Spaghetti .... 160 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: A ty potrafisz? Gdybym nie porafił nie wszyszedłbym z piwnicy jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: A ty potrafisz? Ja potrafię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czemu piszesz do niego krasnal? Bo taką ma ksywę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: bywało lepiej, ale i bywało gorzej. czemu pytasz? Bo dziwnie piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo dziwnie piszesz. Co jest dziwnego w tym co piszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: Co jest dziwnego w tym co piszę? Chcesz krwi wrogów jakbyś chciał kogoś zamordować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: zamordować to by było za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: to by było za mało. Czyli poćwiartować albo i gorzej a po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli poćwiartować albo i gorzej a po co? Gość jest chory Magi i nienawidzi kobiet zrozum to Miałaś iść spać ... Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli poćwiartować albo i gorzej a po co? żeby usłyszeć jak błagają o litość której nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Gość jest chory Magi i nienawidzi kobiet zrozum to Ale że kobiet nienawidzi a mężczyzn juz ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: żeby usłyszeć jak błagają o litość której nie będzie. I co ci to da? No jak beda błagać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale że kobiet nienawidzi a mężczyzn juz ok? Tylko żydówek i rosjanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale że kobiet nienawidzi a mężczyzn juz ok? Nie wiem i nie chcę wiedzieć, a Ciebie to interesuje ? Magda co się z Tobą dzieje ... Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I co ci to da? No jak beda błagać? Satysfakcję i zakończenie cyklu karmicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: Tylko żydówek i rosjanek. Czyli polki mogą być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli polki mogą być? zależy czy w definicji żydowskiej czy nie. bo dla żyda każdy kto przed nim nie klęka nie jest polakiem, a każdy kto klęka przed żydem też do obozu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: Tylko żydówek i rosjanek. Tam piėrdolisz teraz głupoty, od kiedy pamiętam nazywasz kobiety femoidami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem i nie chcę wiedzieć, a Ciebie to interesuje ? Magda co się z Tobą dzieje ... No zaciekawiło trochę mnie. A co? Nic chyba no tylko pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1046 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: zależy czy w definicji żydowskiej czy nie. bo dla żyda każdy kto przed nim nie klęka nie jest polakiem, a każdy kto klęka przed żydem też do obozu. W definicji matki polki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W definicji matki polki a to niech se będzie bo żydzi tego nie lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: bo dla mnie to co jest kobietą według żydów to szmaata. ty jesteś na przykład ćpunką puszczającam się z menlami, czyli kwalifikujesz się do podwiązania jajników, a twoje dzieci do pracy przy łopacie. hahaha a ja wiedziałam że jak tylko zwrócę ci uwagę z tym że piszesz teraz od czapy to od razu się na mnie rzucisz jak ujadający ratlerek. Zero nieprzewidywalności w każdym razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, judenfrei staat napisał: Przypominam dla tych co to czytają i nie wiedzą, masz dzieci z dwóch różnych gachów i wyłudzasz mieszkania od państwa, piszesz na telegranmach z ruskim ćpunami żeby ci dawali naroktyki. co dostają w zamian nie wiem, ale się domyślam. ha tfu ci na pysk szonie. Dawno mówiłam żebyś odstawił ten fentanyl, nie posłuchałeś, twoja sprawa. Tylko ten zanik szarych komórek staje się co raz bardziej widoczny. Narazie pegazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 11 godzin temu Tak się bawi elcia: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, xDxDxDxD napisał: Tam piėrdolisz teraz głupoty, od kiedy pamiętam nazywasz kobiety femoidami. Dużo literatury, powinien pisać fantazyjne powiastki a nie ludzi tym nękać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, salix napisał: Hahaha zart że tylko boki zrywać taki do gazety 'działkowiec na grzybach' w sam raz. nie mow ze to nie bylo smieszne jak ktos jest bardzo niski to czesto ma kaczynskiego do siegania do wiszacych szafek ty mozesz miec same wiszace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 2 godziny temu Czy mi się wydaje czy usunęli obraźliwe posty kurdupla kierowane do mnie ale filmik z podpisem że tak się bawi elcia zostawili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 21 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Czy mi się wydaje czy usunęli obraźliwe posty kurdupla kierowane do mnie ale filmik z podpisem że tak się bawi elcia zostawili. no i tak cud ze calego tematu nie usuneli a jeden wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, konie na ambonie napisał: no i tak cud ze calego tematu nie usuneli a jeden wpis Dokładnie to 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 350 Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, konie na ambonie napisał: nie mow ze to nie bylo smieszne jak ktos jest bardzo niski to czesto ma kaczynskiego do siegania do wiszacych szafek ty mozesz miec same wiszace Ciągłe żarty z czyichś cech fizycznych ogolnie sa słabe, a ten zart byl w dodatku zupełnie nieśmieszny. Na szczęście to już nie epoka kamienia łupanego i meble można dopasować do siebie a nie odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach