Margo. 65 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Edytowano 2 godziny temu przez Margo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 208 Napisano 2 godziny temu Ma być miuzik Luzik. Proszę bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu Obczaj to Magi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Obczaj to Magi Strasznie dołujące zmienię klimat: 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 208 Napisano 2 godziny temu Ja też zmienię klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu Realia są dołujące jak błotnista jesień i martwe drzewa lecz trzeba podnosić się i iść do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 2 godziny temu To nie będę was dołował chociaż dzisiaj taki kaprys mam akurat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To nie będę was dołował chociaż dzisiaj taki kaprys mam akurat. Spoko dawaj przeżyjemy to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 65 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jak zmiana to zmiana Edytowano 2 godziny temu przez Margo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Realia są dołujące jak błotnista jesień i martwe drzewa lecz trzeba podnosić się i iść do przodu. Dobrze jak sie myśli trzeba i sie podnosi bo inaczej depresja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 65 Napisano 1 godzinę temu Jak zmiana to zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 65 Napisano 1 godzinę temu Jak zmiana to zmiana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze jak sie myśli trzeba i sie podnosi bo inaczej depresja Mnie to akurat nie dołuje chociaż jesień sprzyja depresjom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Spoko dawaj przeżyjemy to Co nie zabiję to wzmocni jest dobrą dewizą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Out napisał: Mnie to akurat nie dołuje chociaż jesień sprzyja depresjom. Depresji nie ma bo tutaj forum dla normalnych ludzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Co nie zabiję to wzmocni jest dobrą dewizą. Lepiej by aż tak drastycznie nie bylo ale co zrobić czasem tak bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu Jak nie ma awanturniczych osobowości to jest znośnie. Chociaż ja wolę się nastawić na ciężkie czasy, to później jest miłe zaskoczenie jak będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Lepiej by aż tak drastycznie nie bylo ale co zrobić czasem tak bywa. Od małego jak się wpaja, że przeciwności mają mobilizować to to się ciągnie . To kwestia odpowiedniej socjalizacji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Od małego jak się wpaja, że przeciwności mają mobilizować to to się ciągnie . To kwestia odpowiedniej socjalizacji . Myślę że niektóre rzeczy każdego by wytrącily z równowagi nawet tego silnego i zmobilizowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 306 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Myślę że niektóre rzeczy każdego by wytrącily z równowagi nawet tego silnego i zmobilizowanego. Granice każdy ma prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 164 Napisano 56 minut temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 47 minut temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: ... Nowa verba z dzisiaj: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 164 Napisano 38 minut temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nowa verba z dzisiaj: Verba różnie gra: Ja mam na szczęście inny styl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 164 Napisano 19 minut temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach