Daniel86 67 Napisano 2 godziny temu Witam. Gdy ja miałem 23 lata (2009 rok), to lubiła mnie pewna dziewczyna <3 A teraz w wieku 39 lat ja mam obawę, że moją jedyną zaletą był młody wiek. Druga moja obawa, że z wiekiem uczucia mogą działać inaczej. Trzecia obawa, 39-latek już nie musi mieć mega wyglądu, ale on powinien nadrabiać osiągnięciami, na które on miał czas przez te lata. A tymczasem ja w wieku 39 lat jestem tam, gdzie ja byłem w wieku 23 lat, a wręcz ja czuję, że ja się cofnąłem Czwarta obawa, ChatGPT twierdzi, że kobiety wcześniej i szybciej dochodzą do wniosku, że lepiej jest nim być singielkami, podczas gdy mężczyźni nadal chcą związków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu No to sam sobie wytłumaczyłeś, że kobieta nie jest ci potrzebna w domyśle że lepiej warto byłoby skupić się nad poprawą wizerunku i zdolności finansowych. Wtedy stanie się cud i same przyjdą do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Get Out napisał: No to sam sobie wytłumaczyłeś, że kobieta nie jest ci potrzebna w domyśle że lepiej warto byłoby skupić się nad poprawą wizerunku i zdolności finansowych. Wtedy stanie się cud i same przyjdą do ciebie. Będzie milinerem to ustawią sie w kolejce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 2 godziny temu Czat gpt ma zawsze racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Będzie milinerem to ustawią sie w kolejce Same materialistki i to jest przerażające, bo puszczą go z torbami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Get Out napisał: Same materialistki i to jest przerażające, bo puszczą go z torbami. Będą razem pławić sie w luksusie byle tylko on mial kasę będzie miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Będą razem pławić sie w luksusie byle tylko on mial kasę będzie miło To iluzja jak demo z gry, a później lipa i trzeba rozwody brać. Niech się uczy , próbuje, trenuje na arenie damsko męskiej, to zobaczy jaka to sielanka i koszta. Edytowano 1 godzinę temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 1 godzinę temu ekspert od zwiazkow dr widmok sie wypowiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To iluzja jak demo z gry, a później lipa i trzeba rozwody brać. Niech się uczy , próbuje, trenuje na arenie damsko męskiej, to zobaczy jaka to sielanka i koszta. Jak ma kasę to może i obyłoby sie bez rozwodu bo ona mu masaż a on jej kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: ekspert od zwiazkow dr widmok sie wypowiedzial I obieżyświat który był w każdym miejscu na planecie ziemia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: I obieżyświat który był w każdym miejscu na planecie ziemia. podobno tylko podrozowales po mapie do kanady i peru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak ma kasę to może i obyłoby sie bez rozwodu bo ona mu masaż a on jej kasę Ta i kochanka sobie znajdzie , a ten biedny chłopak niczego nieświadomy będzie tyrał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: podobno tylko podrozowales po mapie do kanady i peru W kosmosie też był chociaż jego działalność nie znosi próżnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ta i kochanka sobie znajdzie , a ten biedny chłopak niczego nieświadomy będzie tyrał. Oj tam wiele kobiet nigdy kochanka nie miały to może na taką trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam wiele kobiet nigdy kochanka nie miały to może na taką trafi Optymistka Nie ma ludzi niewinnych , bo są tylko schwytani i ci którzy nie dali się złapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, konie na ambonie napisał: ekspert od zwiazkow dr widmok sie wypowiedzial Ekspert od niezdiagnozowanych chorób dr libed sie wypowiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Optymistka Nie ma ludzi niewinnych , bo są tylko schwytani i ci którzy nie dali się złapać. E tam niemożliwe że wszyscy winni. Są tacy ludzie co nie zdradzają bo to ich obrzydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ekspert od niezdiagnozowanych chorób dr libed sie wypowiedział Ciekawe ile ma zajechane w takich przytułkach bez klamek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: E tam niemożliwe że wszyscy winni. Są tacy ludzie co nie zdradzają bo to ich obrzydza W ten sposób to ja Ci białego kruka znajdę , bo skala nie wygląda dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Out napisał: W ten sposób to ja Ci białego kruka znajdę , bo skala nie wygląda dobrze. A mało to białych kruków po świecie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Ciekawe ile ma zajechane w takich przytułkach bez klamek Przed chwilą zdiagnozował brak widzenia przestrzennego więc tylko podziwiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A mało to białych kruków po świecie chodzi Mało czy nie mało lecz spróbuj schwytać takiego okaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Przed chwilą zdiagnozował brak widzenia przestrzennego więc tylko podziwiać Takie szarlataństwo powinno być obłożone potężnymi wyrokami . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Ekspert od niezdiagnozowanych chorób dr libed sie wypowiedział wowo takie trudne zdanei i napsialas bez bledow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Takie szarlataństwo powinno być obłożone potężnymi wyrokami . twoja potezna glupota powinna byc przeslanka do przyjecia do szpitala bez kolejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: wowo takie trudne zdanei i napsialas bez bledow Dzięki ty masz literówke w wyrazie zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Out napisał: Mało czy nie mało lecz spróbuj schwytać takiego okaza. Niestety ja mogę co jedynie schwytać mysikrólika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: twoja potezna glupota powinna byc przeslanka do przyjecia do szpitala bez kolejki Pewnie przyjęli cię bez kolejki jak miałeś atak temu projektujesz na innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niestety ja mogę co jedynie schwytać mysikrólika A ja sejfy mogę pruć dla Ciebie , a Ty śmiesz nie schwytać kruka białego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach