carewicz rzeczywistości 17 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: 0dbyt Odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Odbyt Twój jest większy okrąglejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu jaka pizze najbardziej lubicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Nerwowy? Kurde a ja mam odwrotnie i jak ktoś jest obok to mnie to odpręża i jest miłej i zazwyczaj wszystko mi sie przypomina Najgorzej iść na zakupy z dziećmi, wtedy wytrwac do końca to jakiś cud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu lezak pala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, jmin jack napisał: jaka pizze najbardziej lubicie ? Chyba 4 sery i peperoni, natomiast hawajskiej nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Chyba 4 sery i peperoni, natomiast hawajskiej nie lubię. a margherite ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu dzisiaj krulik nazwala mnie scierwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, xDxDxDxD napisał: Najgorzej iść na zakupy z dziećmi, wtedy wytrwac do końca to jakiś cud. Z jednym jeszcze sie da ale z kilkoma ciężko. Ja kiedyś kupowałam żel durex i syn na cały sklep przy kasie to: mamo a co to jest? A ja mu taki żel a on do mnie: jak słodki to też bym zjadł Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: a margherite ? Lubię Margherite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, jmin jack napisał: a margherite ? Zależy z jakiej pizzeri bo w większości jest ona bardzo uboga, chociaż zdarzyly mi się w zyciu dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Z jednym jeszcze sie da ale z kilkoma ciężko. Ja kiedyś kupowałam żel durex i syn na cały sklep przy kasie to: mamo a co to jest? A ja mu taki żel a on do mnie: jak słodki to też bym zjadł a po co takie rzeczy, do zabawy z mezem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Onaaaa napisał: Z jednym jeszcze sie da ale z kilkoma ciężko. Ja kiedyś kupowałam żel durex i syn na cały sklep przy kasie to: mamo a co to jest? A ja mu taki żel a on do mnie: jak słodki to też bym zjadł Z żelem durex tez miałam jakąś akcję, tylko ja go nawet nie kupowałam tylko mocno dopytywał co to, bo zobaczył przy kasie. Edytowano 7 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: Zależy z jakiej pizzeri bo w większości jest ona bardzo uboga, chociaż zdarzyly mi się w zyciu dobre. ja nawed lubie, hawajska tez lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Z żelem durex tez miałam jakąś akcję, tylko ja go nawet nie kupowałam tylko mocno dopytywał co to bo zobaczyłem przy kasie. ja kondony kupywalem to sie krecilem przy kasach samoobslugowych wyczekiwalem moment zeby jak najmiej ludzi bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, jmin jack napisał: ja kondony kupywalem to sie krecilem przy kasach samoobslugowych wyczekiwalem moment zeby jak najmiej ludzi bylo xD ja tez tak kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, jmin jack napisał: a po co takie rzeczy, do zabawy z mezem ? Do zabawy z partnerem ale po tym wydarzeniu bałam sue kupić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu poszlem po prowiant https://ibb.co/YTKzTBby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Z żelem durex tez miałam jakąś akcję, tylko ja go nawet nie kupowałam tylko mocno dopytywał co to, bo zobaczył przy kasie. Dzieci chcą wszystko wiedzieć. I ciężko jak sie uprze zmienić temat bo musi wiedzieć teraz i w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dzieci chcą wszystko wiedzieć. I ciężko jak sie uprze zmienić temat bo musi wiedzieć teraz i w tej chwili moglas powiedziec ze to taki soczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Twój jest większy okrąglejszy Czyli normalniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Do zabawy z partnerem ale po tym wydarzeniu bałam sue kupić A bez żelu nie dajesz rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A bez żelu nie dajesz rady? moze partner ma suchego choooja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, jmin jack napisał: moglas powiedziec ze to taki soczek By chciał pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: By chciał pić. to bys sobie na pipke skapnela troche i dala mu posiorbac, a smakowy zel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A bez żelu nie dajesz rady? Wole z żelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: moze partner ma suchego choooja? A jakiego ma mieć, żelowego o smaku gumijagód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: A jakiego ma mieć, żelowego o smaku gumijagód? zylastego o smaku mastki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 6 godzin temu ale ja jestem pojeeebany hahah xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wole z żelem. Za każdym razem? Sorry że dopytuję, ale trochę nie rozumiem tych żeli o ile facet cię nie kręci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach