sdfxd 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Wystarcza mi wyobraźnia Czyli slubu nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: 5 letni związek korespondencyjny? A taki masz z Iskrą? Bo pamiętam, że jej związek z misiem 3-letni takim się okazał, dziewictwo pozostało nietknięte, ale rozumiem, że dla Ciebie (i Twojej dziewczyny? będziecie razem konsumować? ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mało mnie też interesuje co jest męskie, a co nie. Zwykle fotki będziesz teraz 5 lat przeżywał. Daj spokój A ty jestes mężczyzna? Bo piszesz niemesko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Przed chwilą o priwku pisales z iskrom. Telefon i smski to także zwiazek korespondencyjny. Dobraliście się idealnie xD oni nie udają małżeństwa ani nawet związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: Przywitasz się menelu z policją niedługo, trust me Znowu nayebany. Fajne grozby. Takie w stylu nimfetki benzonowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ciebie nie interesuje ale twojo ukochano już tak. Haha. No biedna dziewczyna. Nie wie, co jej facet tu wyprawia - ujawnianie jej wizerunku, cyrki ślubne z Iskrą. Poliamoria pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sdfxd napisał: Czyli slubu nie macie Mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, gnomee napisał: oni nie udają małżeństwa ani nawet związku A ty im w dupje siedzisz owsik? Paszoł won wampirze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Znowu nayebany. Fajne grozby. Takie w stylu nimfetki benzonowej Waż słowa wieczorna. Bo dobrze wiesz że poprzednim razem uratowało cię tylko to że zamknęli kowbojki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: A ty jestes mężczyzna? Bo piszesz niemesko. Za to twoja kobieta pisze bardziej męsko od ciebie, jak już do tego nawiązujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Huldra napisał: A taki masz z Iskrą? Bo pamiętam, że jej związek z misiem 3-letni takim się okazał, dziewictwo pozostało nietknięte, ale rozumiem, że dla Ciebie (i Twojej dziewczyny? będziecie razem konsumować? ). A kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Huldra napisał: No biedna dziewczyna. Nie wie, co jej facet tu wyprawia - ujawnianie jej wizerunku, cyrki ślubne z Iskrą. Poliamoria pewnie. Każdy miał zazdrościć kontaktu z kobieto a wyszło osmieszenie i obrażanie jego kobiety. Bardzo męskie. Prawie jak wykopki wrzucające z przyczajki robione zdjęcia bab by udowodnić ze sie rùcha. To jest męskie według naszej świętej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 2 godziny temu Przechodzone dziewictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Huldra napisał: A taki masz z Iskrą? Bo pamiętam, że jej związek z misiem 3-letni takim się okazał, dziewictwo pozostało nietknięte, ale rozumiem, że dla Ciebie (i Twojej dziewczyny? będziecie razem konsumować? ). Na pewno nie będę tworzył z kimś związku 5 lat przez telefon. Za duży jestem na takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Za to twoja kobieta pisze bardziej męsko od ciebie, jak już do tego nawiązujesz. W jakim sensie? Wyraziłeś opinię to poproszę o argumenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, a910f222607748 napisał: Przywitasz się menelu z policją niedługo, trust me Nie badz taki agresywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Waż słowa wieczorna. Bo dobrze wiesz że poprzednim razem uratowało cię tylko to że zamknęli kowbojki. Myslisz ze jak powtórzysz kłamstwo 10 rok to ono sie stanie prawda? Wąż tsssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: A kto to jest? Malowany. Nie wiem, jak go opisać. Wstawiał tu zdjęcie swojej dziewczyny w avatar. I swoje. Generalnie lokował się. Nie mył zębów. Trochę chyba pije. Wchodzi w dziwne privy z chorymi łaniami i chyba ma tylko z tego syf (jak teraz ten cyrk z udawaniem związku z chorą dewotą). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ale to niemęskie i o tym dyskutujemy w kontekście nie menskiego iskry tak Ty za to jesteś aż nazbyt męska, więc musi być jakas równowaga... I masz serio jakiegoś jobla na punkcie czyjegoś wrzucania zdjęc, co już nawet krejze ci wytykała. Niebotyczne kompleksy musisz mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na pewno nie będę tworzył z kimś związku 5 lat przez telefon. Za duży jestem na takie rzeczy. A Twoja dziewczyna co na to tak ogólnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 8 Napisano 1 godzinę temu Skad jezt kruliczek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 1 godzinę temu Chore łanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Mało mnie też interesuje co jest męskie, a co nie. Zwykle fotki będziesz teraz 5 lat przeżywał. Daj spokój xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, sdfxd napisał: Skad jezt kruliczek ? z zielonej góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Huldra napisał: Malowany. Nie wiem, jak go opisać. Wstawiał tu zdjęcie swojej dziewczyny w avatar. I swoje. Generalnie lokował się. Nie mył zębów. Trochę chyba pije. Wchodzi w dziwne privy z chorymi łaniami i chyba ma tylko z tego syf (jak teraz ten cyrk z udawaniem związku z chorą dewotą). On? Wiem ktory to jest. Ostatnio napisał mi, ze piszemy na zmiany, ale nie sądziłem, ze to zarzut. Myślałem, ze jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Myslisz ze jak powtórzysz kłamstwo 10 rok to ono sie stanie prawda? Wąż tsssss żadne kłamstwo bo wiem to od Nimfuś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, gnomee napisał: z zielonej góry Na sto procent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: W jakim sensie? Wyraziłeś opinię to poproszę o argumenty. Wystarczy, że tutaj przyleciałes na rozkaz pani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 63 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big babofon napisał: Ty za to jesteś aż nazbyt męska, więc musi być jakas równowaga... I masz serio jakiegoś jobla na punkcie czyjegoś wrzucania zdjęc, co już nawet krejze ci wytykała. Niebotyczne kompleksy musisz mieć. Haha skoncz sie usprawiedliwiać dambo. Wiemy że chętnie się przed munkiem wdzieczysz. Nie szukaj kompleksów u mnie. Tylko atencjuszki zdjeciowe zawsze piszą mi te same precle. Przed samą sobą się usprawiedliwiasz pisząc do mnie powyższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 370 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Huldra napisał: A Twoja dziewczyna co na to tak ogólnie? A z kim on jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach