WychodzeNaChwile 973 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja mam taki paczkomat, że otwieram zdalnie, wpadam, łapię i wybiegam. Wszystko ze strachu bo to paczkomat zamykany. Znaczy taki w pomieszczeniu. normalnie Wa-wa Śródmieście obok hipermarket to ze mną mogłabyś nawet wpisywać kod ręcznie na klawiaturze... powolutku, jednym paluszkiem, po cyferce... czujesz to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 298 Napisano 13 godzin temu Byście poszli na jakiś bal wszystkich świętych czy cuś 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 13 godzin temu 28 minut temu, Kocopoł napisał: a ty jestes madry od czego Krzysiu Kópo bo chyba nie od urodzenia, czy ktos przestawil tam cos w mozgu wazonem ze nabralo swiatla madrosci?? Patrząc po reakcji ruszyłem czuły punkt. To wracaj do munka albo leżaka , bo ja nie będę robił za psychoterapeute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Patrząc po reakcji ruszyłem czuły punkt. To wracaj do munka albo leżaka , bo ja nie będę robił za psychoterapeute Sądząc po tym jak śmierdzi, znowu się zesrałeś Psychoterapeuto z niepełnym podstawowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Patrząc po reakcji ruszyłem czuły punkt. To wracaj do munka albo leżaka , bo ja nie będę robił za psychoterapeute a tobie moga w koncu abortowac mozg jak sie bedziesz rzucal do bab przez swoje problemy psychiczne, chyba nie jestes zbyt stabilny i dlatego sie trzymasz z daleka od ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 13 godzin temu no, nudy. nawet pozartowac nie mozna bo od razu wyzwiska tych najzdrowszych na umysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: normalnie Wa-wa Śródmieście obok hipermarket to ze mną mogłabyś nawet wpisywać kod ręcznie na klawiaturze... powolutku, jednym paluszkiem, po cyferce... czujesz to? Nie, nie, nie. W malinowym chruśniaku przecież. " Najkrótszy erotyk - dotyk". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Byście poszli na jakiś bal wszystkich świętych czy cuś 🥱 Latają po mieście i zaczepiają. Strach nie dać cukierka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 973 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie, nie, nie. W malinowym chruśniaku przecież. " Najkrótszy erotyk - dotyk". Duszno było od malin, któreś, szepcząc, rwała, A szept nasz tylko wówczas nacichał w ich woni, Gdym wargami wygarniał z podanej mi dłoni Owoce, przepojone wonią twego ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, Krzysio Kupa napisał: Sądząc po tym jak śmierdzi, znowu się zesrałeś Psychoterapeuto z niepełnym podstawowym Zapał się liczy i chęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 973 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Byście poszli na jakiś bal wszystkich świętych czy cuś 🥱 ja mam dyżur helołinowy już 3 ekipy były, a mam cały koszyk słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Krzysio Kupa napisał: Sądząc po tym jak śmierdzi, znowu się zesrałeś Psychoterapeuto z niepełnym podstawowym Z ukra będą ludzie jak dwa dni nie pił. 13 minut temu, Kocopoł napisał: a tobie moga w koncu abortowac mozg jak sie bedziesz rzucal do bab przez swoje problemy psychiczne, chyba nie jestes zbyt stabilny i dlatego sie trzymasz z daleka od ludzi. Ale to ty się rzucasz ... do utylizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 298 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Latają po mieście i zaczepiają. Strach nie dać cukierka. Dlatego wybraliśmy kulturalną rozrywkę gdzie dawano cukierki za konkursy i tańce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 298 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja mam dyżur helołinowy już 3 ekipy były, a mam cały koszyk słodyczy Ja nikomu nie otwieram, paszli won do diabła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Z ukra będą ludzie jak dwa dni nie pił. Ale to ty się rzucasz ... do utylizacji no nie, rzuciles sie jak poschizowana dzierlatka z ryjem bo zazartowalam sobie na temat twoj i Makarona jakbys prezentowal soba jakis autorytet yntelektualny a jestes jakims wiejskim badziewakiem, zreszta yebac bo mi sei znudziles, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 30 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Byście poszli na jakiś bal wszystkich świętych czy cuś 🥱 Nie możemy, mamy chore dziecko w domu. Poza tym raczej wołami by nas nie wyciągnięto Nadręczny wymyśli nam jakiś głupi horror na wieczór i to zupełnie zadowalające plany rodzinne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Duszno było od malin, któreś, szepcząc, rwała, A szept nasz tylko wówczas nacichał w ich woni, Gdym wargami wygarniał z podanej mi dłoni Owoce, przepojone wonią twego ciała. I stały się maliny narzędziem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 973 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: I stały się maliny narzędziem szatana!!! orgii i rozpusty, obżarstwa do rana! czy jakoś tak to szło podobnie, może jedno-dwa słowa przekręciłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dlatego wybraliśmy kulturalną rozrywkę gdzie dawano cukierki za konkursy i tańce. Te dzieci, które ja dziś widziałam wyrwały się raczej z ostatniego kręgu piekła a nie z balu wszystkich świętych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 973 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja nikomu nie otwieram, paszli won do diabła. a idą ochoczo u mnie dynia się świeci przed wejściem - kto chce to zajrzy tańczyć i śpiewać nie wymagam cukierki daję za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: no nie, rzuciles sie jak poschizowana dzierlatka z ryjem bo zazartowalam sobie na temat twoj i Makarona jakbys prezentowal soba jakis autorytet yntelektualny a jestes jakims wiejskim badziewakiem, zreszta yebac bo mi sei znudziles, pa Kupa jest jak ruski, zna tylko język przemocy... Wiesz co z nim robić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: no nie, rzuciles sie jak poschizowana dzierlatka z ryjem bo zazartowalam sobie na temat twoj i Makarona jakbys prezentowal soba jakis autorytet yntelektualny a jestes jakims wiejskim badziewakiem, zreszta yebac bo mi sei znudziles, pa Widocznie nie czaje ukrowego pijackiego poczucia humoru i jeszcze tego brakuje żeby śmiеć sobie żartowała ze mną . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: szatana!!! orgii i rozpusty, obżarstwa do rana! czy jakoś tak to szło podobnie, może jedno-dwa słowa przekręciłem... A chruśniak malinowy trwał wciąż dookoła. Przekręcenie było totalne ale rym został zachowany, co się zapisuje po stronie "plus". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, xDxDxDxD napisał: Czyli ja tu nie pasuje wcale. Ty najlepiej wiesz, czy ktoś z bliskich traci na tym. Jestem matką. Pamiętam ile było zajęć w domu i poza nim. Zupełnie inaczej żyłam i innego rodzaju rozrywki miałam niż teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał: Kupa jest jak ruski, zna tylko język przemocy... Wiesz co z nim robić! Nie no to jest płoche i upośledzone może mamucha jakaś go poglaszcze i uspokoi psychoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a idą ochoczo u mnie dynia się świeci przed wejściem - kto chce to zajrzy tańczyć i śpiewać nie wymagam cukierki daję za darmo Dajesz cukierki za darmo? A jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Krzysio Kupa napisał: Kupa jest jak ruski, zna tylko język przemocy... Wiesz co z nim robić! Kupę masz w Męcikale, a ta druga psychiczna z nożem jak za ojcem niech pobiegnie , a później na psychiatryk ponownie poleci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie no to jest płoche i upośledzone może mamucha jakaś go poglaszcze i uspokoi psychoze No widzisz z ukrem sobie rozmawiaj,a reszta się będzie śmiać jak robi za terapeutę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Nie no to jest płoche i upośledzone może mamucha jakaś go poglaszcze i uspokoi psychoze Mamusia go wazonem najczęściej głaskała, co widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ty najlepiej wiesz, czy ktoś z bliskich traci na tym. Jestem matką. Pamiętam ile było zajęć w domu i poza nim. Zupełnie inaczej żyłam i innego rodzaju rozrywki miałam niż teraz. Nie pisałam tego na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach