Zero cukru 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: I nie udawaj że nie czytasz bo doskonale wiem że czytasz. O narcyzm prędzej bym ciebie podejrzewała. Tak bardzo pragniesz atencji że zakładasz jakieś pseudo tajemnicze tematy na głównym i pjerdolisz od rzeczy myśląc że komis ćwieka zabijasz we lbie swoim pjerdoleniem. Jesteś hipokrytka totalną ogółem. Dlatego tym bardziej śmieszy to twoje ratlerkowanie do każdej. Iskra i narcyzm. Litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 308 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Tyle lat, a ty wciąż jesteś na poziomie psa wojny widmoka, żadnego progresu, nic. Działam sama, a zamiatam was jak huragan xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 249 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, gnomee napisał: Niestety Klaudia ma rację to ty jesteś Hugh Hefner Też mam takie podejrzenia. Albo jakaś kumpelka, ale komu by się chciało? Nowożeńcy by nie siedzieli tyle godzin na forum zamiast spędzać czas z sobą, poza tym jego zachowanie jest nie męskie np te serduszkowanie i niejeden post jego był dziwny. Ale może to być też znajomy z forum z którym się umówiła grać parę bo serio trudno sobie wyobrazić że nowożeńcy spędzają tyle czasu osobno, jedno na gufno forum gdy mają wspólny wieczór. To jakaś tragikomedia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Iskra i narcyzm. Litości A ty co? Nagle postanowiłeś bronić ukochanej? Zapomniałeś jak się poniżała i plaszczyla robiąc z siebie pośmiewisko podczas gdy ty na nią lałeś jak na jakąś uposledzona sùke? Teraz nagle love forever? Haha je of kors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Masz jakieś kompetencje żeby każdego diagnozować jako narcyza? Pomijam fakt że u kobiet tak się to nie nazywa...nudne to już sie robi. Nie każdy kto wykazuje pewne cechy jest narcyzem. Pojmij to i spójrz na siebie obiektywnie babo Ślepa czy jak? Jest mocno narcystyczna, wciąż się wywyższa i umniejsza innym, nawet w tak blahych kwestiach jak pochodzenie czy miejscowość, wielkość mieszkania itd. a także brak partnera czy brak pracy, choć sama jest utrzymanką od lat -bekaXD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Działam sama, a zamiatam was jak huragan xD To co najwyżej dnuchnięcie z nosa, którym człowiek się brzydzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Też mam takie podejrzenia. Albo jakaś kumpelka, ale komu by się chciało? Nowożeńcy by nie siedzieli tyle godzin na forum zamiast spędzać czas z sobą, poza tym jego zachowanie jest nie męskie np te serduszkowanie i niejeden post jego był dziwny. Ale może to być też znajomy z forum z którym się umówiła grać parę bo serio trudno sobie wyobrazić że nowożeńcy spędzają tyle czasu osobno, jedno na gufno forum gdy mają wspólny wieczór. To jakaś tragikomedia. Dobrze że więcej osób to zauważyło. Wszystko teraz układa się w logiczną całość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: np te serduszkowanie Hugh praktycznie w ogóle nie używa serduszek. Nie dosyć, że znowu się ostro zesra....ś, to jeszcze nic z tym nie robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Też mam takie podejrzenia. Albo jakaś kumpelka, ale komu by się chciało? Nowożeńcy by nie siedzieli tyle godzin na forum zamiast spędzać czas z sobą, poza tym jego zachowanie jest nie męskie np te serduszkowanie i niejeden post jego był dziwny. Ale może to być też znajomy z forum z którym się umówiła grać parę bo serio trudno sobie wyobrazić że nowożeńcy spędzają tyle czasu osobno, jedno na gufno forum gdy mają wspólny wieczór. To jakaś tragikomedia. Niemęskie razem piszemy. Ty i Malowany też tu szopkę odstawiacie i siedzicie a powinniście z łóżka nie wychodzić. Widzisz hipokrytko? Nie wiem jak trzeba nie mieć zycia zeby innych rozliczać z tego jak czas spędzają a robić to samo co oni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 8 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Tu jest taki poziom przegrywu ze posiadanie męża jest równe posiadaniu jednorożca Dla normalnych ludzi mąż, dobry seks, czy wspólnego zakupy to nic nadzwyczajnego. Ale niektórym się wydaje, z jak będą co chwilę o tym gadać, to kogoś to zdenerwuje, albo będzie im zazdrościł. Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: To co najwyżej dnuchnięcie z nosa, którym człowiek się brzydzi. Obrzydliwe to jest. Obrzydliwy jest ten totalny przegryw tej hołoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nadija* napisał: Działam sama, a zamiatam was jak huragan xD Ania jestem z ciebie dumny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big babofon napisał: Ślepa czy jak? Jest mocno narcystyczna, wciąż się wywyższa i umniejsza innym, nawet w tak blahych kwestiach jak pochodzenie czy miejscowość, wielkość mieszkania itd. a także brak partnera czy brak pracy, choć sama jest utrzymanką od lat -bekaXD No mnie też śmieszy to ich pisanie jak składanie życzeń na fejsie bo to żałosne. Ale co to zmienia u iskry? Nie umniejsza jej żenującej hipokryzji wcale. Jest tak samo żałosna i atencyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 308 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Upośledzone społecznie dziecko kolejny raz zostało wydymane przez jakiegoś tatuśka więc wróciło wylać frustrację na kafeterii. Nowe, nie znałam. Akurat to ja go rzuciłam bo mnie nie szanował. A teraz mam ochotę na twojego misiaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Obrzydliwe to jest. Obrzydliwy jest ten totalny przegryw tej hołoty. Biedni, smutni ludzie niepotrafiący sobie poradzić ze swoimi porażkami życiowymi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Akurat to ja go rzuciłam bo mnie nie szanował. A teraz mam ochotę na twojego misiaczka Bingo, Pieprz genialna z Ciebie diagnostka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dla normalnych ludzi mąż, dobry seks, czy wspólnego zakupy to nic nadzwyczajnego. Ale niektórym się wydaje, z jak będą co chwilę o tym gadać, to kogoś to zdenerwuje, albo będzie im zazdrościł. Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. No dokładnie. Dlatego nie wiem w jakim celu ludzie dodają w awatary pyski swoje i jakichś bab. Myślą że ktoś się podjara i będzie zazdrościł ze wyrwałeś jakaś loche? I po co ktoś wysyła cycki obcym przegrywom. Haha di end. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Biedni, smutni ludzie niepotrafiący sobie poradzić ze swoimi porażkami życiowymi. Jak się dobiorą w ujadającą watahę przegrywu, to nie wiadomo, przed kim się osłaniać. Walka z wiatrakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Iskra i narcyzm. Litości Ona okrawa co najwyżej o fanatyzm religijny momentami i bywa monotomatyczna mocno, ale narcyzm? No nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Akurat to ja go rzuciłam bo mnie nie szanował. A teraz mam ochotę na twojego misiaczka Pewnie znalazł kradzione zdjęcia w necie co mu je wysyłałaš Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Mgła napisał: Też mam takie podejrzenia. Albo jakaś kumpelka, ale komu by się chciało? Nowożeńcy by nie siedzieli tyle godzin na forum zamiast spędzać czas z sobą, poza tym jego zachowanie jest nie męskie np te serduszkowanie i niejeden post jego był dziwny. Ale może to być też znajomy z forum z którym się umówiła grać parę bo serio trudno sobie wyobrazić że nowożeńcy spędzają tyle czasu osobno, jedno na gufno forum gdy mają wspólny wieczór. To jakaś tragikomedia. Masz takie podejrzenie na podstawie pisania? Po stylu to widzisz czy jak? Poza tym gdzie ja wstawiam serduszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big babofon napisał: Ona okrawa co najwyżej o fanatyzm religijny momentami i bywa monotomatyczna mocno, ale narcyzm? No nie. Iskra jest najnormalniejszą kobietą tutaj obecnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Masz takie podejrzenie na podstawie pisania? Po stylu to widzisz czy jak? Poza tym gdzie ja wstawiam serduszka? i oczywiście pojawiła się Ewa jako Hefner Edytowano 1 godzinę temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 308 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: Pewnie znalazł kradzione zdjęcia w necie co mu je wysyłałaš ale to był facet z reala, no niestety nie zasługiwał na taką cudowną dziewczynę jak ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Masz takie podejrzenie na podstawie pisania? Po stylu to widzisz czy jak? Poza tym gdzie ja wstawiam serduszka? Iskra ci pisze o niemęskim serduszkowaniu ale jak wysyłała cycofony to jarało ją serduszkowanie owsika prawiacego tanie komplementy. Hipokrytka do potęgi. I jako człowiek i religijna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: I OCZYWIŚCIE JUŻ POJAWIŁA SIĘ EWA JAKO HEFNER Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Iskra jest najnormalniejszą kobietą tutaj obecnie. Piszesz tak o każdej która ci błysnęła cìpa na priw. Jak można nie mieć do siebie minimalnego szacunku i chcieć żeby twoje zapadnięte oczodoly nosferatu oglądały jej ciało? Dla mnie to jest krindz który wyebal poza skalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 107 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Masz takie podejrzenie na podstawie pisania? Po stylu to widzisz czy jak? Poza tym gdzie ja wstawiam serduszka? To majaki zalatującego mułem dziewictwa (po prostu musi się wyżyć, my jesteśmy solą w jej oku). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 8 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: No dokładnie. Dlatego nie wiem w jakim celu ludzie dodają w awatary pyski swoje i jakichś bab. Myślą że ktoś się podjara i będzie zazdrościł ze wyrwałeś jakaś loche? I po co ktoś wysyła cycki obcym przegrywom. Haha di end. Nie mam pojęcia po co ludzie dodają avatary na FB i innych komunikatorach żebyś miała większy ból dupska i miała co komentować. Dwumetrowy dziwolagu. Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Iskra ci pisze o niemęskim serduszkowaniu ale jak wysyłała cycofony to jarało ją serduszkowanie owsika prawiacego tanie komplementy. Hipokrytka do potęgi. I jako człowiek i religijna. Tyle, ze ja nienawidzę takiego czegoś, bardzo rzadko daję lajki jeżeli o to jej chodzi. Zawsze wstawiałem tu reakcję Sad. Wręcz nią spamowałem np Ewę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach