Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Witam w chłodny, jesienny poranek

Polecane posty

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Żaden normalny facet nie wytrzyma z wiecznie jazgoczącą babą, która nie gotuje, nie pracuje, wieczne śpi i jazgocze. Raczej ucieknie, gdzie pieprz rośnie lub ewakuuuje się na ambonę 😅

To co ona robi? Takie mniemanie ma o sobie, a tak naprawdę prezentuje swoją osobą zero. 

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Prowokator... 😉

Kiedyś na ero wyszło, że nigdy nie miała orgazmu i nie ma pojęcia, co to jest, ale takich detali to nie znam 😎

Czyli to dobrze, ze daję jej odrobinę emocji. Dobry ze mnie czlowiek.

Żaden normalny facet nie wytrzyma z wiecznie jazgoczącą babą, która nie gotuje, nie pracuje, wieczne śpi i jazgocze. Raczej ucieknie, gdzie pieprz rośnie lub ewakuuuje się na ambonę 😅

Skopiowane od innych, którzy pisali tak o tobie 😉

A dlaczego od ciebie uciekła Bunia? 😞

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wrzuć jej zdjęcie z zamazaną twarzą i się skończą bajki o seksownym tyłku. I może hejtować też na chwilę przestanie.

Hugh oczywiście nie zachowywał celowo tego koszmaru. Ale też nikt nie szukał póki co. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Post oczywiście zgłoszony. 

Do żony nr 2 i 1 też tak się odzywasz i odzywałeś Gapcio? 😁

Oczywiście  ze zgłaszasz. Hejtujesz, a potem zgłaszasz. Gapcio to twój stary, gdy zalewał twoja stara i wyszla taka upośledzona hejterka. Żadna kobieta na moje teksty nigdy nie narzekała  😉

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Czyli to dobrze, ze daję jej odrobinę emocji. Dobry ze mnie czlowiek.

Jedyne emocje w ich życiu (poza alkoholem i słodyczami) 😉

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Hugh oczywiście nie zachowywał celowo tego koszmaru. Ale też nikt nie szukał póki co. 

Słała Hju swoje foty? 😄

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wrzuć jej zdjęcie z zamazaną twarzą i się skończą bajki o seksownym tyłku. I może hejtować też na chwilę przestanie.

Przecież to są ludzie toksyczni napędzają się nawzajem, jeden przygarnia drugiemu.

Marność nad marnościami.

3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

To co ona robi? Takie mniemanie ma o sobie, a tak naprawdę prezentuje swoją osobą zero. 

Przyszło ci kiedyś do głowy, alkoholiczko, że istnieje cień możliwości, że nie wszystko, co salowa pisze o innych, jest prawdą?... 😉

9 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

A jej (?) mąż co sobą reprezentuje? Zwykły dominator, rozwodnik i alimenciarz narzekający na byłą żonę, który dwa miesiące po zabiegu kolana już biega 😁Ja wiem, że trzeba czasu, by rozpocząć treningi. Ale czad dumny utrzymanek wszystko potrafi. Koszmar i z daleka od od takich typów 😐

Idziesz na "Dom dobry"? 

Szkoda, że mieszkasz daleko, to poszłybyśmy razem, a później kawa i zakupy 😘

Edytowano przez 250GodzinTak

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Przecież to są ludzie toksyczni napędzają się nawzajem, jeden przygarnia drugiemu.

Marność nad marnościami.

Symetryzm nie wszędzie się sprawdza.

Przyszło ci kiedyś do głowy, alkoholiczko, że istnieje cień możliwości, że nie wszystko, co salowa pisze o innych, jest prawdą?... 😉

A co ty piszesz o innych? Rusz głową dumna utrzymanko chada. Skoro tobie wolno, to nam też, a teraz wracaj spać 😅

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Słała Hju swoje foty? 😄

A to nie wiesz,? 😄 Przecież tam był ostry podryw 😄 Wywalał ją drzwiami, to wbijała oknem, galeria zdjęć też poszła. Ona takie rzeczy robiła, nie mając żadnych szans u danego faceta, to tylko upośledzeniem można tłumaczyć. 

To w końcu salowa czy szlabaniara? Zdecyduj się w swoim jadowitym hejcie. Madzia jest moim zdaniem i tak bardziej wiarygodna niż ty, i twoje zadufanie w sobie. Cytując gimnazjalne teksty - możesz skoczyć z dywanu i rozbić się, tak duże jest twoje ego…

A co ty piszesz o innych? Rusz głową dumna utrzymanko chada. Skoro tobie wolno, to nam też, a teraz wracaj spać 😅

Wróć się do początku tematu i zobacz, kto jak zwykle nie znalazł innych tematów do rozmowy, niż Krejzi i ja 😉

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Oczywiście  ze zgłaszasz. Hejtujesz, a potem zgłaszasz. Gapcio to twój stary, gdy zalewał twoja stara i wyszla taka upośledzona hejterka. Żadna kobieta na moje teksty nigdy nie narzekała  😉

Hejtuje twoja żona nr 2...i nie ostania. 

Kiedy rozwód? Bo kiedyś pękniesz jak guma w gaciach 😁

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

To w końcu salowa czy szlabaniara? Zdecyduj się w swoim jadowitym hejcie. Madzia jest moim zdaniem i tak bardziej wiarygodna niż ty, i twoje zadufanie w sobie. Cytując gimnazjalne teksty - możesz skoczyć z dywanu i rozbić się, tak duże jest twoje ego…

Kiedyś wynosiła nocniki, dziś podnosi szlaban, możesz więc sobie wybrać 😉

Wróć się do początku tematu i zobacz, kto jak zwykle nie znalazł innych tematów do rozmowy, niż Krejzi i ja 😉

Oddajemy ciosy manipulantko 😝idziesz spać? 

Kiedyś wynosiła nocniki, dziś podnosi szlaban, możesz więc sobie wybrać 😉

I stawiam tarota jak twoja mama, która widzi co robię w pracy 😁😅

Oddajemy ciosy manipulantko 😝idziesz spać? 

Raczej to wygląda na dwie nudziary bez wspólnych tematów 😉

I stawiam tarota jak twoja mama, która widzi co robię w pracy 😁😅

I to właśnie przykład takiego wymysłu 🙂

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A jej (?) mąż co sobą reprezentuje? Zwykły dominator, rozwodnik i alimenciarz narzekający na byłą żonę, który dwa miesiące po zabiegu kolana już biega 😁Ja wiem, że trzeba czasu, by rozpocząć treningi. Ale czad dumny utrzymanek wszystko potrafi. Koszmar i z daleka od os takich typów 😐

Idziesz na "Dom dobry"? 

Szkoda, że mieszkasz daleko, to poszłybyśmy razem, a później kawa i zakupy 😘

Ach, niestety kina nie mam w najbliższych planach… jutro zaczynam staż w sądzie, także dziś mam taki mood „niedziela wieczór”…. Stres, ale chwytam ten dzień, niedługo się idę wykąpać, umalować i idę na spacer łyknąć świeżego powietrza. 
o tak, zakupy to coś, co kocham! 🌹 Łódź, Warszawa? 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Symetryzm nie wszędzie się sprawdza.

Człowiek zadowolony z życia mający wszystko, nie potrzebuje zajmować się brudem.  Na forum skasują temat i tyle ich myślenia co wymyśleć.

Myśl zawsze jest przed czynem i ona zostaje nawet jak skasują realnie.

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

A to nie wiesz,? 😄 Przecież tam był ostry podryw 😄 Wywalał ją drzwiami, to wbijała oknem, galeria zdjęć też poszła. Ona takie rzeczy robiła, nie mając żadnych szans u danego faceta, to tylko upośledzeniem można tłumaczyć. 

Nie zazdrość, że ktoś żyje lepiej od ciebie dumna utrzymanko chada 😉

Uwaga. Juz Madzia zgłosiła moje posty i dostałem blokadę. Tak wiec działa to tak. Ona może, inni nie mogą. Przy okazji dodam, ze na zyciu po trzydziestce zaczęła pisac do mnie, ze Ewa ją prześladuje i robic z siebie ofiarę. Ja Ewy wtedy nawet nie znałem. Oczywiście słała zdjęcia itd. Kiedy przestałem odpisywać, bo mi zwyczajnie sie nie podobała, nie bylem zainteresowany to zaczęła hejt. Taka jest Madzia. Zmieniłem nick. I identyczna sytuacja tylko juz jedno zdjęcie przesłała. Po braku zainteresowania hejt. Zastanawiam sie z iloma facetami byla Taka sytuacja. 

Ach, niestety kina nie mam w najbliższych planach… jutro zaczynam staż w sądzie, także dziś mam taki mood „niedziela wieczór”…. Stres, ale chwytam ten dzień, niedługo się idę wykąpać, umalować i idę na spacer łyknąć świeżego powietrza. 
o tak, zakupy to coś, co kocham! 🌹 Łódź, Warszawa? 

Zgadamy się 😘😘

1 minutę temu, Bob Guccione napisał:

Uwaga. Juz Madzia zgłosiła moje posty i dostałem blokadę. Tak wiec działa to tak. Ona może, inni nie mogą. Przy okazji dodam, ze na zyciu po trzydziestce zaczęła pisac do mnie, ze Ewa ją prześladuje i robic z siebie ofiarę. Ja Ewy wtedy nawet nie znałem. Oczywiście słała zdjęcia itd. Kiedy przestałem odpisywać, bo mi zwyczajnie sie nie podobała, nie bylem zainteresowany to zaczęła hejt. Taka jest Madzia. Zmieniłem nick. I identyczna sytuacja tylko juz jedno zdjęcie przesłała. Po braku zainteresowania hejt. Zastanawiam sie z iloma facetami byla Taka sytuacja. 

Biedactwo. Może coś na uspokojenie? Melisy? Papierosa? 😁😅

1 minutę temu, Bob Guccione napisał:

Publika przeczyta i wyciągnie wnioski 😉

💜💜💜

Gapa dostał blokade i zacząć płakać 😉

Ciekawy temat się zapowiada, a ja nie mam za dużo czasu 😋

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!