konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Tyle kilo to ja dziennie wpjerdalam. kto wie czy cie sie klepka nie przestawi i nie uznasz kiedys ze energia kosmiczna to nie tylko odgaduje mysli i determinuje cechy charakteru ale tez zywi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: To pewnie jakiś gurus jej wytłumaczył że może się żywić tylko powietrzem jak roślina, bo tam mieszkają hindusi. tam nie mieszkaja hindusi tylko wyznaja wiare hinduistyczna ale to balijczycy oni nie sa tak brudni jak hindusi a swiatynie hinduistyczne sa w calej azji nie tylko na bali co wiecej te najwieksze mas znie na balie ale na jaweie promabarat i borobudur, w kambodzy masz najwieksza swiatynie na swiecie angor wat a to nie sa zadni hindusi etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Bo zywi. Widocznie u niej pod czacha nie było harmonii. Aj dont ker. no widzisz juz jestes na dobrej drodze ona tez z 40 lat przezyla dopiero teraz zmarla bo coraz bardziej sie wglebiala w energie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 76 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, konie na ambonie napisał: mam dla ciebie ciekawostke pewna polka wierzyla w rozne bzdury i energie jak ty, pojechala na bali zeby sie duchwo w joge zaglebiac i czerpac energie z kosmosu wlasnie zmarla bo sie okazalo czerpanie energii z kosmosu i jedzenie samych owocow sie zle konczy. wazyla 27kg Widziałam właśnie mialam ciebie pytać czy miała idealne BMI czy podpadało to już pod lekka nadwagę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: kto wie czy cie sie klepka nie przestawi i nie uznasz kiedys ze energia kosmiczna to nie tylko odgaduje mysli i determinuje cechy charakteru ale tez zywi Można się łatwo uzależnić od odchudzania, ja tera jadę na diecie 1500 kcl z postem przerwyanym i się świetnie czuję, ale jestem spasionym knurem 87 kilo tłuszczu przy wzroście 178 więc w zasadzie to dla zdrowia a nie dlatego że mam psychozę. Tych wszystkich guru od kosmicznych energii powinno się zacząć łapać w siatkę i pytać ich skąd o tym wiedzą. Jak się przyznają że to scam to dać im 50 batów i wypuścić, jak będą się upierać że to od ich bogów to kula w łeb i po temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Widziałam właśnie mialam ciebie pytać czy miała idealne BMI czy podpadało to już pod lekka nadwagę wysoka byla i zanim zmarla to wazyla 27lkg wiec nie mowicie juz ze baba 170cm nie moze wazyc 50 czy 60kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: Można się łatwo uzależnić od odchudzania, ja tera jadę na diecie 1500 kcl z postem przerwyanym i się świetnie czuję, ale jestem spasionym knurem 87 kilo tłuszczu przy wzroście 178 więc w zasadzie to dla zdrowia a nie dlatego że mam psychozę. Tych wszystkich guru od kosmicznych energii powinno się zacząć łapać w siatkę i pytać ich skąd o tym wiedzą. Jak się przyznają że to scam to dać im 50 batów i wypuścić, jak będą się upierać że to od ich bogów to kula w łeb i po temacie. narcyz przy 87 jestes knurem ? ja jak tyle waze to szczuplo wygladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 76 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: wysoka byla i zanim zmarla to wazyla 27lkg wiec nie mowicie juz ze baba 170cm nie moze wazyc 50 czy 60kg 60 kg to chyba nikt nie ma watpliwosci ze może:p widze ze napeawde dorastasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: tam nie mieszkaja hindusi tylko wyznaja wiare hinduistyczna ale to balijczycy oni nie sa tak brudni jak hindusi a swiatynie hinduistyczne sa w calej azji nie tylko na bali co wiecej te najwieksze mas znie na balie ale na jaweie promabarat i borobudur, w kambodzy masz najwieksza swiatynie na swiecie angor wat a to nie sa zadni hindusi etc. Rzeczywiście, ci balijczycy tacy mniej cygańscy trochę, a bardziej jak chińczyk, ale w gurusów wierzą jak podludzie z indii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 76 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: narcyz przy 87 jestes knurem ? ja jak tyle waze to szczuplo wygladam Ale narcyz ma 158 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: narcyz przy 87 jestes knurem ? ja jak tyle waze to szczuplo wygladam No niestety jestem jednostrzałowcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Ona miała anoreksję cymbale. Współczuję ci bo będziesz się kręcił w kole sråksary jeszcze długo...smutne ona byla chora i wierzyla w bzdury anoreksja to jedna z powiklan tego ze wierzyla w te rozne bzdury co ty. to nie byla jej podstawowa choroba tylko efekt wiary w bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BapkaBoża napisał: Sjeeby totalne gruby na bramke i sie tak nie denerwuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: Rzeczywiście, ci balijczycy tacy mniej cygańscy trochę, a bardziej jak chińczyk, ale w gurusów wierzą jak podludzie z indii. no wierza w to samo ale nie sa tacy skosni jak chinole i ciemniejsi i grubsi w ogole bali sie rozni bardzo od reszyu indonezji tylko tam mozna sprzedawac alkohol wiec wiadomo ze maja wiecej przestepstw i inaczej sie zachowuja w reszcie indonezji to zamiast barow z alkoholem maja bary z sokami owocowymi i ludzie tam chodza na randki na sok z duriana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale narcyz ma 158 cm wzrostu napisal ze 178 nie wyglada na tyle na zdjeciu ale kto go tam wie moze ma takie wysokei drzwi ze wyglada na nich na malego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, judenfrei staat napisał: No niestety jestem jednostrzałowcem. zacznij cwiczyc silowo 1500kcal to dieta dla baby 158cm wzrostu skonczysz jak ta polka Edytowano 20 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 76 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: napisal ze 178 nie wyglada na tyle na zdjeciu ale kto go tam wie moze ma takie wysokei drzwi ze wyglada na nich na malego 178 ledwo sięga do klamki w drzwiach? For sure:p gdyby miał tyle nie musiałby być incelem i wypisywać tu tych bzdetnych filozofii przegrywow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: U poznańskiego też się tak zaczęło. Filozofie jak u krasnala i diety. I ten wzrok jak u mansona. kto to poznanski ? a kajetan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Nie będę z toba dyskutowac na takie tematy bo to jak z guwnem się tluc wierz w co chcesz pamietaj ze ostrzegalem ze wiara w bzdury prowadzi do smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: no wierza w to samo ale nie sa tacy skosni jak chinole i ciemniejsi i grubsi w ogole bali sie rozni bardzo od reszyu indonezji tylko tam mozna sprzedawac alkohol wiec wiadomo ze maja wiecej przestepstw i inaczej sie zachowuja w reszcie indonezji to zamiast barow z alkoholem maja bary z sokami owocowymi i ludzie tam chodza na randki na sok z duriana Tak, ale z drugiej strony islam nie obronił ich przed tytoniem, bo w indonezji to jest "raj" palaczy, ale to z kolonialnej dominacji chin się bierze, bo to chyba chiny najwiecej robią kasy na tytoniu, a amerykańskie korporacje od tytoniu są u nich w kieszeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 76 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: wierz w co chcesz pamietaj ze ostrzegalem ze wiara w bzdury prowadzi do smierci E tam 27kg przy 180cm wzrostu to idealne bmi środek normy, przesadzasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 76 Napisano 20 godzin temu Dobranoc przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Hehe fajnie kopiujesz libeda. Laske tez byś chcual mu zrobić? on nie kopiuje on dobrze gada po prostu powinno byc albo do lochu za oszustwo albo wybatożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BapkaBoża napisał: Muszę cie zmartwić. Niewiara również. ale wolniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1051 Napisano 20 godzin temu To byl temat muzyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, judenfrei staat napisał: Tak, ale z drugiej strony islam nie obronił ich przed tytoniem, bo w indonezji to jest "raj" palaczy, ale to z kolonialnej dominacji chin się bierze, bo to chyba chiny najwiecej robią kasy na tytoniu, a amerykańskie korporacje od tytoniu są u nich w kieszeni. no pala wszedzie czy ja wiem czy tam jakos wiecej tam maja gorsze obrazki na paczkach papierosow naprawde ohydne nie to co w pl chinole caly swiat podbijaja indonezja sie broni bo jest duza i bogata ale taka kambodza to kolonia chinska chinole cale miasta wykupuja np. shikanville i robia ta kasyna etc. bo u siebei im zakazuja. cale miasta sa wykupowane przez chinoli prawo uchwalane pod nich bo kambodza to biedny kraj indonezja za duza tam chyba z 800 milinow ludzi mieszka. najwiekszy kraj islamski na swiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 252 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: ale wolniej Znowu nie odpisujesz. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: E tam 27kg przy 180cm wzrostu to idealne bmi środek normy, przesadzasz mogla przytyc ze 3kg i by byla laska niezla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1051 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, draże korsarze napisał: Ale narcyz ma 158 cm wzrostu Bardzo dobry wzrost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, konie na ambonie napisał: zacznij cwiczyc silowo 1500kcal to dieta dla baby 158cm wzrostu skonczysz jak ta polka ćwiczę kalestenikę, lepsze efekty mi daje od przerzucania ciężarków, a dźwigać też mi sie za bardzo nie chce, bo ostatnio coś kolano bolało. nie te lata już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach