Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murb

Gdyby ktoś chciał pogadać

Polecane posty

7 minut temu, draże korsarze napisał:

Mam problem ale jak tylko zrobie forme to będę wchodzic bez koszulki do banku i urzędu 😀

Lepiej bez koszulki niż z torbą na głowie.

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nie lubię Orlenu bo jest drogo i tam nie jeżdżę. Twój narzeczony jeździ z mamą na Orlen po parówy z krowich wymion i myśli że za granicą był 😁

Właśnie chciałam zapytać czy te twoje wieczne zarzuty jako ze z libedem ‚nie można sie pokazac w towarzystwie bo nie pottafi sie zachować i przyniesie wstyd’ to to była projekcja bo sie okazuje ze to ty jesteś warchołem z którym wstyd sie pokazac bo nie zna elementarnych zasad kultury? 😀

1 minutę temu, Get Out napisał:

Wiedziałem że zaboli cię uszanowanie kościoła. 😁

No to taki wyproszony szacunek jak i przyjaźń z kradzionymi ‚skowyrami’, obawiasz sie chłosty na zapleczu ze strony proboszcza po prostu 😅

7 minut temu, draże korsarze napisał:

Mam problem ale jak tylko zrobie forme to będę wchodzic bez koszulki do banku i urzędu 😀

Ty formę zrobisz ale przy kolejnej butelce wódki tutko. 😁

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ale niesmaczne, nawet schodząc z plaży i idąc do smażalni ryb. Szanujmy się i zachowajmy jakieś poczucie estetyki 😄 Bez koszulki to można sobie w domu chodzić ale nie w miejscach publicznych 😉Litości. 

Ale mówimy o miejscu zamieszkania gdzie on mieszka i oni tak tam chodzą nie wszyscy wiadomo ale dość dużo mężczyzn tak chodzi. 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale mówimy o miejscu zamieszkania gdzie on mieszka i oni tak tam chodzą nie wszyscy wiadomo ale dość dużo mężczyzn tak chodzi. 

Dość dużo mężczyzn sika do butelki czy szklanek - czy coś staje sie Ok przez fakt ze dużo osób tak robi?

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

No to taki wyproszony szacunek jak i przyjaźń z kradzionymi ‚skowyrami’, obawiasz sie chłosty na zapleczu ze strony proboszcza po prostu 😅

Udowodnij że kradzione bo znowu majaczysz jak ci pasuje , a dowodów że kradzione nadal brak tępy uju😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Muszę zapytać z ciekawości. Gdzie w Polsce dużo męzczyzn wchodzi z gołymi cycami do banków?

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Dość dużo mężczyzn sika do butelki czy szklanek - czy coś staje sie Ok przez fakt ze dużo osób tak robi?

Jak mają ochotę niech sikają co ci to przeszkadza? 😆

Edytowano przez Onaaaa

Którzy to tak robią i jaka jest skala tego, czy przytaczasz jednostkowy przypadek i przekłamujesz że dużo meszczyzna tak robi 😁

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Muszę zapytać z ciekawości. Gdzie w Polsce dużo męzczyzn wchodzi z gołymi cycami do banków?

😅😂

zara powie ze w Warszawie 😀

Jak mają ochotę niech sikają co ci to przeszkadza? 😆

No tak zapomniałam ze masz wyższa tolerancje bo twoj kuzyn sikał babci do kompotu 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tam gdzie Promyk mieszka. 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie pisała o banku tylko miejscach zamieszkania. 

Którzy to tak robią i jaka jest skala tego, czy przytaczasz jednostkowy przypadek i przekłamujesz że dużo meszczyzna tak robi 😁

Na tym forum nawet nadreprezentacja a i jezyk sie bawiła w ten sposób w dzieciństwie z kuzynem 😀

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Na tym forum nawet nadreprezentacja a i jezyk sie bawiła w ten sposób w dzieciństwie z kuzynem 😀

Konkrety którzy to , czy jeden przypadek który najpewniej strollował was jak bitych frajerów a ty uznajesz to za pewnik że większość tak robi 😁

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

No tak zapomniałam ze masz wyższa tolerancje bo twoj kuzyn sikał babci do kompotu 

No widzisz tak jest dokładnie ty wszystko wiesz jak libed prawie. Jeszcze dodaj że ba podkarpaciu tylko tak jest bo zacofanie 😆

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

No widzisz tak jest dokładnie ty wszystko wiesz jak libed prawie. Jeszcze dodaj że ba podkarpaciu tylko tak jest bo zacofanie 😆

Sama powiedziałaś ze można mówić głośno ze w pewnych rejonach pewne zachowania odbiegają od normy i można już oceniać ludzi poprzez rejon;) a tak broniłaś Podkarpacia ze nie kazdy taki sam i takie tam

a co dokładnie pomyliłam? Sikał do soku a nie do kompotu? To był brat a nie kuzyn? 😀

Edytowano przez draże korsarze

10 minut temu, draże korsarze napisał:

Właśnie chciałam zapytać czy te twoje wieczne zarzuty jako ze z libedem ‚nie można sie pokazac w towarzystwie bo nie pottafi sie zachować i przyniesie wstyd’ to to była projekcja bo sie okazuje ze to ty jesteś warchołem z którym wstyd sie pokazac bo nie zna elementarnych zasad kultury? 😀

Podaj mi chociaż jeden powód dlaczego miałbym uszanować to co ty uznajesz za godne uszanowania skoro w mojej ocenie jesteś czymś co się kwalifikuje jako nawóz i tyle . 😁

Oczywiście że wstyd się pokazać z typem który ciągle bełkocze jak pijany albo na mocnych prochach jakby był. 😁

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Oby znowu wbitek na priv ta tutka paryska nie robiła z apelem aby nie pisano ze mną , bo bez koszulki byłem w mieście 😁Oni i te ich normy na które srаm szczerze. 😁

14 minut temu, Onaaaa napisał:

W swojej okolicy nie wiedziałam, żeby w lecie chłop chodził bez koszulki.

(nie zaglądam, nie interesują mnie inni, ale rzuciłoby mi się w oczy 😄) No chyba, że siedzi na balkonie i opala tors. Ale w miejscach publicznych odpada. Gdzie wy ludzie mieszkacie? W lesie? 😄

Sama powiedziałaś ze można mówić głośno ze w pewnych rejonach pewne zachowania odbiegają od normy i można już oceniać ludzi poprzez rejon;) a tak broniłaś Podkarpacia ze nie kazdy taki sam i takie tam

Tak powiedziałam i tak jest ale nie znaczy że każdy jest taki bo są wyjątki jak wszędzie. Na przykład sikanie do kompotu jest głupotą dzieci i nie można tego łączyć z regionem w którym sie mieszka. Takie chodzenie bez koszulki wielu mezczyzn juz tak można to przypisać do regionu.

Tak powiedziałam i tak jest ale nie znaczy że każdy jest taki bo są wyjątki jak wszędzie. Na przykład sikanie do kompotu jest głupotą dzieci i nie można tego łączyć z regionem w którym sie mieszka. Takie chodzenie bez koszulki wielu mezczyzn juz tak można to przypisać do regionu.

No to wykrztuś w końcu gdzie tak łażą 😀 skoro nawet nad morzem nie 😀

3 minuty temu, Get Out napisał:

Oby znowu wbitek na priv ta tutka paryska nie robiła z apelem aby nie pisano ze mną , bo bez koszulki byłem w mieście 😁Oni i te ich normy na które srаm szczerze. 😁

Raz byłeś w banku bez koszulki czy wiecej? Do mnke nikt nigdy na priv z kobiet nie wbijał 🙂

37 minut temu, xDxDxDxD napisał:

No to to juz jest postęp. 😁

Za światło też płaciłem kilka razy  przelewem, bo obawiałem się opóźnień że strony poczty i co za tym idzie odcinki prądu. 😁

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

W swojej okolicy nie wiedziałam, żeby w lecie chłop chodził bez koszulki.

(nie zaglądam, nie interesują mnie inni, ale rzuciłoby mi się w oczy 😄) No chyba, że siedzi na balkonie i opala tors. Ale w miejscach publicznych odpada. Gdzie wy ludzie mieszkacie? W lesie? 😄

Słuchaj u mnie też tak nie chodzą ale bylam na wsi u kuzynki to są rejony nowego Sącza nazwę wsi nie podam tutaj ake tam tak chodzili. Nue wszyscy ale dość ich było choć lato było wtedy gorące 

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Sikanie do kompotu? A cóż to za kanadyjski zwyczaj? 🤦

Za światło też płaciłem kilka razy  przelewem, bo obawiałem się opóźnień że strony poczty i co za tym idzie odcinki prądu. 😁

To nieźle musiałeś być spóźniony, tam chyba ze 3 miesiące trzeba nie płacić i olać kilka monitów.

Słuchaj u mnie też tak nie chodzą ale bylam na wsi u kuzynki to są rejony nowego Sącza nazwę wsi nie podam tutaj ake tam tak chodzili. Nue wszyscy ale dość ich było choć lato było wtedy gorące 

Limanowa? 😄Chodzę tam po górach i znam strony 😄

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Raz byłeś w banku bez koszulki czy wiecej? 

Hahaha słodkie taka niby wspierająca ale delikatnie zawoalowane pytanko czy kolega jest kompletnym deklem czy tylko w 50proc pojawić sie musiało 😅

czyli jest jakis instynkt samozachowawczy jednak co matka to matka odetchnęłam z ulga 😀

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się