Fifofa 134 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 8 godzin temu I inne filmiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 45 Napisano 8 godzin temu Czemu mnie w ogóle nie dziwi (po raz kolejny), że Ogór jest odbiorcą właśnie dokładnie takich treści z internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, KróliczekZły napisał: Czemu mnie w ogóle nie dziwi (po raz kolejny), że Ogór jest odbiorcą właśnie dokładnie takich treści z internetu. No jestem lepsze niż wasza sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 1 Napisano 8 godzin temu bardzo dobre treści, prawie tak dobre jak syjonistyczni żydzi mordujący palestyńczyków w gazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 1 Napisano 8 godzin temu nie ma to jak uważać się za kapłana boga jedynego i kropić kota kropiedłem podczas gdy obrzezani faszyści krzyżują cały naród w ziemi świętej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 423 Napisano 8 godzin temu 30 minut temu, KróliczekZły napisał: Czemu mnie w ogóle nie dziwi (po raz kolejny), że Ogór jest odbiorcą właśnie dokładnie takich treści z internetu. rozkminki forumowej detektywki... jak mozesz pozwalać by hugh zaczepial inne lachony na kafe.... wstydz sie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 1 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 6 godzin temu Nie skasują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 6 godzin temu Te Zydki pomagajom zmniejszać populację ciapatych chojkow ze strony których P0lki i nie tylko obawiaja się gwautow i promuja populację chadow zajmujących się finansami huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, Kocopoł napisał: Te Zydki pomagajom zmniejszać populację ciapatych chojkow ze strony których P0lki i nie tylko obawiaja się gwautow i promuja populację chadow zajmujących się finansami huh Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 5 godzin temu Piosenki karyńskie o chady z finanse w radiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Piosenki karyńskie o chady z finanse w radiu Półka Big Daddy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 5 godzin temu Dadi tańczą jak szalone, patrzą se na dziwozone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DryfującyGapcioPłaczący 2 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: rozkminki forumowej detektywki... jak mozesz pozwalać by hugh zaczepial inne lachony na kafe.... wstydz sie wyrabiasz się Januszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Nie skasują? Miły pan mieszkał niedaleko mnie, 2 ulice dalej. Potem jak juz zaczął być sławny to się przeprowadził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DryfującyGapcioPłaczący 2 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Miły pan mieszkał niedaleko mnie, 2 ulice dalej. Potem jak juz zaczął być sławny to się przeprowadził. brał udział w akcji z kamienicą z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, Kocopoł napisał: Dadi tańczą jak szalone, patrzą se na dziwozone No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Miły pan mieszkał niedaleko mnie, 2 ulice dalej. Potem jak juz zaczął być sławny to się przeprowadził. Ma chłopak talent do muzyki 90s Naśladuje młode tłoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał: brał udział w akcji z kamienicą z tobą? Nie, ja go znam tylko z widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Fifofa napisał: Ma chłopak talent do muzyki 90s Naśladuje młode tłoki Tej piosenki akurat nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 423 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, DryfującyGapcioPłaczący napisał: wyrabiasz się Januszu nie podbijaj Johnny jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Tej piosenki akurat nie lubię. To kicha podròbka Martyniuka i disco polo ale inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 25 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tej piosenki akurat nie lubię. Lovciam to genialny mix teledysków Modern Talking i C.C.Catch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 255 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Pieprz napisał: Lovciam to genialny mix teledysków Modern Talking i C.C.Catch. Nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 25 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie znam. Tutaj mamy scenę, którą wykorzystali discopolowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach