Śliwka w Majonezie 8 Napisano 20 godzin temu 41 minut temu, draże korsarze napisał: Cieszę sie ze znalazles jakis cel w zyciu - ale jak wyżej, jesli sadzisz ze sobie pomagasz i idziesz do przodu, to jesteś w błędzie Powtarzasz się, tracisz polot i stajesz się nudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 20 godzin temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Jutro będzie Śliwka w ogierze A coś ty,.. prędzej na ogierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedalski_Głosik 132 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: A coś ty,.. prędzej na ogierze Raczej Śliwka na Libedziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Pedalski_Głosik napisał: Raczej Śliwka na Libedziu Q końcu kto to jest Śliwka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Pedalski_Głosik napisał: Raczej Śliwka na Libedziu O ja cie. .. pamiętam Cie z poprzednich lat. Tu na telefonie ucina nazwę konta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 447 Napisano 20 godzin temu 19 minut temu, draże korsarze napisał: No i tez z jakiego powodu sie takie eksperymenty zaczyna ? Chyba jak 2 osoby są wystarczające to nie ma pomysłow na takie bzdury. Wiec to już jest równia pochyła już nawet nie z powodu, ze w to poszli a ze w ogóle padł taki pomysł. ale może jacys fani mnie oświeca w czym to jest super bo pewnie są i głosy ze to cudowne i wcale nie świadczy o tym ze w związku dzieje sie zle Dla mnie też samo pojawienie się pomysłu na różne dziwne eksperymenty w związku jest sygnałem, że coś jest nie tak ludzie przestali być dla siebie atrakcyjni, i to praktycznie początek końca. Ale może faktycznie kto ma doświadczenie nas tutaj oświeci jak to w praktyce wygląda przede wszystkim od strony emocjonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: Q końcu kto to jest Śliwka? A o którą pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1729 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: moment Jesteśmy na kafeterii tu internetowy flirt jest uważany za pełnowymiarową zdradę a priv za równoważnik seksu, więc uważaj z kim privkujesz. Wiesz niby tak pod warunkiem, że istnieje jakaś realna potrzeba, która jest niezaspokojona i którą da się zaspokoić. Są np. dopaminowi ćpuni, którzy po prostu lubią ten dopływ dopaminy wywoływany nowymi znajomościami. Czy ktoś je fast foody bo ma w domu pusta lodówkę czy dlatego bo to inaczej smakuje? Amator fast foodów musi sam zrozumieć że nie są zdrowe o zechcieć jeść zdrowo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Margherite napisał: Q końcu kto to jest Śliwka? Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: A o którą pytasz? Sama nie wiem, teraz sobie przypominam że ostatnio myślałam że Cie zbanowali dlatego zrobiłaś w majonezie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A o którą pytasz? Nawet kolor Ci ukradli, kolor literki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja Wszystko możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 222 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Margherite napisał: Sama nie wiem, teraz sobie przypominam że ostatnio myślałam że Cie zbanowali dlatego zrobiłaś w majonezie.. Nie, to tylko forma terapii dla emerytowanego tramwajarza. Jeszcze jakies 10 osób ma podobne podszywy;) z identycznymi awatarami wiec uwazaj Edytowano 19 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Dla mnie też samo pojawienie się pomysłu na różne dziwne eksperymenty w związku jest sygnałem, że coś jest nie tak ludzie przestali być dla siebie atrakcyjni, i to praktycznie początek końca. Ale może faktycznie kto ma doświadczenie nas tutaj oświeci jak to w praktyce wygląda przede wszystkim od strony emocjonalnej. Może z wiekiem ludzie tracą idealistyczne i restrykcyjne podejście do seksu i podchodzą do tego bardziej na luzie. Nie, żebym próbowała tłumaczyć, sama nigdy tak nie miałam. Ale jest chyba dużo przykładów znanych ludzi którzy prowadzili otwarte domy. Kalina Jędrusik, Salvador Dali to tak na szybko z głowy. A biografii szaraczków jak my nikt raczej nie pisze i się o tym nie dowiesz. Tak w ogóle to jak się czyta o tym co działo się powiedzmy 100 lat temu, to mam wrażenie, że takich zachowań było więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 222 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Może z wiekiem ludzie tracą idealistyczne i restrykcyjne podejście do seksu i podchodzą do tego bardziej na luzie. Nie, żebym próbowała tłumaczyć, sama nigdy tak nie miałam. Ale jest chyba dużo przykładów znanych ludzi którzy prowadzili otwarte domy. Kalina Jędrusik, Salvador Dali to tak na szybko z głowy. A biografii szaraczków jak my nikt raczej nie pisze i się o tym nie dowiesz. Tak w ogóle to jak się czyta o tym co działo się powiedzmy 100 lat temu, to mam wrażenie, że takich zachowań było więcej. Tez mi przyszła do głowy Kalina ale wydaje mi sie ze to trochę inny temat, artyści i ich wieczne zawirowania. Tam to nawet mnie to tak nie szokowało, nawet nie wiem dlaczego ale jesli jakis związek z poczatku jest ‚normalny’ a potem wpadają na takie pomysły to chetnie bym sie dowiedziała jakie są powody i czy to takie super faktycznie/ co im daje itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może z wiekiem ludzie tracą idealistyczne i restrykcyjne podejście do seksu i podchodzą do tego bardziej na luzie. Nie, żebym próbowała tłumaczyć, sama nigdy tak nie miałam. Ale jest chyba dużo przykładów znanych ludzi którzy prowadzili otwarte domy. Kalina Jędrusik, Salvador Dali to tak na szybko z głowy. A biografii szaraczków jak my nikt raczej nie pisze i się o tym nie dowiesz. Tak w ogóle to jak się czyta o tym co działo się powiedzmy 100 lat temu, to mam wrażenie, że takich zachowań było więcej. Dewaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Dewaci Parafilie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Tez mi przyszła do głowy Kalina ale wydaje mi sie ze to trochę inny temat, artyści i ich wieczne zawirowania. Tam to nawet mnie to tak nie szokowało, nawet nie wiem dlaczego ale jesli jakis związek z poczatku jest ‚normalny’ a potem wpadają na takie pomysły to chetnie bym sie dowiedziała jakie są powody i czy to takie super faktycznie/ co im daje itd Rutyna, nuda, chęć nowych wrażeń seksualnych, podobno to ożywia związek. Mi się w glowie nie mieści takie coś, to obrzydliwe jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 222 Napisano 19 godzin temu Mnie sie wydaje ze to czasem może być coś takiego ze jakaś graza czy grażyn wiedza, ze powoli sie wypala, ze maz / zona sie zaczyna rozglądać i zamiast robić za rogacza stwierdzają ze będą robić to jawnie żeby jakos tam godność zachować. Zamiast wiedzieć ale udawac ze nie wiedza albo wrecz ryzykować odejściem. no i wtedy maja tez nad tym większa kontrole a cześć pewnie to kreci i o ile sie dobrali w ten sposób po gustach to Ok i od poczatku mieli to ustalone. Ale jakos nie dowierzam ze to kejs puchacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Parafilie Źle napisalam. Dewiaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Rutyna, nuda, chęć nowych wrażeń seksualnych, podobno to ożywia związek. Mi się w glowie nie mieści takie coś, to obrzydliwe jest. coś jak homoseksualizm czy jeszcze gorzej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 222 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Rutyna, nuda, chęć nowych wrażeń seksualnych, podobno to ożywia związek. Mi się w glowie nie mieści takie coś, to obrzydliwe jest. Może i ożywia słyszałam o sytuacjach gdzie zdrada poprawiła i uratowała związek ale to były bardzo specyficzne warunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 222 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Źle napisalam. Dewiaci A nie dewianci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 19 godzin temu 13 minut temu, Margherite napisał: Sama nie wiem, teraz sobie przypominam że ostatnio myślałam że Cie zbanowali dlatego zrobiłaś w majonezie.. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: A nie dewianci? Znakomicie mój drogi Watsonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Może i ożywia słyszałam o sytuacjach gdzie zdrada poprawiła i uratowała związek ale to były bardzo specyficzne warunki Zdrada z kimś jednym to co innego niż domy otwarte. Bo czymże jest dom otwarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 16 minut temu, Margherite napisał: Wszystko możliwe Cieszę się, że rozwiałam twoje wątpliwości, bo widzę, że lubisz dużo wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Zdrada z kimś jednym to co innego niż domy otwarte. Bo czymże jest dom otwarty? Gospoda - dom otwarty oberżysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 367 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Zdrada z kimś jednym to co innego niż domy otwarte. Bo czymże jest dom otwarty? Otwarty dla gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 19 godzin temu 11 minut temu, draże korsarze napisał: A nie dewianci? Może tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach