Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Gdyby ktoś chciał pogadać

Polecane posty

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

I są regiony w których do kościoła chodzą bez koszulki?

No nie widzialam aż tak ale są regiony że lato a oni w koszuli i garnitur a znów inny i szorty i na ramiączkach koszulka. 

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

I są regiony w których do kościoła chodzą bez koszulki?

Nie nie chodzą , bo kościół jest akurat taką instytucją, że należy uszanować pewne normy.

58 minut temu, murb napisał:

Szarlotka na ciepło z lodami to klasyka klasyków. 

Lepszy jest tylko sernik na ciepło z polewą malinową. 🥰

Dlaczego na ciepło?

Ciasta na ciepło kojarzą mi się z bólem brzucha.

6 minut temu, draże korsarze napisał:

Aha czyli jednak można mówić głośno ze w pewnych regionach zachowują sie po wieśniacku?😀

Noe wiesniacko a specyficznie.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Dlaczego na ciepło?

Ciasta na ciepło kojarzą mi się z bólem brzucha.

Babcia nigdy nie pozwalała jeść ciepłych ciast z pieca żeby coś się nie zadziało z żołądkiem właśnie . I te wszystkie serniki i jabłkowniki właśnie zimne były dobre. 

58 minut temu, Get Out napisał:

Ale OC za auto już przelewem poszło , bo jak wracam do domu poczty już nieczynne. 😁

No to to juz jest postęp. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Babcia nigdy nie pozwalała jeść ciepłych ciast z pieca żeby coś się nie zadziało z żołądkiem właśnie . I te wszystkie serniki i jabłkowniki właśnie zimne były dobre. 

Dla mnie szarlotka jest najlepsza nie od razu po upieczeniu tylko jak postoi w lodówce dzień-dwa.

Edytowano przez xDxDxDxD

11 minut temu, Get Out napisał:

Nie nie chodzą , bo kościół jest akurat taką instytucją, że należy uszanować pewne normy.

A w banku nie szanujesz norm że ktoś wita cię w koszuli i włazisz z gołymi cycami?

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mi się wydaje że osoby mające problem z wyglądem którzy wstydzą się swojego ciała mają problem że inni wolą być lekko ubrani żeby się nie dusić w upał. I jakbym miał sadło i bebech piwny hehe to pewnie bym się wstydził bez koszulki chodzić. 😁

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

A w banku nie szanujesz norm że ktoś witam cię w koszuli i włazisz z gołymi cycami?

Wiadomo ze proboszcz ma specjalne względy 😅

Ja nigdy nie widziałam faceta bez koszulki w banku, nawet w nadmorskich knajpach z ogródkami  taki widok to rzadkość. 😄 Nie wiem skąd te zwyczaje chodzenia bez koszulki bo gorąco, przecież to mega obleśne nawet jak koleś jest przystojny. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Mi się wydaje że osoby mające problem z wyglądem którzy wstydzą się swojego ciała mają problem że inni wolą być lekko ubrani żeby się nie dusić w upał. I jakbym miał sadło i bebech piwny hehe to pewnie bym się wstydził bez koszulki chodzić. 😁

Tak zdecydowanie jak mamy ładna figurę to warto wejść nago do urzędu skarbowego tudzież do lekarza 😂😂 przypomnij mi jeszcze kto tu spod kamienia wylazł?

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Co to znaczy zachowywać się specyficznie? 😄

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A w banku nie szanujesz norm że ktoś witam cię w koszuli i włazisz z gołymi cycami?

Nikt nie mówił że nie wolno i nie widziałem nigdzie takiej informacji. Nikt też mi uwagi nie zwrócił. Trochę też lubię srаć na pewne instytucje , bo mogę i jakbym chciał to bym założył koszule. 😁

• Haha 1

Przed chwilą, salix napisał:

Ja nigdy nie widziałam faceta bez koszulki w banku, nawet w nadmorskich knajpach z ogródkami  taki widok to rzadkość. 😄 Nie wiem skąd te zwyczaje chodzenia bez koszulki bo gorąco, przecież to mega obleśne nawet jak koleś jest przystojny. 

Bo maja prawo wywalic takiego wieśniaka gołego  z knajpy 😀 wiec może januszostwo sie częściowo oduczyło. Chociaz po deptakach chyba nadal straszą 

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Ale OC za auto już przelewem poszło , bo jak wracam do domu poczty już nieczynne. 😁

Ha ha ha, jasne dziadzia auto xD Zima idzie pamiętaj, żeby gaźnik przeczyścić #pdk xD

Edytowano przez łogór

Nikt nie mówił że nie wolno i nie widziałem nigdzie takiej informacji. Nikt też mi uwagi nie zwrócił. Trochę też lubię srаć na pewne instytucje , bo mogę i jakbym chciał to bym założył koszule. 😁

Bo nie chcą jakies dziewczątka w tym banku zadzierać z warcholem z tatuażem kropelka pod okiem 😀

1 minutę temu, salix napisał:

Pracowałam w biurze kredytowym w wawie i widziałam bez koszulki kilka razy przyszedł koleś ale to bylo dziwne bo tam ludzie tak nie chodzą wiec patrzyłam jak wryta.

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Tak zdecydowanie jak mamy ładna figurę to warto wejść nago do urzędu skarbowego tudzież do lekarza 😂😂 przypomnij mi jeszcze kto tu spod kamienia wylazł?

A kto pisał że NAGO tumanie bo znowu przekłamujesz fakty jak typowy tępy UJ. 😁Masz problem z wyglądem bo znana jest twoja panika jak w butelce odbiłaś się . 😁

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Pracowałam w biurze kredytowym w wawie i widziałam bez koszulki kilka razy przyszedł koleś ale to bylo dziwne bo tam ludzie tak nie chodzą wiec patrzyłam jak wryta.

No wiec właśnie. Może tobie sie uda przetłumaczyć Promyczkowi jak jest to odbierane 😅 

Przed chwilą, Get Out napisał:

A kto pisał że NAGO tumanie bo znowu przekłamujesz fakty jak typowy tępy UJ. 😁Masz problem z wyglądem bo znana jest twoja panika jak w butelce odbiłaś się . 😁

Mam problem ale jak tylko zrobie forme to będę wchodzic bez koszulki do banku i urzędu 😀

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jak to mówią na wykopie, nie ma tez przepisu zakazującego srrania do paczkomatu.

No ale jak tam już uważasz.

2 minuty temu, łogór napisał:

Ha ha ha, jasne dziadzia auto xD Zima idzie pamiętaj, żeby gaźnik przeczyścić #pdk xD

Teraz są wtryski a nie gaźniki tępy ukrze 😁

6 minut temu, Get Out napisał:

Jesli ci tak dobrze i czujesz sie ok to sobie chodź kto ci zabroni. To nie jest zabronione przecież 🙂

5 minut temu, Get Out napisał:

Hahahaha 😅

dobrze ze jedna nielicznych z instytucji która ma zaszczyt ciebie gościć jest Orlen 😀 nie dziwie sie ze panicznie boisz sie spotkań jak normalny człowiek z groszem przy dupje - zachowujesz sie jakby cie wychowywały wilki 😀 i dobrze wiesz ze w normalnym towarzystwie byś sie nie odnalazl. Stad siedzenie w szopie 24 na dobę czy kawka na Orlenie jedynie 😅 

Edytowano przez draże korsarze

Teraz są wtryski a nie gaźniki tępy ukrze 😁

A kto cię oświecił, dziadzia? 😄 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Jesli ci tak dobrze i czujesz sie ok to sobie chodź kto ci zabroni. To nie jest zabronione przecież 🙂

Ale niesmaczne, nawet schodząc z plaży i idąc do smażalni ryb. Szanujmy się i zachowajmy jakieś poczucie estetyki 😄 Bez koszulki to można sobie w domu chodzić ale nie w miejscach publicznych 😉Litości. 

Czyli wychodzi na to ze jedyna instytucja na która widmok nie sra jest kościół. On nie sra ale na niego już tak 😅

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Hahahaha 😅

dobrze ze jedna nielicznych z instytucji która ma zaszczyt ciebie gościć jest Orlen 😀 nie dziwie sie ze panicznie boisz sie spotkań jak normalny człowiek z groszem przy dupje - zachowujesz sie jakby cie wychowywały wilki 😀 i dobrze wiesz ze w normalnym towarzystwie byś sie nie odnalazl. Stad siedzenie w szopie 24 na dobę czy kawka na Orlenie jedynie 😅 

Nie lubię Orlenu bo jest drogo i tam nie jeżdżę. Twój narzeczony jeździ z mamą na Orlen po parówy z krowich wymion i myśli że za granicą był 😁

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Czyli wychodzi na to ze jedyna instytucja na która widmok nie sra jest kościół. On nie sra ale na niego już tak 😅

Wiedziałem że zaboli cię uszanowanie kościoła. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się