Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mila345

Mój chłopak pisał z inną

Polecane posty

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

kiedys zrobilem awanti babsku bo wziąlem numerek do rejestracji a ta do mnie ze bez wypelniinego formularza nie przyjmuje i musialem kolejke zwolnic. a formularz lezal gdzies w kącie i zero informacji ze kazdy ma go wypelnic. gdbym mial scyzoryk to kto wie...ludzie są tak tępi ze to czache rozwala, to co dla babska jest oczywiste, bo sama tam te formularze polozyla nie jest oczywiste dla innych, ktorzy raz ma 10 lat przyjdą. 

Tam dochodzi do zmęczenia i u zatrudnionych i u potencjalnych pacjentów, a zarobki nie motywują żeby się starać. 😁

9 minut temu, Mgła napisał:

Kolejna próba wydostania się spod dyktatury teściowej i znowu za mało oścista ryba 😉

myslisz ze to planowane przejedzenie? by sobie polezec w szpitalu..ehh ludzie brzytwy chwytają

8 minut temu, zgłoszone napisał:

nie mozna sobie glupot napisac do botow ktore sa w wiekszosci k.rwami no kto by pomyslal

Myśle, że zazdrość przemawia przez ciebie. Dam ci dobrą radę - Omijaj mnie i podlecz się lub przestań pić. 👋

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał:

Nie ma.

Tak myślałam ale jakby w kaftan i podleczyli? 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

To jest dla niej jakis ratunek 🤔

E tam z NFZ to roślinę zrobią jeżeli już przechwycą ją , bo tak najtaniej jest. 😁

7 minut temu, zgłoszone napisał:

nie mozna sobie glupot napisac do botow ktore sa w wiekszosci k.rwami no kto by pomyslal

oprocz wstrzemieźliwosci plciowej musisz byc uprzejma i nie obrazać, bo cie bozia nie wpusci... 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

W prywatnych tak , ale w państwowych będą faszerować silną farmakologię żeby spokój był.😁

Musiałaby chcieć wyzdrowieć ale tak jest jej dobrze i będzie stale pogrążała się w szaleństwie. Jak to się skończy to nawet nie chcę wiedzieć.

10 minut temu, zgłoszone napisał:

Pisz sama do siebie.

6 minut temu, Get Out napisał:

Tam dochodzi do zmęczenia i u zatrudnionych i u potencjalnych pacjentów, a zarobki nie motywują żeby się starać. 😁

szczerze w uju mam przepracowanie sluzby zdrowia, to jedyna grupa spoleczna poza prawnikami ktorą bym zaorał, wyplenił, zalał betonem. bardziej zepsute i roszczeniowej choloty nie widzialem

Edytowano przez Nemesio Cervantes

myslisz ze to planowane przejedzenie? by sobie polezec w szpitalu..ehh ludzie brzytwy chwytają

To jest chyba pamięć krótkotrwała pod wpływem magii świąt, jak z kobietami- coś jest na rzeczy że to nie bóle porodowe je powstrzmują od kolejnego dziecka- magia chwili. 😄

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Moja mama miała 360 renty na początku jak miałem 18 to 500, zapłaciła by czynsz i zdechla z głodu, dla 1 osoby na 50m2 nic się nie należy. Mieszkanie wtedy chyba nie było jeszcze wykupione teraz dawno już jest. Groziła mi że się powiesi jak się wyprowadze albo kupie mieszkanie. 

Wszystko jest fajne gdy rodzic nie jest obciążeniem a spadek zabezpieczony. 

Według mnie pójście na swoje było by niedojrzale i głupie a tak mieszkanie + 270tys (że straciłem 250 już z tej puli to inna bajka ale mogło być lepiej ochronione w każdym razie ta kwota przez chwilę istniała np telewizor z niej stoi do dzisiaj tzw setup 40tys)

Nie spinaj się, po poprzednim poście nie czytam nawet linijki tego bełkotu. Siedziałeś przy mamusi bo sie do niczego nie nadawałeś a teraz zmyślasz teorie z du.py i sądzisz, że wyjdziesz na wielkiego stratega.

Przed chwilą, Get Out napisał:

W prywatnych tak , ale w państwowych będą faszerować silną farmakologię żeby spokój był.😁

Może ma jakis majątek. Na zdrowiu sie nie oszczędza 😆

2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

To co robimy bombelka czy nie 

Nigdy nie powinieneś się rozmnażać i nie rozmnożysz, a Dumbo ma ewidentnie zaburzenia osobowości, więc na pewno ma rentę i opiekuna, żeby sobie czegoś nie zrobiła. 

7 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Z tego co się orientuje na wszystkich ostrych dyzurach trzeba formularz wypełnić.

No ale wiem to od niedawna.

traz tez juz wiem, ale kazdy ćwiercmozg by pomyslal aby na szybie okienka kartke powiesic zeby wypelnic a najlepiej jeszcze wydrukowac przyklad, tak jak w urzędach miejskich. to jest tylko 10minut pracy. wiec jestem pewny ze oni robią to specjalnie, by ludzi wqrviac by afery robic i w ten sposob wymuszac podwyzki. nie widze innego powodu..

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

szczerze w uju mam przepracowanie sluzby zdrowia, to jedyna grupa spoleczna poza prawnikami ktorą bym zaorał, wyplenił, zalał betonem. 

Mam na szczęście znikomą z nimi styczność, a słyszę że teraz są bardziej niż kiedykolwiek od wypisywania recept, nie leczenia. Wykłady mają okrojone. Nam najlepiej w takim razie zpobiegać, nie oszczedzać na tym.

Może ma jakis majątek. Na zdrowiu sie nie oszczędza 😆

Dla rodziców tacy to też często kula u nogi i nawet jak ma rentę, to jest głodowa stawka i czasami ratowanie jest nieopłacalne.😁

Przed chwilą, Mgła napisał:

Mam na szczęście znikomą z nimi styczność, a słyszę że teraz są bardziej niż kiedykolwiek od wypisywania recept, nie leczenia. Wykłady mają okrojone. Nam najlepiej w takim razie zpobiegać, nie oszczedzać na tym.

Ja receptę załatwiam przez profil zaufany. U lekarza rodzinnego byłam 5 lat temu 😜Do dentysty i ginekologa chodzę prywatnie.

Przed chwilą, Mgła napisał:

roznie z tym jestz raczej tak jak wszedzie, 90% matolow zlych na caly swiat, bo malo zarabiają a ktos im obiecal ze jak skonczą medycyne ro beda yachtami pod szpital cumować... no coz,.jak ktos jest tępym debbilem to nie wie, ze duzo zarabia tylko ten co duzo pracuje  nie ten ktory uwaza, ze mu sie nalezy. jak psu buda.

traz tez juz wiem, ale kazdy ćwiercmozg by pomyslal aby na szybie okienka kartke powiesic zeby wypelnic a najlepiej jeszcze wydrukowac przyklad, tak jak w urzędach miejskich. to jest tylko 10minut pracy. wiec jestem pewny ze oni robią to specjalnie, by ludzi wqrviac by afery robic i w ten sposob wymuszac podwyzki. nie widze innego powodu..

W sumie tam gdzie ja byłam a było to w kilku miejscach zawsze było napisane drukowanymi dużymi literami żeby przed pobraniem numerka wypełnić formularz.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Dla rodziców tacy to też często kula u nogi i nawet jak ma rentę, to jest głodowa stawka i czasami ratowanie jest nieopłacalne.😁

Skoro to ich dziecko to myślę że inaczej na to patrzą w sensie nie myślą czy to opłacalne. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja receptę załatwiam przez profil zaufany. U lekarza rodzinnego byłam 5 lat temu 😜Do dentysty i ginekologa chodzę prywatnie.

Kto bogatemu zabroni?😏

Tak ale weź pod uwagę , że osoby odpowiedzialne za to są po studiach wyższych, a ta grupa ma tendencję żeby ciężko myśleć jakby opóźniona była.😁 Są wyjątki ale to marginalne. 

1 minutę temu, zgłoszone napisał:

zwalcie sobie stare opuszczone pisdzielce ktorych kazdy w zyciu osssrał a tu szukaja ukojenia xD

Jaka przenikliwa analiza psychologiczna. Masz nieodkryty talent, jesteś nieoszlifowanym diamentem. Powinnaś kształcić się w tym kierunku. Psychologia, terapia albo coś zbliżonego.

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Gowniaka można zrobić 800+ będzie ciotka by kupowala różne rzeczy czynsz za fřajer przy 3 osoby 

Gdybyś zrobił ośmioro dzieci to by ci dali 6400+ i byś żył jak carewicz.

2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał:

Gowniaka można zrobić 800+ będzie ciotka by kupowala różne rzeczy czynsz za fřajer przy 3 osoby 

Zrób sobie taki opis na sympati. 😄

• Haha 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Skoro to ich dziecko to myślę że inaczej na to patrzą w sensie nie myślą czy to opłacalne. 

No nie wiem jak starego z nożem ganiała to nastroje mogą nie być przyjazne. 😁

• Haha 1

Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał:

Gdybyś zrobił ośmioro dzieci to by ci dali 6400+ i byś żył jak carewicz.

Wiedziałam że to twoje konto.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się