250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Martw się lepiej o twoje krwotoki z macicy, wydaje mi się to poważniejsze, niż sportowa kontuzja, jak sądzisz? A ty o swoją anemię, którą leczysz 10 lat. Kiedy rozwód i kiedy wracasz do ojca w Zielonej Górze? Pociągiem, bo nawet nie masz prawa jazdy kłamczucho robiąca z siebie ofiarę Zdrowia życzę przyszła rozwódko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 35 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty o swoją anemię, którą leczysz 10 lat. Kiedy rozwód i kiedy wracasz do ojca w Zielonej Górze? Pociągiem, bo nawet nie masz prawa jazdy kłamczucho robiąca z siebie ofiarę Zdrowia życzę przyszła rozwódko. Ona nie ma prawa jazdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: To jest po prostu obrzydliwe. Nie na moje nerwy. Ale właśnie takie persony tu skaczą do nas. Na nerwicy i na nastroiku hejtować nie mogą, więc rozwodnik tutaj się uzupełnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Że jej nie wstyd i jeszcze jak gdyby nigdy nic hejtuje z drugą awanturnicą. Ona to robi od lat, poważnie mialem z nią to samo na dwoch nickach i na dwoch roznych dzialach. Moge sie tylko domyslac ilu facetow z forum tak wymęczyła przez lata. Ma tez obsesję Ewy. Cały czas o niej wspominała. Zauważyłem, ze patologicznie kłamie. Moim zdaniem to jakieś psychiczne zaburzenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Ona nie ma prawa jazdy? Nie. Który lekarz jej podbije jakiekolwiek badania? Nawet te do pracy od lekarza medycyny pracy? Żaden. Dlatego siedzi cicho jak mysz, przy mężu, który ją utrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 38 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A ty o swoją anemię, którą leczysz 10 lat. Kiedy rozwód i kiedy wracasz do ojca w Zielonej Górze? Pociągiem, bo nawet nie masz prawa jazdy kłamczucho robiąca z siebie ofiarę Zdrowia życzę przyszła rozwódko. Ja nie wypominam innym najmniejszej bzdury zdrowotnej i nie hejtuję na tym tle. Ty tak. Będąc tak poważnie chora ginekologicznie, w co drugim poście wypominasz innym zdrowie. Będziesz więc ponosiła konsekwencje swojego braku logiki. Edytowano 6 godzin temu przez BardziejZłyKróliczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 85 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Bo ona nie potrafi realnie oszacować swoich szans. Jest upośledzona i ma urojenia atrakcyjności. Po Widmokach to widać że lubią różne Szpagaty... Może o kasę chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 494 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Ona to robi od lat, poważnie mialem z nią to samo na dwoch nickach i na dwoch roznych dzialach. Moge sie tylko domyslac ilu facetow z forum tak wymęczyła przez lata. Ma tez obsesję Ewy. Cały czas o niej wspominała. Zauważyłem, ze patologicznie kłamie. Moim zdaniem to jakieś psychiczne zaburzenie. Czyli śle wszystkim jak leci. Pewnie leżakowi też wysłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 16 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Myrtle Gordon napisał: zejdź ze mnie dobrze ci radzę. Ale to ostatnie 'zbliżenie' jakie możesz mieć w życiu ja bym korzystał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 38 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A ty o swoją anemię, którą leczysz 10 lat. Kiedy rozwód i kiedy wracasz do ojca w Zielonej Górze? Pociągiem, bo nawet nie masz prawa jazdy kłamczucho robiąca z siebie ofiarę Zdrowia życzę przyszła rozwódko. Nigdy nie mieszkałam w Zielonej Górze, a z mężem nie planujemy rozwodu. Tak ze czeka cię jeszcze wiele lat jadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Ona to robi od lat, poważnie mialem z nią to samo na dwoch nickach i na dwoch roznych dzialach. Moge sie tylko domyslac ilu facetow z forum tak wymęczyła przez lata. Ma tez obsesję Ewy. Cały czas o niej wspominała. Zauważyłem, ze patologicznie kłamie. Moim zdaniem to jakieś psychiczne zaburzenie. W kartach teściowej to widzisz? Nie kłam gapo, bo to twoja żona nr 2 prześladuje tutaj ludzi, ale każdy udaje, że nie widzi, bo miałby ją na ogonie.. To co umawiasz się z Widmo na? Bo kiedyś się domagałeś od niego Na tym zakończę, bo szkoda mi ciebie biedaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 38 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zdrowia życzę przyszła rozwódko. No ja tobie w takim razie też. Na macierzyństwo co prawda już za późno dla ciebie, ale może chociaż żebyś unikała zaleceń do czyszczenia macicy. I po co ci to? Warto być tak głupią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Nigdy nie mieszkałam w Zielonej Górze, a z mężem nie planujemy rozwodu. Tak ze czeka cię jeszcze wiele lat jadu. Ale ten rozwód będzie wkrótce, więc już dziś kup bilet na pociąg do Zielonej Góry i szukaj pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale ten rozwód będzie wkrótce, więc już dziś kup bilet na pociąg do Zielonej Góry i szukaj pracy Mój rozwód na zawsze pozostanie wyłącznie przedmiotem twoich modłów, więc warto tak się spalać w zawiści? Pomysl o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BardziejZłyKróliczek napisał: No ja tobie w takim razie też. Na macierzyństwo co prawda już za późno dla ciebie, ale może chociaż żebyś unikała zaleceń do czyszczenia macicy. I po co ci to? Warto być tak głupią? A skąd ty wiesz kto tu ma dzieci? Jak sama ich nie masz i cudze męża wychowujesz? Masz prawie 40 lat, zero zdrowia, a będąc ciągle w stresie w ciążę przez forum nie zajdziesz. Więc odbij Zdrowia życzę i szerokiej drogi z Pomorza do Zielonej Góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 18 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Stwierdzenie faktów, jest stwierdzeniem faktów. Twoja koleżanka pisała kompletnie pijana i by ratować twarz, zmyślała potem bzdury na poziomie dziecka, że jej kolega ukradł konto A ty, wieczna tropicielka alkoholizmu u innych, wykazujesz się w tym momencie totalną hipokryzji. Za to mogę już odliczać czas, gdy będziesz hejtować Krejzi za rzekome picie. Kolega jej ukradł konto. Jasne. Moim zdaniem to kolejna wariatka, która próbuje lansować się na kogoś w stylu retro gwiazdy z używkami w tle. Forum to dla niej alternatywna rzeczywistość, gdzie chce wcielać sie właśnie w kogoś takiego. I ta maniera, z którą to wszystko opisuje. Jak chcesz sie z nimi bawić to sie baw, ale weź pod uwagę, ze to wariatki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 18 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Czyli śle wszystkim jak leci. Pewnie leżakowi też wysłała Całkiem możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 152 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Myrtle Gordon napisał: Witaj. ot wczoraj gruba Francuzka się rozszalała 8 minut temu, Myrtle Gordon napisał: To jest po prostu obrzydliwe. Nie na moje nerwy. Ale właśnie takie persony tu skaczą do nas. Och biedna ty i te twoje nerwy… musisz mieć jednak jakis stopień usposledzenia albo przedawkowałaś już alkohol i doszło do delirium tremens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 18 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W kartach teściowej to widzisz? Nie kłam gapo, bo to twoja żona nr 2 prześladuje tutaj ludzi, ale każdy udaje, że nie widzi, bo miałby ją na ogonie.. To co umawiasz się z Widmo na? Bo kiedyś się domagałeś od niego Na tym zakończę, bo szkoda mi ciebie biedaku A Ty ciągle o tym moim chu.ju fantazjujesz. Skończ. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 152 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bob Guccione napisał: Kolega jej ukradł konto. Jasne. Moim zdaniem to kolejna wariatka, która próbuje lansować się na kogoś w stylu retro gwiazdy z używkami w tle. Forum to dla niej alternatywna rzeczywistość, gdzie chce wcielać sie właśnie w kogoś takiego. I ta maniera, z którą to wszystko opisuje. Jak chcesz sie z nimi bawić to sie baw, ale weź pod uwagę, ze to wariatki. Ja najbardziej lubie jak pisze w jej mniemaniu chyba po francusku ta poza jest moją ulubioną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał: Mój rozwód na zawsze pozostanie wyłącznie przedmiotem twoich modłów, więc warto tak się spalać w zawiści? Pomysl o tym Będzie niedługo. Może już dziś kup ten bilet. O sorry, mąż musi dać ci kasę, bo nie zarabiasz Pośmiane, pokarmione trolle, więc może na dziś starczy. Ucałuj Gapcia i mame tarocistkę, oraz pozdrów kobietę z kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 18 Napisano 6 godzin temu Udanej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 38 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A skąd ty wiesz kto tu ma dzieci? Jak sama ich nie masz i cudze męża wychowujesz? Masz prawie 40 lat, zero zdrowia, a będąc ciągle w stresie w ciążę przez forum nie zajdziesz. Więc odbij Zdrowia życzę i szerokiej drogi z Pomorza do Zielonej Góry Znowu będziesz udawać, że masz dzieci? Powtarzam - ponosisz wyłącznie konsekwencje własnej hejterskiej głupoty. Hejtujesz wagę - przypomniano ci, że sama jesteś gruba. Hejtujesz zdrowie - przypomniano ci, że jesteś chora ginekologicznie i to poważnie. Może zacznij myśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: A Ty ciągle o tym moim chu.ju fantazjujesz. Skończ. Zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 152 Napisano 6 godzin temu Madzia watpie żebyś ważyła 64 kg bo ja bym musiała 32 wiec bez przesady;) a libed całkiem serio estymowal ze wazę 50 max 60% ciebie wiec nie bądź kłamczuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 494 Napisano 6 godzin temu Może myszka agresorka też śle nieproszona foty obcym facetom, wydają się mentalnie kompatybilne ze swoją psiapsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 16 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ten rozwód będzie wkrótce, więc już dziś kup bilet na pociąg do Zielonej Góry i szukaj pracy Sama cierpisz z samotności po rozwodzie i życzysz tego innej osobie? Nieźle z ciebie ziółko i powinni ci to wypominać na forum już do konca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Będzie niedługo. Może już dziś kup ten bilet. O sorry, mąż musi dać ci kasę, bo nie zarabiasz Pośmiane, pokarmione trolle, więc może na dziś starczy. Ucałuj Gapcia i mame tarocistkę, oraz pozdrów kobietę z kurą A jak nie będzie to co? Skoczysz z mostu? No nara, leć harować, może raz sobie kupisz łososia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Ona nie ma prawa jazdy? Rozkręciłam Ci temat.. Wisisz mi obiad i dobrą dużą kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ja najbardziej lubie jak pisze w jej mniemaniu chyba po francusku ta poza jest moją ulubioną Widac, ze nie jest normalna. Ale mogłaby byc w tym mniej sztuczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach