RC_+ 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) zwróćcie uwagę na różnicę w spojrzeniach między płciami https://x.com/FuckKoroks/status/1979892476170350975 Edytowano 3 godziny temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 342 Napisano 3 godziny temu To jest nagminne realnie jak się przyjrzeć i od razu z miejsca jej nie lubią chociaż w ogóle nie znają. Taka natura już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 342 Napisano 3 godziny temu I to same konie takie kobylaste patrzą jakby chciały ją zabić. W ogóle eksperymenty społeczne pięknie obnażają naturę homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: To jest nagminne realnie jak się przyjrzeć i od razu z miejsca jej nie lubią chociaż w ogóle nie znają. Taka natura już. Wiedzą, że nie są w stanie konkurować w tej lidze i z automatu załącza się zazdrość. Edytowano 3 godziny temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 342 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Wiedzą, że nie są w stanie konkurować i z automatu załącza się zazdrość. Dokładnie i jest widoczny ból dupska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 276 Napisano 3 godziny temu Wygląda jak ustawka. Coś jak goło i wesoło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 3 godziny temu tak trevor widze ze ty jak drugi lezak czerpiesz prawde objawiona z tikroka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1137 Napisano 3 godziny temu Kobiety takie są zżera ich zazdrość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Wygląda jak ustawka. Coś jak goło i wesoło. No dziewczyna jest ustawiona pod kamerę, ludzie i reakcje autentyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ten facet na samym początku w granatowej koszulce i okularach słonecznych wiszących, to byłby mój ojciec... 1:1 reakcja haha Edytowano 3 godziny temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: No dziewczyna jest ustawiona pod kamerę, ludzie i reakcje autentyczne. moze autentyczne a moze nie a blondynka mocno przecietna z twarzy nie wiem czym wy sie podniecacie idzcie do centrum handlowego znajdziecie wiele ladniejszych tylko mniej wyzywajaco ubranych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 276 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: No dziewczyna jest ustawiona pod kamerę, ludzie i reakcje autentyczne. No właśnie nie za bardzo to wygląda autentycznie. Ale ok, założenie słuszne, tak jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 276 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: moze autentyczne a moze nie a blondynka mocno przecietna z twarzy nie wiem czym wy sie podniecacie idzcie do centrum handlowego znajdziecie wiele ladniejszych tylko mniej wyzywajaco ubranych Twarz dziwna, ale figura i włos robią robotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 388 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Wygląda jak ustawka. Coś jak goło i wesoło. Dokładnie wygląda raczej na inscenizowaną scenkę niż autentyczne nagranie reakcji.Nie widziałam, żeby ktoś tak reagował na ładną kobietę chyba że w jakimś serialu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: moze autentyczne a moze nie a blondynka mocno przecietna z twarzy nie wiem czym wy sie podniecacie idzcie do centrum handlowego znajdziecie wiele ladniejszych tylko mniej wyzywajaco ubranych Ale dobrze zrobiona, tyłek, cycki, włosy nienaganne, długie nogi i to robi wrażenie z automatu. Tak jak sylwetka V u faceta, dobry zarys szczęki i wzrost... tego nie oszukasz, natura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 27 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Wygląda jak ustawka. Coś jak goło i wesoło. Bo jest. Wiesz, uważam, że to Iskra blokowała te 2 h temu. Jest dostatecznie zaburzona. Zauważ, jak wybiórczo działała. Mojego tematu nie zatwierdzono (skasowano go), a spam został, mimo zgłoszenia go. Mam też patent na natychmiastowy ban albo uśpienie konta - napisanie, że M. jest gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 276 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Dokładnie wygląda raczej na inscenizowaną scenkę niż autentyczne nagranie reakcji.Nie widziałam, żeby ktoś tak reagował na ładną kobietę chyba że w jakimś serialu. Takie trochę przerysowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 27 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Dokładnie wygląda raczej na inscenizowaną scenkę niż autentyczne nagranie reakcji.Nie widziałam, żeby ktoś tak reagował na ładną kobietę chyba że w jakimś serialu. No to ma wywołać takie stereotypowe komentarze RymCymów albo Jeżyków, które "nie dogadują się z kobietami" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 276 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Bo jest. Wiesz, uważam, że to Iskra blokowała te 2 h temu. Jest dostatecznie zaburzona. Zauważ, jak wybiórczo działała. Mojego tematu nie zatwierdzono (skasowano go), a spam został, mimo zgłoszenia go. Mam też patent na natychmiastowy ban albo uśpienie konta - napisanie, że M. jest gruba Też uważam, że iskra, bo nie broniłam zaciekle życia zbrodniarzy. Poblokowała tam gdzie ja pisałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Ale dobrze zrobiona, tyłek, cycki, włosy nienaganne, długie nogi i to robi wrażenie z automatu. Tak jak sylwetka V u faceta, dobry zarys szczęki i wzrost... tego nie oszukasz, natura jakie dlugie nogi ? raczej szpilki wysokie. wlosy tleniona blondi jakich tysiace idz do galerii naprawde 10 ladniejszych spotkasz i bedziesz sie gapil jak ci oplaceni statysci na tym durnym filmiku ew. ona jak przechodzila to cos do nich mowila albo np miala cycki odkryte tylko ujecie z tylu i nie widzisz bo film moze byc zmontowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Też uważam, że iskra, bo nie broniłam zaciekle życia zbrodniarzy. Poblokowała tam gdzie ja pisałam. I gdzie ja i Boni. Szczupłą Madzię z jędrnym tyłkiem zostawiła jako jedyną (w towarzystwie, do którego nic nie miała) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 367 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, konie na ambonie napisał: tak trevor widze ze ty jak drugi lezak czerpiesz prawde objawiona z tikroka Libed na pokładzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 342 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Dokładnie wygląda raczej na inscenizowaną scenkę niż autentyczne nagranie reakcji.Nie widziałam, żeby ktoś tak reagował na ładną kobietę chyba że w jakimś serialu. Trochę może potrawać zanim załapiesz, że w takim eksperymencie przechodnie nie wiedzą że służą za króliki doświadczalne i dobre oko kamery wyłapie ich naturalne reakcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 10 Napisano 2 godziny temu Ciekawe czy te filmy to nie ustawka bo nie widziałam w realu żeby tak perfidnie sie kobiety gapiły na atrakcyjne. Te miny takie sztuczne jakieś. Takich lasek w Polsce pelno jak ta stewardessa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Libed na pokładzie! Trauma po tej plotce wypuszczonej o maturze przeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Huldra napisał: I gdzie ja i Boni. Szczupłą Madzię z jędrnym tyłkiem zostawiła jako jedyną (w towarzystwie, do którego nic nie miała) A że co nie chce mi się czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 10 Napisano 2 godziny temu Leniwa się zrobiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Ciekawe czy te filmy to nie ustawka bo nie widziałam w realu żeby tak perfidnie sie kobiety gapiły na atrakcyjne. Te miny takie sztuczne jakieś. Takich lasek w Polsce pelno jak ta stewardessa. Bustrzy wiedzą, że tak, a mizogini i kobiety "niedogadujące się z kobietami" i tak nie załapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: A że co nie chce mi się czytać. Uważam, że to Iskra blokowała tematy, na których próbowałyśmy pisać te 2 h temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 10 Napisano 2 godziny temu Niektóre męskie stewardessy huhu to jest coś i jeszcze jak siedzisz w 1 rzędzie xD jest na co popatrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach