Myrtle Gordon 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Gramy Stinga. Edytowano 4 godziny temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 18 Napisano 3 godziny temu Och, jak byłam w podstawówce to Billy Joe mi się podobał, miałam jego plakaty z popcornu i bravo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 540 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dzięki za przypomnienie Green Day'a Też się słuchało, pod koniec gimnazjum/początek liceum. Edytowano 1 godzinę temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 540 Napisano 1 godzinę temu Moje czasy podstawówki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 18 Napisano 15 minut temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: Dzięki za przypomnienie Green Day'a Też się słuchało, pod koniec gimnazjum/początek liceum. Wnioskując po Guano Apes, to jesteś pewnie z końcówki lat 80/początku 90. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżony kalesony 0 Napisano 4 minuty temu Wysoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach