Fifofa 145 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo ona nie ma kasy i nie pożyczyła a koleś sie obraził. Jakiś kolega jak żyła z nim razem myślę tak to wyglądało. Oczywiście muszą być osoby mądre nie patola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale kto mi wtedy odda? Ty czy nikt? Twoimi zagram i mieszkaniem swoim Noclegu będę potrzebował tesz później się podzielimy kasom a ten trejd przejdzie do historii trejdingu Mam doświadczenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu Jak się nie piszesz to wale do sernika czy ma miejsce w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W tym problem że nie chciałam. Jakbyś mieszkała razem wspólny budrzet i wydatki. Większośc sobie nie ufa, boi przetarci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Twoimi zagram i mieszkaniem swoim Noclegu będę potrzebował tesz później się podzielimy kasom a ten trejd przejdzie do historii trejdingu Mam doświadczenie Takie masz doświadczenie, że robisz pod siebie i jeszcze nie spłukujesz klopa Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Twoimi zagram i mieszkaniem swoim Noclegu będę potrzebował tesz później się podzielimy kasom a ten trejd przejdzie do historii trejdingu Mam doświadczenie Wolę kupić jakieś mieszkanie bo to pewna kasa za wynajem a giełda strach że można stracić wszystko. Edytowano 11 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Takie masz doświadczenie, że robisz pod siebie i jeszcze nie spłukujesz klopa Leżak Ja Leżaka podziwiam nigdzie nie pracuje a żyje.to trzeba umieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wolę kupić jakieś mieszkanie bo to pewna kasa za wynajem a giełda strach że można stracić wszystko. Ja wolę giełdzie a po wszystkim se kupie 10 mieszkań albo 1 i 9 zagram ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu 100 mieszkań będzie lepiej wyglądać w cv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Jakbyś mieszkała razem wspólny budrzet i wydatki. Większośc sobie nie ufa, boi przetarci. Mieszkałam nie raz z kimś I wspólną kasa była. Nie boje się stracić kasę bo ona nic dla mnie nie znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Fifofa napisał: Ja Leżaka podziwiam nigdzie nie pracuje a żyje.to trzeba umieć. Dopóki mu się kasa nie skończy tak będzie ogór, ale Ty podziwiasz takich wiemy Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja wolę giełdzie a po wszystkim se kupie 10 mieszkań albo 1 i 9 zagram ponownie Ja ci tego życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Ale dać kasę czy coś innego kasę dać, a co innego to można wziąć w lizing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja Leżaka podziwiam nigdzie nie pracuje a żyje.to trzeba umieć. Ja też bo to mądry czlowiek jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mieszkałam nie raz z kimś I wspólną kasa była. Nie boje się stracić kasę bo ona nic dla mnie nie znaczy. Bez miłości ostatnio od niej zglupialem na wykresach tu trzeba na chłodno tracić wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Dopóki mu się kasa nie skończy tak będzie ogór, ale Ty podziwasz takich wiemy Ale jemu nie kończy weź tak żyj. Nawet nie wiedział co kupić i za co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: kasę dać, a co innego to można wziąć w lizing Siebie w lizing można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ale jemu nie kończy weź tak żyj. Nawet nie wiedział co kupić i za co. Jesteś aż tak głupi, że nie rozmumiesz jak to działa ? Cóż niczego innego się po Tobie nie spodziewałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja ci tego życzę. Tylko po co to wszystko ale faktycznie zrobilbym se trejda życia tylko musi być bessa porządna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dopóki mu się kasa nie skończy tak będzie ogór, ale Ty podziwasz takich wiemy Juz dawno kasa mu sie skończyła ale daje rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Siebie w lizing można to trzeba jogę ćwiczyć latami kto ma tyle determinacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Tylko po co to wszystko ale faktycznie zrobilbym se trejda życia tylko musi być bessa porządna Po co? Wiesz co nie mam pojęcia. Tylko lepiej mieć nie nie mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jesteś aż tak głupi, że nie rozmumiesz jak to działa ? Cóż niczego innego się po Tobie nie spodziewałem Raz jest na wozie raz pod wozem. Nie wiedzial co kupić i za co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co? Wiesz co nie mam pojęcia. Tylko lepiej mieć nie nie mieć. I tak się umrze do grobu nie zabiorę złotego ipada pro 13 a aluminiowy już mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Juz dawno kasa mu sie skończyła ale daje rade. Nie skończyła, ma oszczędności sam pisał i ziemie sprzedaje, więc starczy mu na kilka lat Jak już sprzeda wszystko to wiesz gdzie skończy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 11 godzin temu Przyznam się ją do sklepu mało chodzę. Poszedł do sklepu iiiii oo ii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Po co? Wiesz co nie mam pojęcia. Tylko lepiej mieć nie nie mieć. Jak już masz na torciki i prase a w mieszkaniu wszystkie rtv to poziom życia nie rośnie znacząco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: to trzeba jogę ćwiczyć latami kto ma tyle determinacji Nie znasz się bo jak kobieta chce to będzie jogę ćwiczyć a to że nie zrobi szpagatu to będzie wina mężczyzny bo zawsze wasza wina Edytowano 11 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 11 godzin temu Chyba że ktoś lubi być bilbirdem na marki ciuchów i niszczyć podwozie w drodze do hipermarket W ogóle siedział ktoś z was w takim aucie bo ja tak i jest do bani prawie w asfalcie się siedzi Już lepiej sis jeep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jak już masz na torciki i prase a w mieszkaniu wszystkie rtv to poziom życia nie rośnie znacząco Mnie kasa nie cieszy. Torcików nie chce. Mam wszystko i nie ma co kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach