę forum twoją małą tajemnicę (jaki naprawdę masz status "rodzinny" ;)). Nie jestem bicem, piszę jak jest. I nie tylko ja. Rzucasz się do każdego prawie ostatnimi czasy i się dziwisz, że Cię zgłaszają, serio? Coś nie tak z garem też jednak masz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 808 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Tak jak nimfa. Sama lala sråke jak rasowa patola ale tylko u kogoś widziała. No ale ona ma papier na swoje zaburzenie chociaż. a skąd wiesz, że kłamczuszka nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a skąd wiesz, że kłamczuszka nie ma? Nie wiem w dupje to mam. Tym bardziej nie ka co z chorymi się ...lać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, big bu napisał: Nie jestem bicem, piszę jak jest. I nie tylko ja. Rzucasz się do każdego prawie ostatnimi czasy i się dziwisz, że Cię zgłaszają, serio? Coś nie tak z garem też jednak masz. Gościu, nie będą z tobą dyskutować na temat tego, kto hejtuje. Dla mnie możesz uważać, że te dwie to niewinne ofiary. Uważam, że jestś bicem i jeśli się w tym upewnię, a ty nie przestaniesz za mną łazić (nie mam ochoty na bycie drugą Krejzi), to naprawdę napiszę twoją małą "rodzinną" tajemnicę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: O 3 w nocy Nie wiem do kogo było skarbie, bo każdego wyzywała, a później napisałaś takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Kolegów dobrze mieć! Czasem mam wrażenie że chłopy lepsze do przyjaźni aniżeli baby. Choć to nie reguła Oj tak i mniej kłopotów z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Nowe konto tutaj tak napisał: U mnie za kilka dni kontrola sanitarna Sanepid? Coś ty znowu narobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu Zawsze mnie dziwiły kobiety, które regularnie i masowo nie umieją dogadać się z innymi kobietami, nie potrafią nawiązywać z nimi serdecznych więzi i deklarują, że wolą kolegów mężczyzn. Zazwyczaj były to osoby, które same ze sobą miały problemy - zazdrość o inne kobiety, niska atrakcyjność, intrygi i nakierowanie na "męskie portki" 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach