Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Obraził się na mnie , bo mu kasy nie pożyczyłam.

Polecane posty

15 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Najlepsze, że wystarczy odpowiednia kasa i koneksje, by stwierdzenie nieważności było faktem. Mamy przykłady ludzi tego typu, na przykład polityków, którzy uzyskali nieważność 20-letnich małżeństw i dzieci z tych związków zostały uczynione dziećmi nieślubnymi (Libed na przykład pewnie poda nazwiska od strzału). A wszystko po to, by wziąć drugi ślub kościelny z młodszą du.perą. 

Pewnie gdyby mojemu mężowi i jego 1 żonie na tym zależało i sypnąłby kasą, to mógłby to uzyskać. I wtedy już wszystko byłoby cacuś. I zdewociała przedstawicielka tak skorumpowanej instytucji mówi mi, czy moja rodzina jest prawdziwa i moje małżeństwo. Cóż, nie będę traktować córeczki mojego męża jak obcej, bo dewota wzięła i się zes...a 🙂 Diabeł jej zatruł serduszko, a ona myśli, że to Bóg 😉 Biedna kobieta 😉

śmierdzisz

4 minuty temu, murb napisał:

Zawsze! Nigdy nie należy opuszczać gardy. 😁 

Albo uniki stosować. 😁

20 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

którzy uzyskali nieważność 20-letnich małżeństw i dzieci z tych związków zostały uczynione dziećmi nieślubnymi

A co ma do tego staż i dzieci? Po osiągnięciu tego konkubinaty automatycznie przechodzą w stan małżeński?

3 minuty temu, Get Out napisał:

Albo uniki stosować. 😁

Słusznie piszesz. Dobrym sposobem dobrym jest schodzenie z linii ciosu. 

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

A co ma do tego staż i dzieci? Po osiągnięciu tego konkubinaty automatycznie przechodzą w stan małżeński?

Chodzi o to, że to korupcja, czysta korupcja. Ludzie razem żyli, wychowali dzieci, facet poznał inną, zapłacił i nagle jego żona nie jest jego żoną? I ta instytucja śmie rozliczać ludzi z życia? 

Pomijając, że ta dewota zaatakowała przez sformułowanie "rodzinne plany"! Chory łeb. 

Szanuję Twoją wiarę, staram się... Ale czasem poziom ślepoty dosłownie na bezczela... No nic, staram się.

Dobranoc. 

• Like 1

7 minut temu, Get Out napisał:

Albo uniki stosować. 😁

Tak jak ty przed pieścią pijanego taty? xD

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Chodzi o to, że to korupcja, czysta korupcja. Ludzie razem żyli, wychowali dzieci, facet poznał inną, zapłacił i nagle jego żona nie jest jego żoną? I ta instytucja śmie rozliczać ludzi z życia? 

Pomijając, że ta dewota zaatakowała przez sformułowanie "rodzinne plany"! Chory łeb. 

Szanuję Twoją wiarę, staram się... Ale czasem poziom ślepoty dosłownie na bezczela... No nic, staram się.

Dobranoc. 

śmnierdzisz

38 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Ja pierdykam, chodziło mi o to ze jest to możliwe wziąć drugi raz ślub kościelny.

Jest możliwe naprzykład idziesz do Jehowych

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Dobranoc. 

Zauważ, że ja z tobą nie polemizuję czy coś jest załatwione legalnie czy przepłacone. Po prostu śmieszy mnie przywoływanie dzieci jako pieczęci małżeńskiej. Ich posiadanie wskazuje jedynie, że nie można zastosować przesłanki o nieskonsumowaniu związku 😉

Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał:

Lecimy Dumbio z jeziorem łabędzim tak jak za chwilę kilkadziesiąt dronów wleci w moskwę xD

Ej emocje jakieś to nie tutaj bo stwierdza że to narkotyki albo alkohol albo choroba umysłowa

4 minuty temu, Krzysio Kupa napisał:

Tak jak ty przed pieścią pijanego taty? xD

Przed kupom z Męcikał😆

1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał:

Podobno nieważne ile się ma lat a na ile się każdy czuje. 😄

A nudziarstwem u siebie nazywasz brak agresji i walk codziennych w wojenkach? 😉

Stara baba nie jest hot, jest pruderyjna, marudna i zazdrosna. Nie ma o czym z nią pisać.  Tak nas starych młodzi postrzegają.

5 minut temu, Kocopoł napisał:

Ej emocje jakieś to nie tutaj bo stwierdza że to narkotyki albo alkohol albo choroba umysłowa

To będzie nadal dobry psychoterapeuta zwłaszcza po alko i możesz się w niego wysrać że swoich bolączek. 😆

2 minuty temu, Get Out napisał:

To będzie nadal dobry psychoterapeuta zwłaszcza po alko i możesz się w niego wysrać że swoich bolączek. 😆

ja nie srram w ludzi jak ty amebo szukajaca tzytzusia bo nie stac jej na smoczek.

• Haha 2

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

ja nie srram w ludzi jak ty amebo szukajaca tzytzusia bo nie stac jej na smoczek.

To była metafora że możesz się mu wypłakać i nie pisze tego złośliwie , bo mogę też żartować, a ty od razu się rzucasz jak psychiczna. 😆

11 minut temu, Baba napisał:

Stara baba nie jest hot, jest pruderyjna, marudna i zazdrosna. Nie ma o czym z nią pisać.  Tak nas starych młodzi postrzegają.

Ale doświadczona życiowo, więc jakiś plus każdego wieku jest 😄

3 godziny temu, Larry Flynt napisał:

Ja nie rozumiem w ogole dlaczego ludzie mają z tym problem, ze jestem po rozwodzie. Madzia sama ma faceta po rozwodzie i dzieciatego, czyli wypomina Ewie to co sama robiła i robi. To taka logika jak u Qwerty, która najpierw szczyciła sie jaka to z niej mistrzyni manipulacji i hejtu i po to na forum wchodzi,  a jak została wysmiana i zmiażdżona to zrobiła z siebie ofiarę- hejtu. To samo robi Maestro. 

Nie mam faceta po rozwodzie, skąd ty stary te wszystkie bzdury bierzesz? 😉

Z tektury czy z kuli? 😄Cały dzień na forum z żoną nr 2 i wojna. A ja się pytam o co? O złote berło? 

Odbij gościu i zajmij się chorobami drugiej żony. (o nie ostatniej) 😄

4 minuty temu, Get Out napisał:

To była metafora że możesz się mu wypłakać i nie pisze tego złośliwie , bo mogę też żartować, a ty od razu się rzucasz jak psychiczna. 😆

nie mam na celu srrac w ludzi i slowa maja jakies znaczenie chyba ze jestes czerwonym zasrrancem z sierpem i mlotem co by do ciebie pasowalo socjalisto

1 godzinę temu, Mgła napisał:

Mam to przekazać znajomej czy jak?

Staram się delikatnie zwrócić uwagę, że  "obcy" ludzie potrafią kochać i często się zdarza, że bardziej niż rodzice. 

Rodzin patchworkowych jest multum, a opieka przemiennia codziennością. Jeśli po żadnej stronie nie ma patologii, to wzajemny szacunek wystarczy, żeby funkcjonować prawie normalnie. 

Przed chwilą, Baba napisał:

Staram się delikatnie zwrócić uwagę, że  "obcy" ludzie potrafią kochać i często się zdarza, że bardziej niż rodzice. 

Rodzin patchworkowych jest multum, a opieka przemiennia codziennością. Jeśli po żadnej stronie nie ma patologii, to wzajemny szacunek wystarczy, żeby funkcjonować prawie normalnie. 

To dlaczego konkubenci znęcają się nad dziećmi swoich partnerek? I później siedzą w pierdlu? 😏

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

nie mam na celu srrac w ludzi i slowa maja jakies znaczenie chyba ze jestes czerwonym zasrrancem z sierpem i mlotem co by do ciebie pasowalo socjalisto

Chce dumbusia mieszkać w lesie bo typ pyta czy chce kupić jego dom

12 minut temu, Get Out napisał:

Metafory są trudne 😆 

Edytowano przez Onaaaa

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

Mocno przekoloryzowane i to po alkoholu zapewne fantazja ponosi. Drugą flache na drugą nóżkę psychoterapeuta z ukrainy przyniesie i jakoś to będzie . 😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Metafory są trudne 😆 

Stawiasz podobne emoty na końcu jak Widmo 😆

22 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie kasujcie, bo mam 8 stron do przeczytania 😅

Zgłoszone! 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Mocno przekoloryzowane i to po alkoholu zapewne fantazja ponosi. Drugą flache na drugą nóżkę psychoterapeuta z ukrainy przyniesie i jakoś to będzie . 😆

nie bedziesz mi wciskal alkoholu smieciu, sam sobie pij, ja ci nic nie wciskam tym bardziej jak za toba nie przepadam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się