Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Ja na ryj zawsze pacze. Nie wiem jakie maja figury jedna i druga nawet 

A ja mam wyebane dopóki zadna się do mnie nie przypiėrdala bo wtedy to jak obudzić bestie behemota

6 minut temu, konie na ambonie napisał:

niie musial ale byl 😄

argument zle przedstawiony ale jak baba wyglada jak chlop to moim zdaniem gosc jest bi albo gej tylko chce miec dzieci

jak ktos ma zone babochlopa to moim zdaniem ryzyko gejstwa rosnie. 

nie pisze o bosaku bo za bardzo nie wiem jak ta fanatyczka z ordo iuris wyglada

PEDAŁY TO LECĄ GŁÓWNIE NA FIOOTY, NIEKONIECZNIE NA MĘSKI WYGLĄD

FACET LECĄCY NA MĘSKI WYGLĄD, JUŻ BARDZIEJ KOJARZY SIĘ Z CUCKIEM CZY ULEGŁYM, ALE NIE GAYEM

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

wiedzialem ze odbierzesz to osobiscie 😄 ale nie rozumiesz co napisalem nawet jak cie bedzie kryptogej podrywal to przeciez nie ma w tym twojej winy 😄 

A ja wiedziałam że połkniesz wszystko co ci zaserwuje.

4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Ma mesko figure nie mniej od pokrywki bosaka

dla ciebie jak baba nie jest zapuszczona i nie ma du.py jak szafa trzydrzwiowa to mesko wyglada a to o tywarz chodzi glownie z meskim wygladem 

30 minut temu, draże korsarze napisał:

Wielce oburzeni jak świat światem to sie urodę oceniało i tyle. Na tym forum 80 proc tematów jak ktos wyglada. Sorry damiecki Mateusz i jego zona wyglądająca na 10 lat starsza to dobrana wizualnie para? 
u bosaka ta baba jeszcze może ujdzie w tłoku ale tu chodzi o całość historii ale damiecki to sorry, coś tam mi sie nie klei 😄 

ludzie dobierają sie zazwyczaj jednak podobnie do podobnych sobie powiedzmy a takie rozstrzały są zassze podejrzane i sugerują jakis uklad z 1 czy 2 strony 

Jak pięknis damiecki bierze babę która wyglada jak jego ciotka to ja mam rozkmine

Kobieto... Żebyś ty w połowie wyglądała tak jak żona  Bosaka to już byłoby dobrze ...

Przed chwilą, big buu napisał:

Kobieto... Żebyś ty w połowie wyglądała tak jak żona  Bosaka to już byłoby dobrze ...

Dlaczego mi tak zle życzysz 😃

1 minutę temu, big buu napisał:

jak ty wygladasz jak gosling to brzydszej od zony bosaka tu nie ma na tym forum 😄 nawet wliczaja cbandziora 😄

teraz widze ze ta zonba bosaka to po tych kaszojadach tak zbabcinniała jakies zdjecie widac wczesniej to nie wygladala az tak zle

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Dlaczego mi tak zle życzysz 😃

Bardzo dobrze ci życzę. Wiesz dobrze że to nie sprawa  wyglądu tylko pogladów, Konfy, Ordo Iuris itd

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

jak ty wygladasz jak gosling to brzydszej od zony bosaka tu nie ma na tym forum 😄 nawet wliczaja cbandziora 😄

No wiemy że gustujesz w klaudiach tyle że one na takich jak ty sråja z wysokości. Dla was przeciętna kobieta to gorzej niż szrekowa. Tyle że wam do szreka bliżej aniżeli do top model więc mnie to dziwi niezmiennie

1 minutę temu, big buu napisał:

Bardzo dobrze ci życzę. Wiesz dobrze że to nie sprawa  wyglądu tylko pogladów, Konfy, Ordo Iuris itd

Mnie sie nie podoba albo z tym krzysiaczkiem w kontraście nie zyskuje bo on taki mydłek gładki. Może jakby miała wikinga inaczej by sie to prezentowało 

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

No wiemy że gustujesz w klaudiach tyle że one na takich jak ty sråja z wysokości. Dla was przeciętna kobieta to gorzej niż szrekowa. Tyle że wam do szreka bliżej aniżeli do top model więc mnie to dziwi niezmiennie

no niestety alle maasz racje nawet szczerbaty brzuchaty janusz uwaza ze ma szanse na modelke 😄

baby mysla bardziej przyziemnie 😄

15 minut temu, konie na ambonie napisał:

ja tylko napisalem ze wszedzie jest to samo a na jeden lokal sie uparli bo wrogowie tam przychodzili. pelno masz takich knajp na deptaku w sopocie ta ktora zaginela to tez jak widzialem filmiki zapewne podobnie zarabiala  wiec co cie dziwi ? ja stweirdzilem fakt ze to nie wina ludzi ktorzy przychodza do knajpy ze jakas gow.niara tam zarobic na zycie tylkiem chce i tyle. takich miejsc w polsce sa setki

to wina rodzicow a nie wlascicieli knajpy

PRZECIEŻ NIKOGO TU NIE BURZY PROSTYTUCJA SAMA W SOBIE, TYLKO KONTEKST PEDOFILII I PROSTYTUCJI NIELETNICH,  WEŹ ZRÓB WIĘKSZY RISERCZ I SIĘ NIE OŚMIESZAJ

ALE TAK, ZARAZ DOWIEMY SIĘ, ŻE W CO DRUGIM BARZE MOŻNA SOBIE ZAMÓWIĆ NIELETNIĄ PROSTYTUTKĘ, TAK, TAK, OCZYWIŚCIE

3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Usuwam ciebie z keepa.

Mam płakać czy co? 😄

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Kùrwa mac mam dość xD

NO CO, LIBED TWIERDZI, ZE PROSTYTUCJA NIELETNICH TO STANDARD W POLSKICH BARACH

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Mam płakać czy co? 😄

Co to keep? Te notatki? A co on ma tam wklejone? Nick elciaa żeby nie zapomnieć imienia 😀

nie nic takiego nie twierdze

nie ty oskarzasz typa ktory tam byl dwa razy jak tysiac innych osob o to ze skoro tam byl to jest pe.do.file.m

rownie dobrze i ty tam bys mogl byc gdybys nie byl taki zapiwniczony

Edytowano przez konie na ambonie

Przed chwilą, TREV0 napisał:

Na szczęście to problem krejzi nie mój. Mnie by musieli w kaftanie i hełmofonie wynosić pp dobie spędzonej na słuchaniu jego pjerdolenja

• Like 1

1 minutę temu, TREV0 napisał:

tak w takich klubodyskootekach to standard zyjemy w kraju w ktorym na pre.zydenta wybrano alfonsa a ty sie dziwisz ze w dyskotekach sa ku.rwy 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Co to keep? Te notatki? A co on ma tam wklejone? Nick elciaa żeby nie zapomnieć imienia 😀

Nie mam pojęcia szczerze powiedziawszy.

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Na szczęście to problem krejzi nie mój. Mnie by musieli w kaftanie i hełmofonie wynosić pp dobie spędzonej na słuchaniu jego pjerdolenja

On na żywo nic nie mowi 😃😂

wyżyje sie na Kafe i jest spokoj 😀

Edytowano przez draże korsarze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się