Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Do 45 jeszcze może nadgonić. Faktycznie, jeszcze nic straconego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To może Austria chociaż? Jeszcze polnoc Francji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No i? Chyba zrobiło mi się żal ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Chyba wstapie do jehowcow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A w życiu. Jestem cyniczno stoicka hedonistka Tak jak tesz ale bez cynizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mam na imię Paweł napisał: Chyba zrobiło mi się żal ciebie... Zal to lezaka bardziej. Brzydota nie jest tragedia. Chyba że jesteś owsiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Tak jak tesz ale bez cynizmu Jesteś w chùi cyniczna bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał: Mimowolnie przyznałaś, że jesteś brzydka... Niekoniecznie. Może być tak pofyrana że faceci w realu trzymają się na dystans, niekoniecznie brzydka. Nie skreslabym jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Zal to lezaka bardziej. Brzydota nie jest tragedia. Chyba że jesteś owsiki. Po zielsku robię się empatyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Niekoniecznie. Może być tak pofyrana że faceci w realu trzymają się na dystans, niekoniecznie brzydka. Nie skreslabym jej. XD widziałeś swoje zdjęcia? Poziom odklejenia jak u lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał: Chyba zrobiło mi się żal ciebie... Dzieki nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Niekoniecznie. Może być tak pofyrana że faceci w realu trzymają się na dystans, niekoniecznie brzydka. Nie skreslabym jej. Akueat charakter mam super - gorzej jest dopiero po bliższym poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Tak jak tesz ale bez cynizmu YYY HEDONIZM MIMO WSZYSTKO KOJARZY SIĘ Z CHOĆBY MINIMALNĄ "ROZWIĄZŁOŚCIĄ" SEKSUALNĄ WYSYŁANIE NUDESÓW LEŻAKOWI CZY MOONOWI SIĘ DO TEGO NIE ZALICZA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Jesteś w chùi cyniczna bambo Nie lubię tego 🧸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Niekoniecznie. Może być tak pofyrana że faceci w realu trzymają się na dystans, niekoniecznie brzydka. Nie skreslabym jej. Jak ktos jest ładny to i tak ma powodzenie te bajki o facetach patrzących na charakter to inna para kaloszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Niekoniecznie. Może być tak pofyrana że faceci w realu trzymają się na dystans, niekoniecznie brzydka. Nie skreslabym jej. Zupełnie nie o to chodzi, jej uroda nie ma tu nic do rzeczy - chodziło mi tylko o stwierdzenie faktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: YYY HEDONIZM MIMO WSZYSTKO KOJARZY SIĘ Z CHOĆBY MINIMALNĄ "ROZWIĄZŁOŚCIĄ" SEKSUALNĄ WYSYŁANIE NUDESÓW LEŻAKOWI CZY MOONOWI SIĘ DO TEGO NIE ZALICZA Haha nie sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: XD widziałeś swoje zdjęcia? Poziom odklejenia jak u lezaka Ale jej nie widziałem więc nie będę wydawał wyroków. Za to po niezliczonych postach na kafe można już wysnuć pewne wnioski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Dzieki nie trzeba Spoko, nic nie chcę za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale jej nie widziałem więc nie będę wydawał wyroków. Za to po niezliczonych postach na kafe można już wysnuć pewne wnioski. Za to ciebie widzieliśmy wszyscy wiec ocenę urody cudzej zostaw czadom. A niem nie ma tu takich xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No dokładnie. I on trafił a ty ni chója i o to właśnie sie rozchodzi;) bo twoich kazi projekcji nie będę brala pod uwagę pozwolisz. Ani tutki z Kafe No ja nie trafiłem bo za długo marnowalem czas na kuzynkę, związku z podstawówki mi się skończył, a na studiach nie miałem smialosci zagadac. Do tych co miałem z grupy to byłem na piwie czy frytki ale to nie było to. Miał szczęście bo pomimo że dzisiaj kuzynka mnie irytuje z głosu i urody to jest obiektywnie albo była dobrom partiom na miare takiej blondynki anastazji. I w tym cała trudność że trafić na takom ciężko a że on był kenem o prostokąt twarzy to podoba się 90% typiar. A ja np 10% na sebixa jak malowany. Ktoś też trafia w totka ale nie ma to związku z rzeczywistością reszty osób że oni nie mogą. Czysty przypadek czasem u niektórych może celowa aktywność u mnie tej celowej aktywnosci nawet do dzisiaj nie ma. Podobno argenowi np wiele odmowilo i dał se spokoj. A ja wręcz przeciwnie w sumie żadnej nie pytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: No ja nie trafiłem bo za długo marnowalem czas na kuzynkę, związku z podstawówki mi się skończył, a na studiach nie miałem smialosci zagadac. Do tych co miałem z grupy to byłem na piwie czy frytki ale to nie było to. Miał szczęście bo pomimo że dzisiaj kuzynka mnie irytuje z głosu i urody to jest obiektywnie albo była dobrom partiom na miare takiej blondynki anastazji. I w tym cała trudność że trafić na takom ciężko a że on był kenem o prostokąt twarzy to podoba się 90% typiar. A ja np 10% na sebixa jak malowany. Ktoś też trafia w totka ale nie ma to związku z rzeczywistością reszty osób że oni nie mogą. Czysty przypadek czasem u niektórych może celowa aktywność u mnie tej celowej aktywnosci nawet do dzisiaj nie ma. Podobno argenowi np wiele odmowilo i dał se spokoj. A ja wręcz przeciwnie w sumie żadnej nie pytałem. Przecież Ty też masz kwadrat na ryju. Zapomniałeś że jesteś bliźniak henry cavill xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 5 godzin temu Jesteś jełop i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Za to ciebie widzieliśmy wszyscy wiec ocenę urody cudzej zostaw czadom. A niem nie ma tu takich xD Jak nie ma czadów figo fago jak jest Czad Lajbed ostatni potomek Carringtonów Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Przecież Ty też masz kwadrat na ryju. Zapomniałeś że jesteś bliźniak henry cavill xD Nie taki jak on jego byś wepchala w te puzle dla dzieci co się dopasowuje klocki 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: No ja nie trafiłem bo za długo marnowalem czas na kuzynkę, związku z podstawówki mi się skończył, a na studiach nie miałem smialosci zagadac. Do tych co miałem z grupy to byłem na piwie czy frytki ale to nie było to. Miał szczęście bo pomimo że dzisiaj kuzynka mnie irytuje z głosu i urody to jest obiektywnie albo była dobrom partiom na miare takiej blondynki anastazji. I w tym cała trudność że trafić na takom ciężko a że on był kenem o prostokąt twarzy to podoba się 90% typiar. A ja np 10% na sebixa jak malowany. Ktoś też trafia w totka ale nie ma to związku z rzeczywistością reszty osób że oni nie mogą. Czysty przypadek czasem u niektórych może celowa aktywność u mnie tej celowej aktywnosci nawet do dzisiaj nie ma. Podobno argenowi np wiele odmowilo i dał se spokoj. A ja wręcz przeciwnie w sumie żadnej nie pytałem. Co ty masz z tą kuzynką jakieś szkolne fantazje chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Za to ciebie widzieliśmy wszyscy wiec ocenę urody cudzej zostaw czadom. A niem nie ma tu takich xD SKĄD TO MOŻESZ WIEDZIEĆ? ZIEMNIAK I KERMIT MIELI SIĘ ZA PRZYSTOJNYCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Jak nie ma czadów figo fago jak jest Czad Lajbed ostatni potomek Carringtonów Ostatni potomek Boryny chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: SKĄD TO MOŻESZ WIEDZIEĆ? ZIEMNIAK I KERMIT MIELI SIĘ ZA PRZYSTOJNYCH Ziemniaka nie widziałam a kermit za takiego się ma i wyrywa a wy się macie za czadow I sråcie wiecznym zarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Co ty masz z tą kuzynką jakieś szkolne fantazje chyba Lecimy na przykładzie że nawet większy spíerdolix może mieć normalne życie z zonom bo w dobrym momencie zagadal typiare z małe wymagania. On nie skonczyl tych studiów, nigdy nie poszedł do pracy jest tak aspoleczny że ma od początku firme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach