BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Tak bi tera się skleja cała układanka. Ciągnie do masztów i farfalun jednocześnie. To już lepszy gay niż takie cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, konie na ambonie napisał: mnie tez bosak wyglada na geja tak sobie wyobrazam geja takie wlasnie jak bosak w sposobie bycia nic w nim nie ma meskiego 100% kobieta z bosaka Dla ciebie wszyscy są gejami, każdy kogo wstawiłam że mi się podoba twierdziłes ze wygląda jak gej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie nigdy nie udawal. Nawet wtedy gdy na okładce pozował z baba i opowiadał jakim jest dobrym ojczymem xD skoncz sie ośmieszać chłopie. Twoja wiedza jest zerowa na każdy temat tu ci przyznaje nie czytam tych plotkarskich portali moze sami go do jakiesj baby dokleili i wymysl;ili ten wywiad ja nigdy nie widzialem go z baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: To chyba puchacz dziś tez miałeś podszywa pt kon zwalony Zwal puchaczowi konia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: tu ci przyznaje nie czytam tych plotkarskich portali moze sami go do jakiesj baby dokleili i wymysl;ili ten wywiad ja nigdy nie widzialem go z baba Nigdy nie widziałeś także innych rzeczy i na tym opierasz swoje przekonanie ze one nie istniejo. Czy czeba coś dodawać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nօxelia napisał: Mi się podoba i jest bardzo elokwentny Nie dziwie sie puchaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, draże korsarze napisał: To chyba puchacz dziś tez miałeś podszywa pt kon zwalony wiem widzialem ten pawale to bardziej puchacz ten z caps lockiem to jakis rymcym albo zbok z ero i te podszywy to jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: NO WIADOMO, ŻE JAK PRAWAK TO CO DRUGI BĘDZIE GEJEM DLA CIEBIE WOJEWÓDZKIEGO BRONISZ, BO LEWAK (A TO ON UBIERA SIĘ JAK PEDAU, NIE BOSAK) GDYBY TE DONIESIENIA Z ZATOKI SZTUKI DOTYCZYŁY PRAWAKÓW TO BRANDZLOWAŁBYŚ DO TEGO CODZIENNIE CHYBA, A ŻE DOTYCZĄ LIBERALNO-LEWACKIEGO ŚRODOWISKA TO OCZYWIŚCIE "PLOTY", HAHA, TWOJA LEMINGOZA JEST PRZEWIDYWALNA DO BÓLU NO jakby to dotyczyło prawaków to by wywęszył dowody zbrodni z 5 kilometrów a że chodzi o lewaków to już niewinni z urzędu BEKA Z TYPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dla ciebie wszyscy są gejami, każdy kogo wstawiłam że mi się podoba twierdziłes ze wygląda jak gej. Ten facet ktorego wstawiłaś wyglada bardziej gejowsko niz gej we własnej osobie stwierdziliśmy to jednogłośnie z Ewka i libedem wiec tutaj akurat ma racje. Gość wyglądał jak milf z wypełniaczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, big buu napisał: A jak oceniasz 'czerwonego' Michała Wiśniewskiego? no z wyglądu taki niepozorny a niezły byk z niego to ten z ich troje ? nie znam typa. ogolnie jakas mocna patologia z domu dziecka wiec te jego zachowania to niekoneicznie moga byc jakeis zboczenia tylko po prostu patologia ale jak pisalem nie znam typa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: wiem widzialem ten pawale to bardziej puchacz ten z caps lockiem to jakis rymcym albo zbok z ero i te podszywy to jego Tez rym cyma podejrzewam on jezuskuje tylko z flagowca a na alter ego lubi sobie upuścić chrześcijańskich emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 4 godziny temu (edytowany) chyba ze piszesz o tym pisarzu on ma podobne nazwisko widzialem nawet na zywo i widac ze 100 metrow ze gej nawet go widzialem w dniu kiedy to pobili zapomnialem jak sie nazywal cos podobbnego do wisnieweskiego taki tyupowy gej pisarz dziwnie ubrany. Edytowano 4 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Nie rozumiem o czym on pisze nie chce mi się wnikać Ja zrozumialam że ja kocham malowanego a ty muna. I mamy się z nich wyleczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jest z toba gorzej niż myślałam, ja nie mam z czego się wyleczyć. To że jakichś żartów na forum nie pojmujesz to nie jest moja wina. To było na privie. Elka 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie rozumiem o czym on pisze nie chce mi się wnikać Wykreca się jak zwykle wy laski wstydzicie się chyba faktów w prost że zależy wam na typie. Zwłaszcza chyba jak typ niezainteresowany albo średnio na jeża zainteresowany. W sensie pomoczyl by za darmo ale to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Yebac gejów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: tu ci przyznaje nie czytam tych plotkarskich portali moze sami go do jakiesj baby dokleili i wymysl;ili ten wywiad ja nigdy nie widzialem go z baba CZYŻBY PIASEK SKRYTYKOWAŁ PIS, ZE TAK MU GUCZ TERAZ LIŻESZ I WYPIERASZ FAKTY? NA 90% OBSTAWIAM, ZE TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Dla ciebie wszyscy są gejami, każdy kogo wstawiłam że mi się podoba twierdziłes ze wygląda jak gej. Faktycznie masz gust mocno szukajacych męża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Piach na kowid zdychal z ruro w nosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie nigdy nie udawal. Nawet wtedy gdy na okładce pozował z baba i opowiadał jakim jest dobrym ojczymem xD skoncz sie ośmieszać chłopie. Twoja wiedza jest zerowa na każdy temat On tylko pomagał tej kobiecie ale nigdy nie udawał. To jeden z nielicznych co nie kłamał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja zrozumialam że ja kocham malowanego a ty muna. I mamy się z nich wyleczyć. Zmęczona jestem a ten coś bredzi idę se spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, TREV0 napisał: NO WIADOMO, ŻE JAK PRAWAK TO CO DRUGI BĘDZIE GEJEM DLA CIEBIE WOJEWÓDZKIEGO BRONISZ, BO LEWAK (A TO ON UBIERA SIĘ JAK PEDAU, NIE BOSAK) GDYBY TE DONIESIENIA Z ZATOKI SZTUKI DOTYCZYŁY PRAWAKÓW TO BRANDZLOWAŁBYŚ DO TEGO CODZIENNIE CHYBA, A ŻE DOTYCZĄ LIBERALNO-LEWACKIEGO ŚRODOWISKA TO OCZYWIŚCIE "PLOTY", HAHA, TWOJA LEMINGOZA JEST PRZEWIDYWALNA DO BÓLU No wiadomo ze jak kolorowa koszula to gej a jak coś tam fafluni pryszczaty peez/dus pod krawatem podejrzanie homofobicznie i który nagle sporo po 30 zdobywa kobite pod wybory z nosem jak klamka od zakrystii i na akord robią se goowniaki to typowy pravilny hetero w pravackim ciasnym mozdzku ci sie nie mieści ze zapewne jest wrecz odwrotnie, wiem i nie wymagam nawet od ciebie więcej Edytowano 4 godziny temu przez draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Niedługo znowu nas zarzuco syfem i polecicie jak po zbawienie. Wspomnicie moje słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 4 godziny temu witkac cos takiego mi sie kojarzy kurde zapomnialem jak on sie nazywa michal witkowski wygogolowalem o tego mi chodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: NO jakby to dotyczyło prawaków to by wywęszył dowody zbrodni z 5 kilometrów a że chodzi o lewaków to już niewinni z urzędu BEKA Z TYPA DLATEGO WŁAŚNIE TO JEST ZACIETRZEWIONY TOTALNIE LEMING, ZERO OBEIKTYWIZMU U TEGO DRUGIEGO OSZOŁOMA, PIŃSKIEGO, ZNALAZŁBY ZATRUDNIENIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: to ten z ich troje ? nie znam typa. ogolnie jakas mocna patologia z domu dziecka wiec te jego zachowania to niekoneicznie moga byc jakeis zboczenia tylko po prostu patologia ale jak pisalem nie znam typa. Ale przyznaj że wygląda jak stereotypowa mniejszosc a facet jest jurny jak byk Więc pozory czasem mylą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Zmęczona jestem a ten coś bredzi idę se spać... Z tobą to tak było ale mam nadzieję że już jest lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 4 godziny temu Batyr chce mi wyludzic mieszkanie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 4 godziny temu A na elke bym uważał bo jeszcze ci kose sprzeda że malowanego ciągnie do ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, big buu napisał: Ano sam pamiętasz co pisałeś co pisalem o wojewodzkim ? nie pamietam przypomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiS PiS PiS PiS PiS PiS... 2 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, konie na ambonie napisał: ty lykasz te pisowskie kity i tyle pier.olisz jakas pisowska nagonke knajpa jakich pelno w kazdym miescie wszedzie sa prostytutki ty ich nie widzisz bo one raczej unikaja fobikow inceli. o kazdej modnej knajpie by mozna nakrecic jakis reportaż ze jakies ineletnie tam rezuduja i szukaja sponsora. Obsesje na punkcie PiS prawdopodobnie można leczyć ale w tym przypadku szaleństwo posunęło się zbyt daleko i zostaje jedynie lobotomia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach